Om Oss

Saleduck.se är ett Deal Community där svenska online-shoppare får de bästa erbjudandena och rabattkoderna och därmed också de största besparingarna. Med hjälp av vårt röst- och kommentarsystem har du möjlighet att hjälpa andra shoppare att hitta de bästa dealerna och även få hjälp av andra i nätverket. Det finns många fördelar med att gå med i Sveriges främsta Deal Community - men det bästa av allt är att det är helt gratis!

Sveriges främsta Deal Community

Saleduck är inte som andra rabattkodssajter. Till skillnad från den stora massan är vi nu ett community där du som konsument kan påverka innehållet på hemsidan genom att rösta, kommentera och dela. Detta betyder att du kan:

  1. Du får tillgång till tusentals spännande deals bara genom att registrera dig som användare.
  2. Du får direkt tillgång till de bästa rabattkoderna och kampanjerna Sveriges näthandlare har att erbjuda.
  3. Du kan rösta tumme upp eller ner på deals, kommentera och dela spartips med andra medlemmar.

 

Våra webshops

Storytel, Nelly.com, Adlibris, Microsoft och CDON, ja listan kan göras lång! Detta är bara ett axplock av alla 500+ webshops vi samarbetar med och regelbundet erbjuder rabatter och rabattkoder från. Vårt nätverk av såväl svenska som internationella e-handelsplattformar ger dig bättre priser på mode, elektronik, kökutrustning och allt du kan tänka dig. Vi påbörjar kontinuerligt nya samarbeten och arbetar alltid för att du ska få bästa möjliga pris. Kolla in våra webshops och se hur mycket du kan spara!

storytel-logo.pngnellylog.png

microsoft-logo.pngadlibris-logo.pngcdon.jpg

Intresserad av att jobba med oss? Hör av dig!

Nå oss på : se@saleduck.com