MENU

InkClub kampanjkod och REA

Giltiga och aktuella inkClub rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Rabatter på utvalda delar av sortimentet hos ink Club

Visa rabatt

Utförsäljning med upp till -70% hos inkClub!

Visa rabatt

Köp batterier från 29kr hos inkClub

Visa rabatt

Fotopapper eller bläckpatron för endast 1 kr hos inkClub!

Visa rabatt

InkClub inriktar sig på att tillgodose förbrukningsvaror som du har i din vardag. Både hemma och på kontoret. Tanken är att inkClub ska vara ditt förråd på nätet oavsett om du behöver bläckpatroner och toner, kontorsartiklar, kaffe, batterier, elektronik eller belysning. Köp dessa produkter var och när du vill, inkClub har garanterat precis vad du behöver. inkClub erbjuder sina kunder ett brett urval och bryr sig om att sina kunder ska få det bästa erbjudandet och den bästa servicen. Förutom överkomliga priser, har nätbutiken också ofta bra erbjudanden och kampanjer. Saleduck kommer att hålla dig uppdaterad så att du kan spara ännu mer på dina köp av förbrukningsvaror.

- 1 kr: inkClub kör löpande en kampanj där du kan beställa bläckpatron eller fotopapper för 1 kr. Detta är ett mycket bra öppningserbjudande och bland sortimentet finns passande produkter för Epson, Canon, HP och Brother. Den är typen av rabatt eller kampanj går endast att använda en gång. Antingen passar du på första gången du handlar hos inkClub eller så använder du möjligheten vid ett senare tillfälle när webbutiken erbjuder denna REA.

Produkter hos inkClub

Eftersom inkClub vill vara ditt lager på internet hittar du de mesta i sortimentet. Bläckpatroner, dammsugarpåsar, fotopapper, kockknivar, transferpapper och LED lampor är alla populära varor du kan köpa när du vill köpa prisvärda förbrukningsvaror. Med med en rabattkod eller kampanjkod så handlar du den här typen av produkter till ett lägre pris.

Kundtjänst

När du behöver hjälp från inkClub's kundtjänst är det enklaste att ta kontakt direkt via kontaktformuläret på inkClub snarare än att försöka med telefon och telefonnummer. Klicka på företagets logo och du kommer tillbaka till startsidan igen.

Sverige

inkClubs ägare är entreprenören Lennart Nyberg som satte igång i början av 2000-talet. inkClub Development AB har närvaro framför allt i Uppsala området.

Social Media

Facebook kan du exempelvis läsa mer om varumärken som Iittala och HP 364. Här hittar du även omdömen och reviews.

Få 15% rabatt på inkClub’s bläck och toner!

Visa rabatt

Få - 25% på inkClubs bläck och toner!

Visa rabatt

15% rabatt på inkClub’s bläck och toner med denna kampanj

Visa rabatt

10% rabatt på valfria lampor hos inkClub!

Visa rabatt

10% RABATT på ALLT hos inkCLUB

Visa rabatt