MENU

Smartbox kampanjkod och REA

Giltiga och aktuella Smartbox rabattkoder Juni 2017 i Sverige

10% rabatt hos Smartbox

Öppna rabattkod!

Frifrakt på alla köpet över 500kr hos Smartbox!

Visa rabatt

Övernattning på valfritt hotell med middag för bara 1699 kr med Smartbox.se!

Visa rabatt

Ge bort en rolig upplevelse och ett minne för livet med hjälp av en Smartbox

Visa rabatt

Ge bort ett upplevelsepaket från Smartbox och låt mottagaren själv välja sin upplevelse

Visa rabatt

På Smartbox.se hittar du massor av olika upplevelsepaket och upplevelsepresenter. Presenterna passar både för honom och för henne och du kan också köpa en presentbox för två. Vad sägs om till exempel en weekend på spa i Stockholm med övernattning, en middag på en mysig restaurang i Göteborg, en utflykt till Skåne eller ett romantiskt hotell i Paris? Att köpa en upplevelsepresent är väldigt smart eftersom att mottagaren själv får välja sin upplevelse och varje present innehåller upp till så mycket som 200 olika alternativ. Du väljer helt enkelt ett tema och sedan får mottagaren bestämma vad han eller hon vill göra med sitt presentkort. När du handlar en smartbox kan du använda en kampanjkod när du checkar ut i kassan.

Använd en rabattkod eller kampanjkod när du handlar en smartbox

Om du använder en kampanjkod när du köper din upplevelsepresent kan du ofta få ner ditt pris eller få tillgång till attraktiva erbjudanden. Därför rekommenderar vi att man besöker Saleduck.se innan man köper presentboxar för att se om det finns något aktuellt erbjudande eller en rabatt att utnyttja. Allt du behöver göra är att kopiera din rabatt och klistra in den i rutan för kampanjkod när du gör din beställning och slutför ditt köp.

Ge bort en smart upplevelsepresent

Tycker du att det är svårt att hitta bra presenter, och har kanske mottagaren redan allt? En upplevelse är något som man har med sig livet ut och som gläder de allra flesta. Du kan till exempel ge bort en avkopplande spaupplevelse, en god middag eller brunch, eller ett mysigt besök på ett café. För den aktiva och modiga finns också många olika fartfyllda upplevelser som till exempel gokart, en helikoptertur eller tandemflygning.

Upplevelse med övernattning

Om du vill slå på stort kan du även köpa ett weekendpaket. Med ett weekendpaket kan man boka olika charmiga hotell med övernattning och middag på valfri plats runtom i Sverige. Vad sägs om till exempel ett trendigt hotell eller en elegant herrgård? Du kan också välja ett paket för en semester i någon Europeisk storstad.

Låt mottagaren välja sin egen upplevelse

Vad som gör Smartbox så smart är att mottagaren får möjligheten att helt välja sin egen present. Inom varje smartbox finns nämligen massor av olika alternativ som man kan välja på fritt. På det sättet är det lätt att träffa rätt när du köper din present och du vet att upplevelsen kommer att bli uppskattad.

Många olika typer av upplevelser som spa, restaurang, aktiviteter och hotell

Det finns många olika upplevelsepresenter inom kategorier som weekend, gastronomi, wellness, aktiviteter och mix. Presentkortet kan användas på massvis av platser runt om i Sverige samt på utvalda ställen runt om i Europa. Du kan köpa antingen upplevelser för en eller upplevelser för två. Möjligheterna är många och det finns något för alla.

Smartbox upplevelsepresent är den perfekta julklappen

Visa rabatt