Annonsörs upplysning

Apple Music Rabattkod

apple.com/apple-music

Njut av obegränsad musik med Apple Music. Hitta dina favoritlåtar, skapa spellistor och streama musik från alla dina enheter. Prova redan idag!

Rabattkod Apple Music - Juli 2024 i Sverige

Ny

Apple Music Rabattkod: Upp till 40% rabatt på Apple Music - njut av musik!

Använd rabattkod gen Populär 1

Lyssna på Drake Certified Lover Boy Apple Music

Visa rabatt

Över 100 miljoner låtar hos Apple Music från 119 kr i månaden

Visa rabatt

3 månader Gratis Apple Music erbjudande

Visa rabatt

Apple Music 1 månad gratis därefter endast 119 kr

Visa rabatt

Midnights by Taylor Swift hos Apple Music

Visa rabatt

Meghan Trainor hos Apple Music från 119 kr /månaden

Visa rabatt

Lewis Capaldi hos Apple Music från 119 kr /mån

Visa rabatt

Så använder du en kupong på Apple Music

Apple Music är ett av världens främsta teknikbolags musiktjänst. Här kan du lyssna på all världens musik i högkvalitet. Det spelar ingen roll om du har iPhone, Mac eller någon annan variant. Apple Music fungerar på de flesta enheter. Det finns en enorm mängd musik att välja mellan och du kommer både hitta gamla och nya favoriter. Med en prenumeration hos Apple Music så finns det alltid något att lyssna på.

  1. Saleduck samarbetar med Apple Music för att kunna ge de bästa rabatterna som går att få tag på. När du ska använda en kod så se till att kopiera den från vår hemsida så den garanterat blir korrekt inskriven.

  2. Öppna iTunes och klicka på fliken “Konto”. Där väljer du “Lös in” och klicka på detta val för att gå vidare.

  3. Du kommer nu få upp en ruta på skärmen där du kan fylla i din kod. Klistra in koden och tryck “Lös in”.

  4. Du har nu löst in rabattkoden och kan dra de fördelar som rabatten ger dig. Det finns miljoner av låtar att lyssna på och du kommer aldrig få slut på musik att lyssna på igen.

applemusic_kod.png

 

Stor mängd musik

Apple Music har en enorm mängd musik från artister du har hört talas om och artister som väntar på att bli upptäckta. Oavsett om det är hits från förr, dagens mest spelade låtar eller något mer underground så finns det på musiktjänsten.

Perfekt för iPhone

Tjänsten är utvecklad av Apple och fungerar därför perfekt på iPhone och Mac-datorer. Men givetvis går det att använda på andra enheter också. Gillar man hur Apples produkter brukar designas så kommer man uppskatta Apple Music också.

Bra rabatter

Vi kan genom vårt samarbete erbjuda riktigt bra rabatter. Det kan innebära specifika rabatter eller att man får en tid gratis om man blir medlem. Hur som helst så är det rabatter de flesta kan uppskatta.

Spellistor för alla

Apple Music handplockar låtar och lägger i spellistor. Dessa spellistor har olika inriktning och det finns listor för alla. Det spelar ingen roll om du gillar hårdrock eller hiphop, om du föredrar italienska smörsångare framför K-pop eller om du är intresserad av någonting helt annat. Det finns något även för dig.

Unika släpp

Med jämna mellanrum släpper artisteliten unika låtar och projekt som bara kan höras på Apple Music. Det kan handla om någon enstaka låt eller ett samarbete med en annan artist på en hel skiva. Det är definitivt något att hålla ögonen öppna efter.

