MENU

Greatdays kampanjkod och REA

Giltiga och aktuella Greatdays rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Ge bort ett presentkort för upplevelse på Alla hjärtans dag eller i födelsedagspresent med Greatdays

Visa rabatt

Hitta erbjudanden på presentupplevelser online hos Greatdays

Visa rabatt

Hitta olika erbjudanden på spännande äventyr hos Greatdays!

Visa rabatt

Hitta erbjudanden på upplevelser inom spa och relax hos Greatdays!

Visa rabatt

Hos Greatdays kan du hitta upplevelser till alla tillfällen! Där kan du hitta upplevelsepresenter inom kategorier som till exempel motor, natur, relax, sport och fritid, äventyr, vatten, luft, mat och dryck, kultur eller familj och allt ifrån fallskärmshoppning till spa eller matlagningskurs. Att köpa en upplevelsepresent är en perfekt gåva att ge bort på Alla hjärtans dag, som studentpresent, i bröllopspresent eller födelsedagspresent och det finns något som passar varje tycke och smak! Om du är osäker på vilken upplevelse som du ska köpa kan du även välja att handla en presentkort upplevelse så att mottagaren själv får välja upplevelse. När du bokar en upplevelse med hjälp av Greatdays kan du också använda dig ut av en kampanjkod eller rabattkod för att spara pengar.

Använd en Greatdays kampanjkod

När du bokar din upplevelse hos Greatdays har du möjlighet att använda dig ut av en rabattkod för att få ner dina kostnader. Att använda en kod är väldigt enkelt och du behöver bara klistra in en lämplig kod i rutan för rabattkoder online i kassan och sedan dras din rabatt av direkt. Här på Saleduck samlar vi olika kampanjkoder och erbjudanden inom utflykter och upplevelser så besök gärna oss innan du gör ditt köp i butiken för att se om vi kan hjälpa dig att spara pengar på något sätt! Kolla gärna också in våra promotions för andra typer ut av bra deals.

Stort utbud av upplevelser

Hos Greatdays finns många olika bra upplevelser för hela familjen och för olika tillfällen! Att ge bort en rolig upplevelse är en perfekt present till den som redan har allt eller den som tycker om att pröva nya saker och ge sig ut på äventyr. Du kan alltså ge bort en spännande tur med luftballong, en sightseeing med helikopter, en dag på spa i Stockholm eller någon annanstans, en brunch med champagne eller lyxig avkoppling på hotell. Möjligheterna är många så gå in på Greatdays hemsida och se om de har något som tilltalar dig!

Kontakta kundtjänst hos Greatdays

Behöver du hjälp med någonting och har du några frågor som du vill ställa till dem? Då kan du klicka dig in till Greatdays kundservice och chatta med dem via deras hemsida. Du kan också kontakta dem antingen via mail eller e-mail under alla vardagar. Deras personal finns där för att göra dina upplevelser så bra som möjligt så tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Prenumerera på Greatdays nyhetsbrev

Om du vill hålla koll på när några nya, roliga upplevelser dyker upp eller vill du veta när sidan har något speciellt erbjudande eller deal? Då kan du välja att prenumerera på deras nyhetsbrev. Att bli prenumerant är enkelt och du behöver bara skriva in din e-mail i rutan för rabattkoder online hos Greatdays så får du tillgång till alla nyheter. Välkommen in till Greatdays!

Fri frakt på beställningen hos Greatdays!

Visa rabatt

10% rabatt som ger dig rabatt på alla julklappstips

Öppna rabattkod!