Annonsörs upplysning

Hotels.com rabattkoder och erbjudanden

hotels.com

Hitta de bästa hotellpriserna och boka din nästa semester på Hotels.com. Utforska tusentals boenden och hitta det perfekta stället att bo på under din nästa vistelse.

Rabattkod Hotels.com - Juli 2024 i Sverige

Rabattkod Hotels.com: Du får en natt Gratis

Använd rabattkod ter Populär 1
Ny

Hotels.com rabattkod: Upp till 40% rabatt på hotellbokningar världen över.

Använd rabattkod gen

Boka mer än bara hotell på Hotels.com

Visa rabatt

20 % Hotels.com studentrabatt

Visa rabatt

Spara upp till 10 % Hotels.com rabattkod

Visa rabatt

Avboka din resa kostnadsfritt hos Hotels.com

Visa rabatt

Ge bort ett Hotels.com presentkort från 200 kr

Visa rabatt

Boka i Hotels.com appen och få 10 % rabatt

Visa rabatt

Hotels.com rabatt: Upp till 30 % på gruppresor

Visa rabatt

 Hur använder jag rabattkoden till hotels.com?

På butikens sidor finner du de billigaste hotellerbjudanden över hela världen. Med rabattkod sparar du ytterligare 8% på din bokning.

 1. Ska du ut och resa och letar efter ett hotell till bästa pris så ska du boka det på deras hemsida. Spara ännu mer pengar med deras rabattkoder.

 2. Hitta just den rabattkoden som passar dig hos Saleduck.

 3. Klicka på “Visa rabattkod” och kopiera därefter rabattkoden. Klistra in din rabattkod på hemsidan under “Använd en kupongkod”.

 4. Weekendresor, semester eller roadtrips. På hotels.com finner du billiga hotell för alla dina resmål. Välj från ett brett urval av boenden. Spara pengar både på lyxhotell och familjevänliga hotell. Välj sedan din destination samt varifrån du vill resa.

 5. Välj “Boka” när du hittat det hotell som passar dig bäst och fyll i din rabattkod. Se bild.

 6. Fyll i dina uppgifter i tre steg och kopiera in din rabattkod på anvisat fält till höger.

  Så här använder du en rabattkod hos Hotels.com

 7. “Använd kupongkod”. Klicka på använd. Trevlig resa!

 

Black Friday

Passa på att hitta de bästa erbjudandena på hotell och boenden under Black Friday. Hemsidan erbjuder unika och generösa rabatter under Black Friday & Cyber Weekend.

Rewards

Som medlem hos kan du samla ihop bonusnätter. Vart du än reser registreras dina hotellnätter och när du kommit upp i 10 nätter får du en gratis hotellnatt. Det är helt upp till dig när och var du vill utnyttja din bonusnatt.

Ladda ner appen

Via app kan du boka dina hotellnätter smidigt och snabbt. Du får även tillgång till hemliga priser och erbjudanden via appen. Genom att använda appen kan du även se vilka erbjudanden som finns på hotell just i dina områden med funktionen “Kvällens erbjudande”.

Betalningsmetoder

Hemsidan erbjuder en rad olika betalningsmöjligheter. Välj mellan att betala via Klarna, PayPal, VISA, MasterCard, VISA Electronic, Diners Club International & American Express.

Hitta Ditt Perfekta Boende

Hotels.com erbjuder ett brett utbud av hotell och boenden över hela världen. Spara upp till 10 % som medlem och njut av exklusiva förmåner på din nästa resa.