Du missade precis dessa rabattkoder

40% Apple Music Rabattkod: Upp till 40% rabatt på Apple Music-abonnemang för alla Mors dag Rabatten är redan dragen
40% Apple Music Rabattkod: Upp till 40% rabatt på Apple Music-abonnemang för Alla Hjärtans Dag Rabatten är redan dragen
80% Apple Music rabattkod: Upp till 80% rabatt på Apple Music på Rabatten är redan dragen
80% Apple Music rabattkod: Upp till 80% rabatt på Apple Music under Black Friday Rabatten är redan dragen
80% Apple Music rabattkod: Upp till 80% rabatt på Apple Music på Singlarnas Dag Rabatten är redan dragen

Andra söker också efter

Priserna varierar enligt hurdan prenumeration du väljer. Standardprenumerationerna brukar variera runt mellan 49 kronor och 99 kronor per månad.
Du får en gratisperiod på antingen 7 dagar eller 3 månader, se våra sidor för att få ditt bästa erbjudande.
Klicka på den gula rutan och du skickas direkt till rätt sida där ditt erbjudande finns. Om det är frågan om en kupong skall du komma ihåg att klistra in den innan betalning.
Du kan säga upp tjänsten genom att avsluta din prenumeration via ditt Apple konto. Om du behöver hjäko kan du vara i kontakt med kundtjänst.
Genom tjänstens egna hemsidor, där finns alla kontaktuppgifter du behöver.
Emilia

Hej! Jag är Emilia,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

4.6 Stjärnor / 89 Röster

Apple Music är Apples musiktjänst. Här kan man köpa en prenumeration och få tillgång till miljoner av låtar. Det går att lyssna offline och tjänsten är fullt integrerad med Siri. Man kan alltså styra vilken musik man lyssnar på med rösten.

Rabatter utan like

Vi erbjuder de bästa rabatter som går att erbjuda i och med Saleducks samarbete med Apple Music. Genom detta samarbete så ser vi till att du kan ta del av de bästa erbjudandena på marknaden.3

All musik på en plats

Med hjälp av Apple Music så samlar du alla dina favoritlåtar på en plats. Dels det du väljer att streama genom tjänsten. Men även den musik du har lokalt sparad genom iTunes. På detta sätt så har du tillgång till all den musik du tycker om på en plats. Det krävs inte att man byter mellan program eller appar. Eller att man memorerar flera olika inloggningsuppgifter.

Lyssna offline

Det är inte alltid som man kan lyssna på musik och samtidigt vara uppkopplad. Det kan handla om att man befinner sig utomlands och inte vill slösa på den data man har. Det kan också vara att man är någonstans med dålig uppkoppling, som ute i naturen eller på landsbygden. Det är även perfekt om man ska flyga och måste ha telefonen på flygplansläge.

Synka med Apple Watch

Du kan synka din musik med Apple Watch. På så sätt så kan du styra från klockan saker som vilken artist och låt du lyssnar på och volymkontrollerna. Det är perfekt om man är på språng eller kanske håller på och tränar och inte vill ta upp mobilen för att ändra låt eller pausa.

Enkelt att använda

Det är mycket enkelt att använda Apple Music och om du använt andra Apple-appar och program tidigare så kommer du definitivt känna igen dig. Men ingen anledning att oroa sig om man är PC eller Android-användare. Det tar inte många minuter att sätta sig in i hur tjänsten fungerar.

Dela musik

Man kan enkelt dela med sig av sina favoritlåtar. Antingen genom att lägga till dem i spellistor som dina vänner kan följa. Eller så delar man en specifiklåt med andra. Detta kan man göra via Messenger eller andra chatappar. Eller så kopierar man länken helt enkelt och skickar.

Står sig bra i konkurrensen

Många som använt Tidal eller Spotify säger att de tycker Apple Music är lika bra eller bättre. Det handlar till stor del om dess stora utbud, men också om hur enkelt det är att använda. Dessutom så har man en hög kvalitet rent ljudmässigt, något som är svårt att mäta sig med.

Enkelt att installera

Det är enkelt att installera tjänsten, oavsett vilken enhet du använder. Om du har en Appleprodukt spå är stöd för tjänsten redan installerat. PC-användare kan ladda ner iTunes från Apples hemsida. De som har en Android-enhet hittar appen i Google Play.

Sammanfattningsvis kan man säga att detta är en tjänst som tillfredsställer det behov man har av musik. Man kan lyssna vart man än är och det krävs inte mycket för att komma igång.

Fler webshops