MENU

Staples rabattkod, premiekod och REA

Giltiga och aktuella Staples rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Handla på Staples och få rivjärn på köpet

Öppna rabattkod!

Billigt ryanål paket för bara 73 kr online i butiken hos Staples!

Visa rabatt

Fri frakt hos Staples när du handlar för 500 kr!

Visa rabatt

20% rabatt på post-it på Staples.se!

Visa rabatt

20% rabatt på kaffe från Löfbergs i Staples butik

Visa rabatt

REA på kontorsvaror från kända varumärken i Staples webshop!

Visa rabatt

Hitta kontorsvaror till bra priser på Staples.se!

Visa rabatt

Anmäl dig till Staples nyhetsbrev och få exklusiva erbjudanden direkt i din mail

Visa rabatt

Staples är butiken för dig som vill shoppa kontorsmaterial med mera online till bra priser. I Staples webshop hittar du allt ifrån skrivbordstillbehör som papper, pennor, gem och stämplar till möbler som stolar och hyllor. Förutom kontorsvaror säljer Staples också elektronik och olika produkter till skrivare som bläck och toner. Staples har allt som kan tänkas behövas på ett kontor och du kan hitta allt ifrån kuvert och kulspetspenna till post it lappar. Många produkter kan också göras personliga och du kan till exempel hitta produkter för att göra din egen stämpel eller ditt egna visitkort. Med rätt rabattkod kan du spara pengar på dina köp på Staples och köpa dina kontorsvaror ännu billigare. Därför är det bra att ägna några sekunder åt att hitta en kampanjkod som passar dig och den vara du letar efter. På detta sätt får du en gradskiva, hålslagare eller pärlplattor djur för barnen till det bästa priset.

Rabattkod och premiekod

När du handlar online på www.staples.se eller på någon annan sida på nätet är det alltid smart att besöka Saleduck och se om vi har någon rabattkod eller premiekod som du kan använda i webbutiken. På Saleduck finns olika rabatter och erbjudanden listade så att du enkelt kan se om du kan spara pengar på något sätt. Vi håller också koll på olika aktuella kampanjer eller utförsäljning så att du vet när det lönar sig lite extra att göra ditt köp på Staples.

Kontorsvaror

Staples fokus är på kontorsvaror av alla dess slag. I deras shop hittar du allt som du som privatperson eller ditt företag kan tänkas sakna på kontoret. Sortimentet är väldigt brett och det finns många olika valmöjligheter. Vad sägs om målarbok för vuxna, kontorsstol eller kvitten? Staples butik är också väldigt smidig eftersom att du kan klicka hem ditt kontorsmaterial direkt och bara vänta på leverans av kontorsmaterial som etiketter, whiteboardtavla, dokumentförstörare och **färgpennor. **

Kundtjänst

Behöver du komma i kontakt med Staples gör du det allra bäst genom att höra av dig till Staples kundtjänst. De finns tillgängliga via telefon, mail och fax, och du kan även chatta live med dem via hemsidan på www.staples.se. Du kan fråga dem vad du vill angående ditt köp och din beställning samt angående saker som frakt och leverans. Kundtjänsten har långa öppettider och de är till för att hjälpa dig att få en så trevlig köpupplevelse som möjligt.

Butiker

Staples drivs av Staples Sweden AB och de har förutom sin butik på nätet även butiker i olika städer runt om i Sverige. Till exempel kan du hitta butiker i Stockholm, Göteborg, Borås, Linköping, Lund, Kalmar och Trollhättan. Finns inte Staples i din hemstad eller är du en av de som hellre shoppar i lugn och ro på nätet? Då kan du handla produkter till ditt kontor via webshoppen. Det finns massor med fördelar med att handla på nätet och ofta finns det många exklusiva erbjudanden att hitta.

15% rabattkod hos Staples på hela sortimentet

Öppna rabattkod!

Staples rabattkod: Fri frakt hos Staples

Öppna rabattkod!

Handla för 595kr och få ett snyggt handdukset på köpet med denna rabattkod hos Staples!

Öppna rabattkod!

Få fantastik 100kr rabatt hos Staples med rabattkod!

Öppna rabattkod!

15% rabatt på Staples Brand i Sverige

Öppna rabattkod!