MENU

Bokus Kampanjkod och REA

Giltiga och aktuella Bokus rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Sommarens pocketböcker - 4 för 3

Visa rabatt

Lagerrensning av böcker hos Bokus med 69% rabatt

Visa rabatt

Harry Potter och Det fördömda barnet finns nu att köpa hos Bokus

Visa rabatt

Nya titlar från Jan Guillou och Michael Connely finns nu hos Bokus!

Visa rabatt

Låga priser och fina erbjudanden med nyhetsbrev från Bokus!

Visa rabatt

Lagerrensning hos Bokus.com med upp till 87% rabatt!

Visa rabatt

Fri frakt på böcker hos Bokus.com!

Visa rabatt

Bokus.com kan du köpa böcker på nätet med en stor blandning av historia, samhällvetenskapliga ämen som ekonomi eller varför inte utöka din kunskap kring hur man gör brygg öl. Bokus är rätt bokhandel för dig som vill ha snabb leveranstid och inte betala mer än nödvängt för din litteratur. Bokus.com grundades 1997 och är sedan 2014 helägt av Akademibokhandeln.

Student

- Studenter, bokhandel och böcker har längre varit tätt sammankopplat. Som student använder man oftast bara litteratur under en viss period. Därmed så är det fördelaktigt att kunna köpa studentlitteratur hos bokus.com med studentrabatt. Under bokus.com/student finns mer information att tillgå och du kan läsa mer kring hur du ska göra för att få CSN rabatt.

- Mecenat är också ett sammarbete som gör att studenter kan erhålla en rabattkod, kampanjkod eller rea vids sitt nästa bokköp.mecenat.se/bokus finns mer information att tillgå.

  • - Begagnad kurslitteratur och böcker är en bra metod för den som inte vill betala för mycket för sina litteratur. I början av terminen, augusti, september, oktober eller slutet av terminen, maj, juni och juli finns det ofta goda möjligheter att fynda begagnad kurslitteratur. Köp och sälj din studentlitteratur med hjälp av bokus com se.

- Bokrea; bokrean är en klassisk rea för den som söker bra erbjudanden och rabatt på sin litteratur. Med hjälp av sidor som Saleduck.se eller bokus.com egna rea är det inte längre en specifik period som gäller för bokrea. Nu för tiden kan konsumenter med hjälp av en kampanjkod eller rabattkoder få sig böcker till ett rabatterat pris året om.

- MedMera och Coop är exempel på ett samarbete där man som ägare av MedMera kortet får medlemspriser på bokus.com. På detta sätt kan du få medlemserbjudande, rabattkod eller presentkort för bokköp 2015 och 2016. Läs mer på bokus.com/medmera.

- Kod: det kan även finnas andra typer av koder för konsumenter som är på jakt efter ett erbjudande eller rabatter. Hållutik här på Saleduck.se för kod för exempelvis fri frakt, 50 kr eller 5 rabatt.

Butiker

Eftersom bokus.com är en bokhandel där du kan köpa böcker på nätet behöver du inga fysiska butiker. Däremot är det inga problem att få din litteratur levererad till exempelvis Göteborg, Stockholm, Malmö, Umeå, Örebro eller Linköping. Bokus.com erbjuder även frifrakt.

Topplista

På boktoppen hos bokus.com hittar du både pocket, e-böcker och barnböcker. Topplistan innefattar böcker som passar till både hemmet, jobbet och studierna. Hjärnkoll på vikten, Kemiboken 1, att skriva en bra uppsats och samhällsvetenskapliga metoder är populära titlar som du kan hitta på bokus.com. Drakarnas dans och femgånger kärlek är exempel på skönlitteratur som många föredrar.

Blogg

Bokus blogg är till för den som vill hålla sig uppdaterad på de senaste nyheterna oavsett om det gäller skönlitteratur eller privatekonomi. Här får du nästa tips till Kindle och kan läsa om nästa kampanj. Kontakt med bokus.com kundtjänst görs enklast över telefon.

Rea på rean hos Bokus - spara upp till -50% på reapriset!

Visa rabatt

Stor MELLANDAGSREA med böcker från 19 kr hos Bokus

Visa rabatt

Handla vinnarna av årets Augustpris hos Bokus!

Visa rabatt

Bokus kampanjkod för 10% i rabatt på alla böcker!

Öppna rabattkod!

Aktuella erbjudanden från Bokus med rabatt för Black Friday och Jul

Visa rabatt