Glossybox Rabattkod och Erbjudanden

glossybox.se
4.8 Stjärnor / 92 Röster

Rabattkod Glossybox - September 2021 i Sverige

Exklusiv 25% Glossybox rabattkod

Använd rabattkod E25 Populär 1

30% exklusiv rabattkod Glossybox

Använd rabattkod E30

Prenumerera på Glossybox för 159 kr./månad

Visa rabatt

Glossybox: Prenumerera i 12 månader för 125 kr./mån

Visa rabatt

Glossybox presentkort från 799 kr.

Visa rabatt

Pris: 379 kr. för Glossybox Limited Edition Box

Visa rabatt

Glossybox prenumeration från 125 kr./mån

Visa rabatt

Glossybox rabattkod: Spara upp till 10% på hela din beställning

Visa rabatt

Billigaste Glossybox rabattkod och rabatter

Glossybox rabatter Rabatt Giltig t.o.m.
Exklusiv 25% Glossybox rabattkod 25% 31/12/2021
30% exklusiv rabattkod Glossybox 30% 31/12/2021
Prenumerera på Glossybox för 159 kr./månad 159 kr. 01/11/2021
Glossybox: Prenumerera i 12 månader för 125 kr./mån 125 kr. 01/11/2021
Glossybox presentkort från 799 kr. 799 kr. 01/11/2021

Black Friday

Under Black Friday kan du ta del av flera erbjudanden. Spara t.ex. pengar på din prenumeration eller passa på och beställ specialboxen. Du får flera favoritprodukter till kampanjpris!

Medlemskap

Prenumerera på hemsidan och unna dig nya skönhetsprodukter varje månad! Du får även med tips och tutorials på hur du använder dina produkter. Detta gör du genom att välja en prenumerationsform och skapa en personlig skönhetsprofil. Som prenumerant får du förtur på speciella utgåvor, exklusiva erbjudanden och chansen att vara med i tävlingar!

Bonus

Du kan fylla i enkäter efter att du provat dina produkter för att få bonus, eller Glossycredits som det heter, för att sedan använda dessa som betalmedel för olika boxar. Du får Glossycredits varje gång du beställer en box men även när du värvar en vän!

Sociala medier

Följ Glossybox Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat och Pinterest för att inte missa de senaste erbjudandena! Kolla in nyheter, läs recensioner och delta i tävlingar för att vinna fina gåvor! Använd hashtagen #GlossyMoment för att synas på insta!

Tips

På hemsidan finner du även Glossy Mag i menyn där du kan läsa recensioner och få massor med skönhetstips av experter. Du kan läsa intervjuer och se efter vad som är nytt och trendigt. Psst! Kika efter erbjudanden eller rabattkoder för produkterna skribenterna tipsar om i bloggen.

20% rabattkod Glossybox på hudvård

Koden: Löser ut din rabatt
Gäller endast: Hudvårdsprodukter
Din fördel: Billigare pris

Stäng

Använd rabattkod

Glossybox rabattkod: Du får en ögonskuggspalett på köpet för 0 kr

Vilket märke: ICONIC London
Nyanser: 20 olika nyanser
Gäller endast: 6 eller 12 månaders prenumeranter

Stäng

Använd rabattkod

Glossybox exklusiv rabattkod: Få 30% rabatt på hela ditt köp

Du sparar: 30 procent
Kom ihåg: Lägg in koden före betalning
I kraft: Fram till 21mars

Stäng

Använd rabattkod

Glossybox rabattkod: Spara 25% på hela din beställning

Vid kassan: Klistra in koden
Få rabatten: Följ länken
Regler: Existerar inte

Stäng

Använd rabattkod

Glossybox exklusiv rabattkod: Få 30% rabatt på hela ditt köp

Innan betalning: Kopiera koden
Rabatten gäller: Fram till 31 januari
Du sparar: Hela 30 procent

Stäng

Använd rabattkod

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Vi har samlat ihop åt dig de bästa 8 aktuella och unika rabattkupongerna.
Du ser kupongen genom att välja vilken rabatt du vill lösa ut. Tryck på koden och kupongen visas då.
Du kan själv välja hur din beställning levereras, till ett upphämtningsställe eller hem till dig. Alla alternativ finns samlade på butikens hemsida
Du kontaktar Glossysupport genom att logga in på ditt konto. Du måste därför logga in på ditt konto för att kunna kontakta Glossybox. Väl där skickar du ett meddelande via Kundtjänst Kontaktcenter. Du hittar det under "Ditt Konto".
Advenstkalendern släpps i god tid innan första advent. Håll utkik på hemsidorna under hösten!