Du missade precis dessa rabattkoder

40% Hotels.com rabattkod: Upp till 40% rabatt på romantiska hotell för alla Mors dag Rabatten är redan dragen
40% Hotels.com rabattkod: Upp till 40% rabatt på romantiska hotell för Alla hjärtans dag Rabatten är redan dragen
80% Hotels.com rabattkod: Upp till 80% rabatt på hotellrum världen över Rabatten är redan dragen

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Genom att trycka på den gula rutan bredvid rabattkoden ser du kupongens innehåll. Kom ihåg att klistra in den innan betalning.
Du får din bokningsbekräftelse direkt per email. Kom ihåg att dubbelkolla att den är rätt skriven.
Du kan kontakta Hotels.com kundtjänst på följande sätt telefon: 0859 366 401
Emilia

Hej! Jag är Emilia,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

5.0 Stjärnor / 75 Röster

Erbjudanden

Är du intresserad av att resa men känner att du har en begränsad budget för boende? Vill du boka hotell, flyg eller en kombination men känner att det önskade flyget blir för dyrt? Saleduck har de bästa erbjudanden där du kan hitta en rabatt, kupong eller promotion som passar just dig. Vi arbetar frekvent med deals från butiken och har ofta möjlighet att erbjuda en rabatt på 5% till 10% eller en deal där du kan spara en fast summa.

Olika typer av rabatter

På hemsidan kan du hitta ett stort utbud av olika hotell både inom och utanför Sverige. Där kan du göra bokningar till hotell i allt ifrån Gävle, Halmstad och Stockholm till Budapest eller Rom.

  • Sista minuten är en väl beprövad metod för att få ett bättre pris eller för att få ett pris som kan motsvara en kampanjkod. Exempelvis är sommaren en bra period för detta till destinationer som Malaga, Puerto Vallarta eller Mallorca.
  • Dagens deal, ibland erbjuds ett lägre pris till weekendresa för Köpenhamn, New York, London eller liknande under en dag. Genom att frekvent besöka Saleduck.se har du möjlighet till den typen av promotions.
  • Nyhetsbrev är en annan väg att gå för att hitta en kod eller rabattkod för drömresan till Taiwan, San Antonio, Palma, Cabo San Lucas eller Niagra fallen.
  • Kombinationen av både flyg och hotell kan också vara en lyckosam strategi för den som inte hittar en kampanjkod eller rabattkod. Paketresor med en weekend till Barcelona, Paris eller Amsterdam inklusive flyg tenderar att vara billigare.
  • Tillskillnad från sista minuten kan också att vara ute i god tid innebära en rabatt. Hotellkedjor som Choice Hotels, Scandic Hotels, Sweden hotels och Nordic Choice Hotels är måna om att få bokningar i god tid och kan därför erbjuda en rabattkod eller nedsatt pris till den med framförhållning.
  • Studentrabatt och Mecenat är ett säkert kort för att hitta en rabatterad resa. Tack vare en kampanjkod får du kanske möjlighet att åka till Seoul, Long Beach eller Manhattan och bo på Hilton eller Marriott Hotels?

Tjänster hos Hotels.com Sverige

Företaget erbjuder resenärer möjligheten att boka boende på egen hand både med eller utan transport. Med hjälp av hemsidans användarvänliga sökmotor kan du söka efter ett specifikt hotell, destination eller land. Oavsett om du vill hitta ett enklare och billigare boende i Danmark eller ett exklusivt 5-stjärnigt hotell i Prag eller Oslo med svit så ger de dig den hjälp du behöver.

Företaget har antagligen världens största nätverk av hotell världen över och är din expert när du behöver hjälp med resan. Oavsett om du vill åka till Stockholm, Göteborg, Malmö eller Boston, York, Nice, Budapest, Berlin så kan du vara säker på att hemsidan har de bästa att erbjuda när det kommer till rabattkod, promotions och erbjudanden.

Kedjor och samarbeten

Hotels.com Sverige och internationellt har avtal med många av de stora kedjorna som Elite Hotels, Accor Hotels, Sweden Hotels, First Hotels, Best Western och Clarion Hotels.

Kundtjänst

Önskar du få kontakt med Hotels är det enklaste att vända sig till deras kundtjänst via deras telefonnummer eller email. Vid frågor gällande avbokning och prisgaranti kan du även ladda ner deras app för ytterligare information.