Annonsörs upplysning

Apple TV Rabattkoder och Erbjudanden

apple.com/tv

Upptäck det senaste inom Apple TV. Streama ditt favoritinnehåll, spela spel och använd appar - allt på en enhet. Utforska Apples TV-upplevelse redan idag.

Rabattkod Apple TV - Juli 2024 i Sverige

Ny

Apple TV rabattkod: Upp till 40% rabatt på Apple TV - Sommarspecial!

Använd rabattkod gen Populär 1

Prenumerera på Apple TV från 89 kr i månaden

Visa rabatt

Du kan nu se erbjudande Apple TV Parasite

Visa rabatt

Se Ted Lasso på Apple TV från 89 kr /mån

Visa rabatt

Apple TV Originals: exklusiva dokumentärer och filmer från 89 kr

Visa rabatt

Titta på Spirited Apple TV exklusivt från 89 kr /mån

Visa rabatt

Nya serien Shrinking är nu live: prova Apple TV Gratis i 7 dagar

Visa rabatt

Se Apple TV Emancipation från 89 kr /månaden

Visa rabatt

Apple TV gratis i 3 månader

Visa rabatt

Kolla Apple TV Truth Be Told serien Gratis i 7 dagar

Visa rabatt

Populära serien Servant Apple TV går att se från 89 kr /mån

Visa rabatt

Se dokumentären The Reluctant Traveler Apple TV Gratis

Visa rabatt

Kolla på Apple TV serien Black Bird Gratis i 7 dagar

Visa rabatt

Titta på Apple TV: The Last Thing He Told Me Gratis i 7 dagar

Visa rabatt

Så löser du in en kupong hos Apple TV

Apple TV är den nya streamingtjänsten med det bästa innehållet. Manhar en rad olika serier och filmer som inte har visats på andra platser. Man har även ett stort bibliotek med serier och filmer där alla kan hitta något för dem.

  1. Genom ett tätt samarbete mellan Saleduck och Apple TV så kan vi erbjuda riktigt fina rabatter hos tjänsten. Kopiera alltid den kod du hittar på vår sida, på så sätt undviker du stavfel när du matar in koden.

  2. Först så ska du gå till Apple TVs hemsida. Där loggar du in med ditt Apple-id. Har du ett sådant så registrerar du dig snabbt för att få ett, det tar ett par minuter i anspråk. 

  3. När du är inloggad så klickar du på ikonen för ditt konto uppe till höger på skärmen. Sen väljer du “Settings”.

  4. Under den information som är kopplad till ditt Apple-id, alltså hur du betalar, dit namn och adress med mera, där finns en text som lyder “Redeem promotional code”. Klicka på den och klistra in den kod du fått från vår hemsida.

  5. Klicka på “Continue” för att fortsätta.

  6. Rabatten är nu dragen och du kan fortsätta titta på serier och filmer.

appletv_kod.png 

Unika serier

Apple har för sin streamingtjänst valt att lägga krutet på att producera riktigt bra serier. De visar The Morning Show, Ted Lasso och mycket mer. Serier som är originalinnehåll och alltså inte är tillgängligt på annat håll. Det är med andra ord här du ser dem, annars missar du dem helt!

Stort utbud

Apple TV har blivit känt för att bara ha kvalitetsinnehåll. Utbudet har växt sig stort och det är inga problem att hitta något trevligt att titta på. Om man är sugen på en thriller-serie så finns det, komedier och dramer hittar enkelt. Det spelar ingen roll vad man är sugen på, det finns alltid något att följa med i.

Bra rabatter

Vårt samarbete med Apple TV gör att vi har de finaste rabatterna man kan hitta när det gäller Apples tv-streaming. Denna tjänst kommer imponera på dig!

59 kronor per månad

Apple har medvetet lagt priset på en lägre nivå än konkurrenterna. För 59 kronor per månad får man tillgång till hela deras utbud. Med de rabatter vi erbjuder så bli situationen ännu bättre än så! Då kan man titta utan att behöva oroa sig för att man betalar för mycket per månad.

Bra teknisk lösning

Till skillnad från vissa konkurrenter så har man en bra teknisk lösning som tittarna älskar. Det är lätt att använda och hänger sig inte när det är som mest spännande. Det är en fröjd att titta på de olika serierna som Apple TV erbjuder oss som tittare.

