MENU

Lenovo eCoupon och REA

Giltiga och aktuella Lenovo rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Lenovo rabattkod: Spara 7% på ThinkPad produkter

Öppna rabattkod!

Spara upp till 1.000 på alla stationära datorer från Lenovo

Öppna rabattkod!

Spara 15% på utvalda IdeaPad från Lenovo

Öppna rabattkod!

Erbjudanden på bärbar dator i butiken hos Lenovo

Visa rabatt

Billig dator, surfplatta och många andra deals hos Lenovo

Visa rabatt

Prenumerera på Lenovos nyhetsbrev och få exklusiva deals

Visa rabatt

Hos Lenovo Sverige hittar du ett stort utbud av elektronik som du kan beställa hem enkelt och smidigt. Där finns produkter som dator, surfplatta och mycket mer. Det är platsen som är helt rätt för dig som vill köpa bästa surfplattan, billig speldator eller bärbara datorer av bra kvalité. När du gör en beställning online hos Lenovo kan du använda dig ut av en rabattkod eller eCoupon som butiken kallar det för själva. Om du vill spara pengar kan du också kolla in butikens olika erbjudanden med produkter i deras outlet. Där finns deals på Lenovo yoga tablet 2 och andra populära produkter.

Deals på dator och surfplatta

I butiken hos Lenovo SE kan du hitta ett stort utbud av olika deals som du kan spara pengar på. Där shoppar du bärbar dator, gaming dator eller stationär dator och du kan läsa på om alla fördelar med de olika modellerna. Är du på jakt efter en billig laptop till exempel? Då finns massor ut av bra alternativ här som är värda att inspektera närmare för dig som ska köpa dator.

Lenovo rabattkod och kampanj

Om du vill få din beställning billigare kan du ange en rabattkod i kassan på sidan. Det fungerar så att du hittar en aktuell kod som du vill använda och sedan klistrar du in den i rutan för rabattkoder i webbutiken. En kod kan också kallas för kampanjkod eller värdekod och det är bara att söka på valfritt namn. Ett erbjudande kan vara utformat som så att du får 20% rabatt på en stationär dator med skärm eller något annat intressant.

Erbjudanden och utförsäljning

Kategorin för erbjudanden i butiken är perfekt om du känner att du vill kolla närmare på vilka kampanjer som butiken har för stunden. Lenovo samlar där olika rabatter som gäller just nu för stunden och du kan enkelt hitta företagets billigaste varor just nu. Där kan du hitta bärbara datorer rea eller bra surfplatta med mera.

Kundtjänst chat i Sverige

Om du behöver komma i kontakt med butikens kundtjänst kan du göra det med hjälp av verktyg som chat eller email. Du hittar alla kontaktuppgifter på sidan och där finns även svar på vanliga frågor som du kan kika på för att se om din fråga redan finns besvarad. Kundtjänst ger dig service under alla vardagar och du kan få mycket kunnig hjälp.

Prenumerera på butikens kundtjänst

Om du vill få tillgång till olika exklusiva rabatter och erbjudanden ska du se till att bli prenumerant på butikens nyhetsbrev. Som prenumerant får du nämligen alla heta deals skickade till dig direkt och du kan få mycket intressant information. Skriv bara in din epost i rutan på startsidan. Välkommen in till Lenovo och upptäck deras sortiment idag!

Spara 10% rabatt på alla bärbara och stationära datorer

Visa rabatt

Lenovo rabattkod: Spara 10% på ThinkPad X-Serien vid köp över 19.000 SEK

Öppna rabattkod!

Lenovo rabattkod: 700 kronor av Yoga 910 och Yoga 910 Glass

Öppna rabattkod!

Spara 10% rabatt på P-serien med GB grafik eller mer

Visa rabatt

Lenovo rabattkod: Spara 700 kr. på IP Y-Series och IC Y-Series

Öppna rabattkod!