Annonsörs upplysning

Lenovo rabattkod

lenovo.com

Lenovo är en populär webbutik som erbjuder ett brett utbud av elektronikprodukter såsom bärbara datorer, surfplattor och smartphones. Upptäck deras senaste teknik och hitta rätt produkt för dina behov.

Rabattkod Lenovo - Maj 2024 i Sverige

Lenovo IdeaCentre Gaming 5i från 7499 kr

Visa rabatt

Lenovo ThinkPad från 6236 kr

Visa rabatt

Lenovo Yoga på upp till 10 % rabatt

Visa rabatt

Lenovo Fri frakt på hela din beställning

Visa rabatt

Handla Lenovo legion produkter från 129 kr

Visa rabatt

Lenovo surfplatta från 1929 kr

Visa rabatt

Köp din Lenovo laptop från 5529 kr

Visa rabatt

Kika in Lenovo IdeaPad från 2464 kr

Visa rabatt

 

Hur använder jag min rabattkod hos Lenovo?

Lenovo Sverige säljer elektronik i stort utbud och av bästa kvalitet. Bärbara datorer, surfplattor och mobiler är produkter som du t.ex. finner här. Lenovo utvecklar ständigt sin teknik och finns idag i fler än 160 länder. Lenovos framtidsplan är att skapa nya produkter och hitta lösningar inom teknik. 

  1. Hitta de elektronikvaror du behöver hos Lenovo Sverige. Moto mods, som ger professionellt stereo-ljud till din mobil, säljs till rimliga priser. Kombinera ditt köp med en rabattkod från Saleduck. Du finner även Thinkpads företagsdatorer, Yoga Laptops och Legion speldatorer. Programvaror går att ladda ner och du kan köpa datortillbehör. 

  1. Under aktuella erbjudanden finner du Lenovo Outlet där du sparar tusentals kronor på t.ex. mobiler, surfplattor och bildskärmar.

  1. Saleduck älskar ny teknik och missar inte Lenovos erbjudanden. Kopiera en rabattkod för den kampanjen som gäller och som du vill ta del av och använd den vid beställning för att spara lite pengar på dina gadgets.

  1. Lägg dina varor i kundvagnen. Klicka sedan på “Gå till kundvagnen.” Till vänster ser du dina produkter och till höger ser du “Orderöversikt”.

  2. Klistra in din rabattkod därunder och tryck på “Gå till kassan”.
    Så här använder du en rabattkod hos Lenovo.png

  3. Fyll i faktureringsinformationen och bekräfta din beställning för att slutföra den.

Kraftfulla datorer

Lenovos datorer och surfplattor innehåller kraftfull teknik. Processorer, minnen och skärmar, ja, allt är av den absolut högsta standard. Med teknik från Lenovo så blir man alltid nöjd. Läs igenom specifikationerna och snabbt inser man att det är en enorm kraft som döljer sig där under chassit.

Brett utbud

Lenovo har produkter i flera olika kategorier. Även om datorer och surfplattor är det konsumenterna kommer i kontakt med mest så har man även andra, spännande kategorier. Denna bredd gör att man kan ta fram produkter till sina konsumenter som är svåra att konkurrera med.

Studentrabatter

Som student är det lätt att bli förskräckt när man ser prislappen på teknik. Lenovo har därför en speciell avdelning, Lenovo Student Store, där studenter får fina rabatter. Det lönar sig att hålla koll på de erbjudanden som dyker upp i den avdelningen. Med rabatter på upp till 25% så kan man spara ordentligt på sitt nästa inköp.

Bra kundtjänst

Lenovo har blivit kända för sin kundtjänst. Oavsett vad du behöver hjälp med kan du vända dig till deras kompetenta medarbetare på telefon eller e-post. De har givetvis en hjälpavdelning där du kan hitta många svar själv och ett bra forum där användare ger sina bästa tips och tricks. Det finns även en chatt att vända sig till, om man föredrar det.

