MENU

Frapp kampanjkod och REA

Giltiga och aktuella Frapp rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Upp till 50% rabat på glas från Spiegelau via Frapp!

Visa rabatt

Få fri frakt när du gör din beställning hos Frapp!

Visa rabatt

Erbjudanden med upp till 60% rabatt på inredning och köksartiklar hos Frapp!

Visa rabatt

Hitta inredning på REA online i fyndhörnan hos Frapp.se!

Visa rabatt

Frapp är en butik på nätet där du kan hitta det allra senaste inom inredning, presenter och olika tillbehör och artiklar till köket! På Frapp.se kan du shoppa produkter inom kategorier som kök, dukning, inredning, textilier, belysning och barn men butiken har också en populär kategori för presenttips där du kan få inspiration när det kommer till att handla presenter till dop, bröllop, mors dag med mera. När du handlar inredning med mera online hos Frapp kan du välja att använda dig ut av en rabattkod eller kampanjkod men du kan också spara mycket pengar genom att kolla in butikens kategori för kampanjer där du kan shoppa varor på REA.

Använd en Frapp kampanjkod eller rabattkod

När du handlar online hos Frapp kan du välja att använda dig ut av en kampanjkod eller rabattkod som ger dig rabatt. Att använda en kod är väldigt enkelt och du kan få rabatt på ditt köp utan att behöva anstränga dig speciellt mycket. Att använda en rabattkod gör så att du kan få till exempel 10%, 20% eller 30% rabatt och du får din rabatt direkt genom att bara fylla i den i rutan för rabattkoder online på butikens hemsida.

Fri frakt och 30 dagars öppet köp

När du handlar inredning, presenter eller artiklar till kök online hos Frapp.se har du alltid bra villkor! Du får till exempel hela 30 dagars öppet köp vilket betyder att du kan handla produkter och sedan i lugn och ro välja om du vill behålla dem eller inte. Förutom 30 dagars öppet köp har du också alltid säkra betalningar och en fri frakt när du handlar för över 500 kr i butiken.

Kontakta kundtjänst

Behöver du komma i kontakt med kundtjänst online hos Frapp? Då kan du kontakta butikens kundservice antingen via telefon eller e-mail under måndagar till fredagar. De svarar gärna på dina frågor och de finns där för att göra din köpupplevelse så bra som möjligt och för att göra det enkelt för dig att handla på nätet. De kan du till exempel kontakta när du har funderingar som rör någon specifik produkt, din beställning eller din leverans så tveka inte att höra av dig till dem!

Bli prenumerant på Frapps nyhetsbrev

Vill du få information om olika nyheter, erbjudanden och rabatter till din inkorg helt gratis? Då kan du besöka Frapp.se och skriva in dig som prenumerant på deras nyhetsbrev och få allt detta. Allt du behöver göra är att skriva in din adress och sedan hålla utkik efter nästa brev!

Många olika kända varumärken

Hos Frapp kan du hitta många olika kända märken inom inredning och kök. Där kan du till exempel hitta märken som Alessi, Ferm Living, Jacob Jensen, Majvillan, Global knivar, Stelton med mera!

10% rabatt på hela sortimentet hos Frapp

Visa rabatt

Frapp rabattkod: 10% rabatt på hela sortimentet från Reisenthel

Öppna rabattkod!

Spara pengar hos Frapp och få - 20% rabatt på gardiner från Himla!

Visa rabatt

Upp till 50% rabatt på bestick hos Frapp

Visa rabatt