Har du någon gång stått i en butik med skönhetsprodukter och känt " Om jag bara kunde testa produkten innan jag köper den här stora flaskan". Precis det erbjuder hemsidan för sina prenumeranter. Glossybox är en av världens ledande prenumerationstjänster och erbjuder sina medlemmar exklusiva boxar med prover från noggrant utplockade skönhetsvarumärken. Du hittar produkter från varumärken som Babyliss, Dermalogica, Maria Nila etc. Denna box förgyller inte bara din vardag utan ger dig även möjligheten att upptäcka produkter som du inte visste fanns eller som du kanske bara inte haft en tanke på att testa. Med en rabattkod kan du ta del av fantastiska hemsidan erbjudanden och köpa dina boxar till fantastiska priser.

Glossybox Kalender - Månadens Box

När du prenumererar på hemsidan får du en ny box varje månad - Månadens Box. Det första du gör är att teckna en prenumeration där det finns fyra olika prenumerationsformer (Löpande, 3 månader, 6 månader samt 12 månader). En månads uppsägningstid gäller hos hemsidan. Efter du har valt vilken prenumerationsform du vill ha skapar du din personliga skönhetsprofil. På så sätt kan hemsidan anpassa innehållet i dina boxar till just dina behov. Varje box innehåller 5 noga utvalda skönhetsprodukter från varumärken runt om i världen, både stora som små. Exempel på varumärken som din box kan vara fylld med är Oriflame, Kevin Murphy, Olaplex bland många fler. Med en rabattkod från oss på Saleduck kan du ta del av hemsidan erbjudanden och få rabatterat pris på din box.

Varumärken och innehåll

Oavsett vilken skönhetsprofil du har kommer din Glossybox vara fylld med skönhetsprodukter så som smink, hudvård, hårvård, tillbehör etc. hemsidan samarbetar med ett stort antal varumärken så som Babyliss, Dermalogica, Kevin Murphy, Olaplex och många fler. Vare sig du får hem produkter från stora varumärken som Babyliss och Olaplex eller mindre varumärken som Victoria soap eller Øresnd så förblir priset på din Glossybox alltid detsamma. Kanske får hemsidanas box dig att få upp ögonen för en ny favoritprodukt från Dermalogica eller Oriflame. På detta sätt behöver du inte längre spendera massor av pengar på att testa fullsize-produkter innan du hittar din favorit. För vi vet att skönhet kan vara väldigt dyrt. Du kan även spara in några slantar genom att hålla utkik efter rabattkoder från oss på Saleduck för att köpa boxar till exempelvis rabatterade priser.

Rabattkod

Glossybox uppdaterar ständigt sina boxar och ger dig rea och kampanj-erbjudanden på sina produkter. Om du använder en rabattkod från Saleduck så har du möjlighet att spara ännu mer när du testar dina nya produkter från exempelvis Olaplex, Kevin Murphy och Oriflame. Hemsidan erbjuder även möjligheten att skämma bort någon annan genom att ge en present. Det är ett elektroniskt presentkort på antingen 6 månader eller 12 månader. Till skillnad från många prenumerationer kan du betala hela summan direkt och slipper på så sätt ha en stående betalning varje månad.

Glossybox kontakt

Glossybox personal är mycket kunniga och supporten finns tillhanda måndag till fredag 8:00-17:00. För att du ska kunna känna dig trygg när du handlar från hemsidan erbjuder de ett flertal betalsätt som PayPal, Klarna, Mastercard, VISA och American Express. Ångrar du din prenumeration har du 14 dagar på dig från att du får den första boxen hem i din brevlåda. Dessutom har du chans att ändra din prenumeration om du känner att du hellre vill testa en annan. Via "Mitt konto" har du alltid möjlighet att avsluta din prenumeration med endast en månads uppsägningstid.

Fler webshops

Last Update: 24.09.2021