Senaste tekniken

Lenovo utvecklar och stödjer den senaste tekniken. Med en Lenovoprodukt så vet du att det är uppdaterade produkter som möter de senaste kraven från konsumenterna. Det är nyckeln till Lenovos stora framgångar!

Du missade precis dessa rabattkoder

40% Lenovo rabattkod: Upp till 40% rabatt på Lenovo - alla Mors dag. Rabatten är redan dragen
60 % Lenovo kampanjkod: få upp till 60 % rabatt på dina köp FLASHSALE
33 % Lenovo rabattkod : upp till 33 % rabatt på utvalda arbetsstationer POWER
10 % Exklusiv Lenovo-kampanjkod: 10 % rabatt på ThinkPad-sortimentet THINK10
40% Lenovo rabattkod: Upp till 40% rabatt på Lenovo - Alla hjärtans dag. Rabatten är redan dragen

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Du ser kupongen genom att välja vilken rabatt du vill lösa ut. Tryck på koden och kupongen visas då.
Du kan själv välja hur din beställning levereras, till ett upphämtningsställe eller hem till dig. Alla alternativ finns samlade på butikens hemsida
Ring numret + 46 812 410 461
Emilia

Hej! Jag är Emilia,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

4.1 Stjärnor / 49 Röster

Hos Lenovo Sverige hittar du ett stort utbud av elektronik som du kan beställa hem enkelt och smidigt. Där finns produkter som dator, Lenovo surfplatta och mycket mer. Det är platsen som är helt rätt för dig som vill köpa bästa surfplattan, billig speldator eller bärbara datorer av bra kvalité. När du gör en beställning online hos butiken kan du använda dig ut av en rabattkod eller eCoupon som butiken kallar det för själva. Om du vill spara pengar kan du också kolla in butikens olika erbjudanden med produkter i deras outlet. Där finns deals på Lenovo yoga tablet 2, Lenovo tab m10 och mycket mer.

Deals på dator och surfplatta

I butiken kan du hitta ett stort utbud av olika deals som du kan spara pengar på. Där shoppar du bärbar dator, gaming dator eller stationär dator och du kan läsa på om alla fördelar med de olika modellerna. Är du på jakt efter en billig laptop till exempel? Då finns massor ut av bra alternativ här som är värda att inspektera närmare för dig som ska köpa dator.

Rabattkod och kampanj

Om du vill få din beställning billigare kan du ange en rabattkod i kassan på sidan. Det fungerar så att du hittar en aktuell kod som du vill använda och sedan klistrar du in den i rutan för rabattkoder i webbutiken. En kod kan också kallas för kampanjkod eller värdekod och det är bara att söka på valfritt namn. Ett erbjudande kan vara utformat som så att du får 20% rabatt på en stationär dator med skärm eller något annat intressant.

Erbjudanden och utförsäljning

Kategorin för erbjudanden i butiken är perfekt om du känner att du vill kolla närmare på vilka kampanjer som butiken har för stunden. Butiken samlar där olika rabatter som gäller just nu för stunden och du kan enkelt hitta företagets billigaste varor just nu. Där kan du hitta bärbara datorer rea eller bra surfplatta med mera.

Kundtjänst chat i Sverige

Om du behöver komma i kontakt med butikens kundtjänst kan du göra det med hjälp av verktyg som chat eller email. Du hittar alla kontaktuppgifter på sidan och där finns även svar på vanliga frågor som du kan kika på för att se om din fråga redan finns besvarad. Kundtjänst ger dig service under alla vardagar och du kan få mycket kunnig hjälp.

Prenumerera på butikens kundtjänst

Om du vill få tillgång till olika exklusiva rabatter och erbjudanden ska du se till att bli prenumerant på butikens nyhetsbrev. Som prenumerant får du nämligen alla heta deals skickade till dig direkt och du kan få mycket intressant information. Skriv bara in din epost i rutan på startsidan. Välkommen in till hemsidan och upptäck deras sortiment idag!