MENU

Hotels.com rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Hotels.com rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Hotels.com rabattkod för 12% rabatt på hotell i USA när du bokar minst 5 nätter

Öppna rabattkod!

Sommarrea - spara upp till 40% på resor med Hotels.com

Visa rabatt

Spara upp till 40% rabatt på din booking hos Hotels.com

Visa rabatt

VinterREA hos Hotels.com med erbjudanden till dina toppdestinationer

Visa rabatt

Boka ett hotell i Gävle billigt med hjälp av Hotels och många andra deals

Visa rabatt

Boka dagens deal på Hotels.com för att ta del av de bästa priserna i New York, Amsterdam och Berlin

Visa rabatt

Spara upp till 50% när du bokar hotell med Hotels.com

Visa rabatt

Vad sägs om rabatt på sommarens beachsemester med Hotels.com?

Visa rabatt

Kanon erbjudanden till Paris med Hotel.com!

Visa rabatt

Dagens erbjudande på Hotel.com, spara upp till 50%

Visa rabatt

Unika priser och rabatter på Hotels.com!

Visa rabatt

Erbjudanden för Hotels.com

Är du intresserad av att resa men känner att du har en begränsad budget för boende? Vill du boka hotell, flyg eller en kombination men känner att det önskade flyget blir för dyrt? Saleduck har de bästa erbjudanden där du kan hitta en rabatt, kupong eller promotion som passar just dig. Vi arbetar frekvent med deals från Hotels.com och har ofta möjlighet att erbjuda en rabatt på 5% till 10% eller en deal där du kan spara en fast summa.

Olika typer av rabatter

På Hotels.com kan du hitta ett stort utbud av olika hotell både inom och utanför Sverige. Där kan du göra bokningar till hotell i allt ifrån Gävle, Halmstad och Stockholm till Budapest eller Rom.

  • - Sista minuten är en väl beprövad metod för att få ett bättre pris eller för att få ett pris som kan motsvara en kampanjkod. Exempelvis är sommaren en bra period för detta till destinationer som Malaga, Puerto Vallarta eller Mallorca.

  • - Dagens deal, ibland erbjuds ett lägre pris till weekendresa för Köpenhamn, New York, London eller liknande under en dag. Genom att frekvent besöka Saleduck.se och Hotels.com har du möjlighet till den typen av promotions.

  • - Nyhetsbrev är en annan väg att gå för att hitta en kod eller rabattkod för drömresan till Taiwan, San Antonio, Palma, Cabo San Lucas eller Niagra fallen.

  • - Kombinationen av både flyg och hotell kan också vara en lyckosam strategi för den som inte hittar en kampanjkod eller rabattkod. Paketresor med en weekend till Barcelona, Paris eller Amsterdam inklusive flyg tenderar att vara billigare.

  • - Tillskillnad från sista minuten kan också att vara ute i god tid innebära en rabatt. Hotellkedjor som Choice Hotels, Scandic Hotels, Sweden hotels och Nordic Choice Hotels är måna om att få bokningar i god tid och kan därför erbjuda en rabattkod eller nedsatt pris till den med framförhållning.

  • - Studentrabatt och Mecenat är ett säkert kort för att hitta en rabatterad resa. Tack vare en kampanjkod får du kanske möjlighet att åka till Seoul, Long Beach eller Manhattan och bo på Hilton eller Marriott Hotels?

Tjänster hos Hotels.com Sverige

Hotels.com erbjuder resenärer möjligheten att boka boende på egen hand både med eller utan transport. Med hjälp av hemsidans användarvänliga sökmotor kan du söka efter ett specifikt hotell, destination eller land. Oavsett om du vill hitta ett enklare och billigare boende i Danmark eller ett exklusivt 5-stjärnigt hotell i Prag eller Oslo med svit så ger de dig den hjälp du behöver.

Hotels.com har antagligen världens största nätverk av hotell världen över och är din expert när du behöver hjälp med resan. Oavsett om du vill åka till Stockholm, Göteborg, Malmö eller Boston, York, Nice, Budapest, Berlin så kan du vara säker på att hotels.com har de bästa att erbjuda när det kommer till rabattkod, promotions och erbjudanden.

Kedjor och samarbeten

Hotels.com Sverige och internationellt har avtal med många av de stora kedjorna som Elite Hotels, Accor Hotels, Sweden Hotels, First Hotels, Best Western och Clarion Hotels.

Kundtjänst

Önskar du få kontakt med Hotels är det enklaste att vända sig till deras kundtjänst via deras telefonnummer eller email. Vid frågor gällande avbokning och prisgaranti kan du även ladda ner deras app för ytterligare information.

50% rabatt på hotell med Hotels.com

Visa rabatt

48-timmarsrea hos Hotels.com - spara upp till 50%

Visa rabatt

Hotels.com rabattkod: Spara 11% på din beställning

Öppna rabattkod!

Spara upp till 50% rabatt på semester!

Visa rabatt

Hotels.com rabattkod: Spara 10% rabatt på bokning!

Öppna rabattkod!