MENU

Tidningskungen rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Tidningskungen rabattkoder Juni 2017 i Sverige

5% rabatt på alla tidningar och prenumerationer hos Tidningskungen

Öppna rabattkod!

Skaffa din nästa DN prenumeration online med rabatt hos Tidningsbutiken!

Visa rabatt

Hitta årets julklappar i form av deal på prenumeration på tidningar online hos Tidningskungen

Visa rabatt

Prenumerera på tidningar om Hälsa & Skönhet, spara upp till -74% på Tidningskungen.se

Visa rabatt

Fraktfritt och billigt med Tidningskungen.se

Visa rabatt

Hemliga erbjudanden och rabattkoder till Tidningskungens prenumeranter!

Visa rabatt

tidningskungen.se kan du köpa söka bland hundratals olika tidningar från Sverige och internationellt. Bonniers tidskrifter står bakom denna sida där du kan hitta billig prenumeration av de flesta tidningar du söker. Oavsett om du letar efter Damernas värld, Allt om mat eller Teknikens värld kan du alltså hitta det här. En stor fördel med den här typen av prenumerationer är att dem är tidsbegränsade vilket gör att du som prenumerant inte behöver oroa dig för att prenumerationen ska löpa på för alltid. Även ifall företaget redan erbjuder bra priser så ska du som vill köpa nya tidningar alltid hålla utkik efter bra rabattkod, erbjudande och rabatt. Att ge bort en prenumeration är också riktigt bra för dig som letar efter julklappar, present till **Alla hjärtans dag **eller födelsedagspresent till någon.

- Nyhetsbrev: om du anmäler dig till tidningskungens nyhetsbrev får du inte bara nyheter och förslag på nya tidningar, utan även unika rabatter och hemliga deals. Det du behöver göra för att prenumerera på nyhetsbrevet är att ange din e-postadress och sen kan du köpa tidningar till ett lägre pris.

- Presentkort: Tidningskungens tidningar säljs till kampanjpriser på utförsäljning och då kan det vara aktuellt att köpa eller ge bort ett presentkort. Presentkort erbjuds till både privat och företag. Nästa gång du ska ge bort en gåva på morsdag eller en julklapp kan det här vara alternativet för dig.

- Premie: ett annat sätt att hitta attraktivt prenumerationserbjudande är att kolla närmare på tidningskungens premier som du hittar under tidningskungen.se/premier. På premietoppen kan du fynda kända tidningar som Bamse prenumeration, Kalle Anka eller DN prenumeration med över 60% rabatt. För de yngre finns kategorier för barn och ungdom, klassiska serietidningar eller kanske en tidning från Vetenskapens värld för den vetgirige eller Sköna hem för inredningsfantasten?

Produkter & Tidningar: Det finns över 1231 stycken olika prenumerationer att välja mellan inne på tidningskungen.se. Oavsett vilka intressen du har eller vad du tycker om att läsa om, finns här oändliga möjligheter att djupdyka i diverse ämnen. Bland butikens mest populära tidningar hittar du prenumerationer på:

- DN: Dagens Nyheter är välkänd tidning i Sverige för nyheter. Tidningen har funnits i mer än 150 år och här kan du hålla dig uppdaterad på vad som händer i både Sverige och utomlands.

- Dina pensioner: för dig som vill ha bra kontroll på ekonomin efter det att du fyllt 65 år.

- Bamse: är kanske en av vår tids mest kända serietidningar och uppskattas av alla åldrar. De finns många upplagor och utgåvor från Bamse och du kan köpa dem på tidningskungen.se med en rabattkod eller erbjudande.

- Svenska Dagbladet: genom att prenumerera på SvD kan du uppdatera dig dygnet runt på nyheter från Sverige såväl som nyheter från utlandet från exempelvis Finland, Turkiet eller andra internationella händelser.

- Sköna hem: är tidningen för alla som tycker om heminredning för sitt boende. Detta är din inspirationskälla när du ska göra om hemma och du får de senaste tipsen och trixen.

- Goal: om du tycker om fotboll så borde Goal vara din nästa prenumeration. Tidningen finns också i upplagan Goal Junior för de yngre prenumeranterna.

- GP: Göteborgsposten är perfekt för dig som vill hålla dig uppdaterad bland nationella nyheter och ha lite extra bra koll på vad som händer på västkusten. Glöm inte att söka upp en rabattkod eller olika promotions innan du gör ditt nästa köp.

Tidningskungen kampanj med 48% rabatt på Bamse tidning

Visa rabatt

Black Friday REA hos Tidningskungen med billiga prenumerationer

Visa rabatt

2 mån SF Kids Play när du beställer tidning hos Tidningskungen

Öppna rabattkod!