MENU

Booking.com Erbjudanden och REA

Giltiga och aktuella Booking.com rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Rabatter upp till 50% med Booking när du bokar billiga hotell, hus och lägenheter!

Visa rabatt

Köp billiga resor till Thailand med Booking

Visa rabatt

Billiga hotell i New York med Booking!

Visa rabatt

Billiga hotell när du resor inom Sverige med Booking!

Visa rabatt

Booking.com är en av världens största plattformar för att boka hotell, vandrarhem, hus och lägenheter. Företaget är väl utspritt över världen och kan erbjuda resenärer tak över huvudet i mer eller mindre alla världens länder. Du hittar bra prisnivåer med hjälp av en effektiv sökmotor och det blir enkelt för dig att jämföra och hitta ett prisvärt boende. Om du är osäker på vart du ska ta vägen när du planerar din nästa resa kan du ta del av andra resenärers recensioner och tips för att få inspiration innan avfärd. Vissa dagar och nätter är det också billigare att bo på hotell. Du som är en prismedveten resenär bör hålla koll på detta då du har möjlighet att spara pengar när du gör din nästa resa.

Erbjudanden och rabatter

Booking listar löpande rabatter från sina hotellpartners. Vissa typer av rum och specifika datum kan ibland säljas med upp till 40% rabatt. På hemsidan hittar du även nya erbjudanden varje dag. Företaget vill hjälpa dig att spara pengar på ditt boende och det finns relevanta erbjudanden i alla prisklasser varje dag. Om du vill bli medlem och få uppdateringar kring företagets tjänster och erbjudanden kan du som konsument även anmäla dig till företagets nyhetsbrev. Har kan du få en unika rabattkod eller köpa en övernattning med upp till 50% rabatt.

Hotell i London

Vissa destinationer världen över är mer populära än andra. Det är exempelvis populärt att boka en weekend i London med hjälp av företagets sökmotor. Ska du resa till just England finns det bra alternativ för att hitta billiga hotell i London, framför allt om du bokar en sista minuten. Du kan hitta allt ifrån bed and breakfast (B&B) och hostel till mer lyxiga alternativ. Ta dig en extra titt bland resenärernas recensioner för att få bra London tips och bo centralt.

Hotell Amsterdam

Har du bokat ett flyg till Amsterdam behöver du antagligen också någonstanns att bo. Hotell i Amsterdam kommer inte vara svårt att hitta då det finns ett stort utbud. Eftersom det är en mycket populär destination kan vi däremot rekommendera dig att boka med god framförhållning.

Platser resenärerena gillar

Det finns flera olika platser i Europa och i resten av världen som rekommenderas för dig som ska på semester eller resa med jobb eller liknande. Besök Frankrikes huvudstad Paris för en genuin kulturupplevelse, åk till Barcelona för att upptäcka arkitektur och goda mat eller flyg till Berlin i Tyskland för att uppleva historia, bra shopping, hus och lägenheter. Samma sak gäller även för dig som använder Booking.com Business.

iPhone, iPad och Android

För dig som bokar hotell med hjälp av Bookings app har du samma utbud att tillgå men du kan enkelt reservera din vistelse med hjälp av dina iPhone, iPad eller enhet med Android. Du kan med enkel navigering åka till Bryssel för en öl-upplevelse, Rom för intressanta museer och New York för sightseeing och amerikansk kultur. Andra resenärer gillar även Prag, Bangkok och Milano vilket kan vara något även för dig.