Du missade precis dessa rabattkoder

40% Apple TV rabattkod: Upp till 40% rabatt på Apple TV - Perfekt alla Mors dag present Rabatten är redan dragen
40% Apple TV rabattkod: Upp till 40% rabatt på Apple TV - Perfekt Alla hjärtans dag present Rabatten är redan dragen
80% Apple TV rabattkod: Upp till 80% rabatt på Apple TV på Cyber Monday Rabatten är redan dragen
80% Apple TV rabattkod: Upp till 80% rabatt på Apple TV på Black Friday Rabatten är redan dragen
80% Apple TV rabattkod: Upp till 80% rabatt på Apple TV på Singles Day Rabatten är redan dragen

Andra söker också efter

Du börjar prenumerera på tjänsten , och har sedan tillgång till ett otroligt stort utbud av filmer och tv serier i din telefon eller dator.
Beroende på vilken prenumeration du väljer varierar priset. Ett standardpris brukar ligga mellan 49 - 99 kr per månad.
Vissa kanaler är kostnadsfria. Håll utkik på vår hemsida för att få erbjudanden om gratis streaming eller provmånader.
Via streamingtjänstens egna hemsidor. Där finns alla kontaktuppgifter du behöver samlade.
Det går att avsluta streamingtjänsten enkelt via dina egna Apple sidor eller via applikationen. Ta kontakt med kundtjänst ifall du behöver extra hjälp.
Emilia

Hej! Jag är Emilia,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

4.8 Stjärnor / 88 Röster

När Apple släppte sin streamingtjänst för film och serier så gjorde man avtryck i branschen. Ingen annan tjänst har så stor andel material man själva producerat och ingen annan kan erbjuda så pass hög kvalitet till ett så lågt pris.

Ännu billigare med våra rabatter

Vi är stolta över Saleducks samarbete med Apple TV och att det resulterar i rabatter som gör det än billigare för er som tittar att vara kunder där. Priset är redan lågt men vem tackar nej till ytterligare rabatter?

Många stora serier

På Apple TV har man många stora serier som inte visas någon annanstans. Det är serier man har producerat själva och som man har full ensamrätt kring. Många av de här serierna har blivit väldigt stora och några av de kändaste TV och film-skådespelarna är med och gör sina roller med perfektion.

Ted Lasso

Ett exempel på en sådan serie är Ted Lasso. Denna serie bygger på Jason Sudeikis, som också spelar huvudrollen, karaktär som först syntes i reklam på en amerikansk tv-kanal. Karaktären blev bejublad och nu har man gjort en hel serie baserad på den. Serien har gjort succé och är en av Apple TVs största framgångar.

Serien handlar om ett krisande fotbollslag i England som tar in en proffstränare från USA. Fast problemet är det att Ted Lasso, alltså tränaren, knappt vet vad fotboll är. Han har tränat ett amerikansk fotbollslag i USA. Karaktären är älskad då han är otroligt godhjärtad.

The Morning Show

En annan framgångsrik serie på Apple TV är The Morning Show. Här speglas intrigerna och konkurrensen på en amerikansk morgonshow genom de två kvinnliga huvudpersonerna. De Spelas av Jennifer Aniston och Reese Witherspoon där de gör rollerna som programledare. Även Steve Carell och Mark Duplass syns i rollerna.

Kräver ingen särskild teknik

För att titta på Apple TV så krävs det ingen särskild teknisk lösning. Du kan titta på din telefon eller dator. Sen kan du välja att streama från denna enhet till din TV. Otroligt enkelt. Smarta TV-apparater kan spela upp programmen utan att ta omvägen via en annan enhet.

Apple One

Apple TV är även en del av Apple One. Det är ett abonnemang med fyra olika tjänster. Utöver Apple TV och dess streaming av serier så är Apple Music en del av tjänsten. Även Apple Arcade och iCloud är en del av den smarta lösningen. För alla som använder minst två av dessa tjänster idag så är det definitivt värt att ansluta sig.

Stöd för riktigt bra bild

På Apple TV så har man stöd för både HDR och 4K. Det innebär att om du har en enhet som kan visa videor i dessa upplösningar så kan du njuta av den bästa möjliga upplevelsen. När det kommer till ljud så stödjer man Dolby Atmos. Då får man ett fantastisk ljud med den senaste surroundtekniken!

Ladda ner avsnitt

Har man en iOS-enhet så kan man ladda ner de avsnitt man vill titta på senare. Då blir de tillgängliga offline. Detta är perfekt om man ska ut och resa eller om man sitter på ett flyg utan WIFI. Det är även skönt om man vet att man ska befinna sig någonstans där man inte har tillgång till en snabb uppkoppling. Till exempel i stugan på landet eller på en båt.

Fler webshops