MENU

HP Rabattkod och REA

Giltiga och aktuella HP rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Exklusiva erbjudanden och kampanjer med HP Stores nyhetsbrev med allt för datorer!

Visa rabatt

Aktuella erbjudanden och kampanjer i HP Store

Visa rabatt

Fri leverans när du köper datorer, surfplattor och tillbehör från HP Store!

Visa rabatt

Hewlett Packard’s (HP) egen webbutik, HP Store Sverige, är till för dig som behöver bärbara datorer, surfplattor, stationära datorer, skrivare, bläck & toner, bildskärmar samt tillbehör. Företagets teknik gör det enklare för dig som konsument eller företagskund världen över. Du hittar allt från den senaste tekniken och nyheterna till prisvärda produkter och artiklar. Oavsett om du vill hålla dig uppdaterad med de senaste produkt-släppen eller fynda en utgående artikel är du på rätt plats om du gillar teknik.

Kampanjer och senaste erbjudanden

Med hjälp av Saleduck får du relevanta erbjudanden och de senaste kampanjerna. Du hittar löpande aktuella och uppdaterade kampanjer som gör att du kan köpa tillbehör, programvara eller dator till ett bättre pris. Här på Saleduck.se kommer vi hjälpa dig med coupons, coupons codes och promotions.

Nyheter med HP’s nyhetsbrev

Ett annat sätt för den som söker en kampanj bland HP’s sortiment är att anmäla sig till företagets nyhetsbrev. Det enklaste sättet är att registrera sig genom att bläddra längst ner på hemsidan och fylla i förnamn, efternamn samt email adress för att få tillgång till erbjudanden. Detta innebär att du kommer att vara först med nya produkter som företaget lanserar samt att du har möjligheten till exklusiva priser och erbjudanden.

Köp bärtbart online i HP Store

När du handlar bärbart hos HP hittar du både bärbara datorer i små och stora storlekar. För att anpassa ditt köp online kan du, utöver storlek, även välja segment, hårddisk och minne för att filtera fram din nya produkt. Vill du att din bärbaradator ska passa för privat bruk väljer du Home och ska du använda datorn för arbete eller jobb så väljer du business. Det finns även möjlighet att köpa bärtbart som är mer anpassat för gaming. Håll utkik efter en så kallad discount innan du gör ditt köp.

Stationärt för Home, Business eller Gaming med Fri Leverans

Välj RAM-Minne, processor och formfaktor när du söker efter din nya stationära dator i HP Store. Du har oftast leverans inom 48 timmar efter det att du genomfört din betalning. Dessutom har du fri leverans.

Beställ via telefon eller kundtjänst

Om du har svårigheter att hitta rätt produkt eller om det exempelvis finns tillbehör till din statrionära dator du behöver hjälp med, då kan du ta kontakt via telefon. Det går att göra beställningar via telefon på telefonnummer 08-593 66418. Det går även att registrera ett kontoMitt HP så att du kan logga in och sköta dina produkter och leveranser,

Andra populära produkter med fri leverans

Surfplattor, skärmar, skrivare samt bläck & toner är andra frekvent köpa varor i HP Store. Köp för minst 100 kr och du har även här fri leverans. Då skärmar och datorer oftast är något dyrare så gäller det framför allt att tänka på detta när man köper tillbehör hos HP online. Exempelvis tangentbord, laddare, möss och kablar eller ljud kompontenter.

Fira midsommar med 10% rabattkod hos HP

Öppna rabattkod!

Rabattkod: 10% avdrag på ditt nästa köp

Öppna rabattkod!

HP rabattkod - Spara 10% rabatt på dit nästa köp

Öppna rabattkod!

Rabattkod: Spara 10% rabatt på utvalda gaming datorer med NVidia GeForce 10XX-grafikkort

Öppna rabattkod!

Rabattkod: 10% rabatt på ENVY hos HP

Öppna rabattkod!