Annonsörs upplysning

Smartbox rabattkod

smartbox.se

Rabattkod Smartbox - Februari 2023 i Sverige

Övernattning på valfritt hotell med middag för bara 1699 kr. med Smartbox

Visa rabatt

Ge bort en upplevelse med hjälp av Smartbox

Visa rabatt

Ge bort en upplevelse från 450 kr.

Visa rabatt

Smartbox boxers från 100 kr

Visa rabatt

14% rabatt på "Pure Love" specialbox från Smartbox

Skäm bort någon du tycker om med den perfekta alla hjärtans dag presenten. Just nu får du 14% rabatt på Smartbox specialbox vid namn Pure Love, här kan du välja mellan fler än 200 upplevelser för att fira kärleken.
Använd rabattkod

10% rabatt på hela sortimentet från Smartbox

Hos Smartbox hittar du dem perfekta presenterna för både honom och henne. Just nu erbjuder Smartbox dig dessutom 10% rabatt på hela sortimentet fram till Alla hjärtans dag. En middag för 2? eller kanske en spadag, ja här finns något för alla.
Visa rabatt

Black Friday med Smartbox - 15% på hela sortimentet

Med denna rabattkod från Smartbox får du 15% rabatt på hela sortimentet! Gäller under resten av november så passa på! Köp som present, ge till dig själv eller varför inte till både dig och en partner du vill på äventyr med? Klicka här för att komma åt koden!
Använd rabattkod

Black Friday Smartbox - Upp till 55% rabatt

Med denna rabattkod från Smartbox får du upp till 55% rabatt på upplevelser!
Använd rabattkod

10% rabatt hos Smartbox

Värde 10% rabatt
Villkor Använd kod
Minsta ordervärde: 500 kr
Använd rabattkod

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena!
Det finns just nu 4 aktuella Smartbox-rabattkoder
Tryck på se rabatt, och följ sedan länken till butikens egna sidor. Koden kopieras automatiskt och lägg in den i kassan innan betalning.
Leveranstiden beror på vilken slags leverans du valt, standard eller express. Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar.
Du kan kontakta Smartbox kundtjänst på följande sätt Telefon: +46 (0)8 23 42 22
5.0 Stjärnor / 259 Röster

På Smartbox.se hittar du massor av olika upplevelsepaket och upplevelsepresenter. Presenterna passar både för honom och för henne och du kan också köpa en presentbox för två. Vad sägs om till exempel en weekend på spa i Stockholm med övernattning, en middag på en mysig restaurang i Göteborg, en utflykt till Skåne eller ett romantiskt hotell i Paris? Att köpa en upplevelsepresent är väldigt smart eftersom att mottagaren själv får välja sin upplevelse och varje present innehåller upp till så mycket som 200 olika alternativ. Du väljer helt enkelt ett tema och sedan får mottagaren bestämma vad han eller hon vill göra med sitt presentkort. När du handlar en smartbox kan du använda en kampanjkod när du checkar ut i kassan.

Använd en rabattkod eller kampanjkod när du handlar

Om du använder en kampanjkod när du köper din upplevelsepresent kan du ofta få ner ditt pris eller få tillgång till attraktiva erbjudanden. Därför rekommenderar vi att man besöker Saleduck.se innan man köper presentboxar för att se om det finns något aktuellt erbjudande eller en rabatt att utnyttja. Allt du behöver göra är att kopiera din rabatt och klistra in den i rutan för kampanjkod när du gör din beställning och slutför ditt köp.

Ge bort en smart upplevelsepresent

Tycker du att det är svårt att hitta bra presenter, och har kanske mottagaren redan allt? En upplevelse är något som man har med sig livet ut och som gläder de allra flesta. Du kan till exempel ge bort en avkopplande spaupplevelse, en god middag eller brunch, eller ett mysigt besök på ett café. För den aktiva och modiga finns också många olika fartfyllda upplevelser som till exempel gokart, en helikoptertur eller tandemflygning.

Upplevelse med övernattning

Om du vill slå på stort kan du även köpa ett weekendpaket. Med ett weekendpaket kan man boka olika charmiga hotell med övernattning och middag på valfri plats runtom i Sverige. Vad sägs om till exempel ett trendigt hotell eller en elegant herrgård? Du kan också välja ett paket för en semester i någon Europeisk storstad.

Låt mottagaren välja sin egen upplevelse

Vad som gör Smartbox så smart är att mottagaren får möjligheten att helt välja sin egen present. Inom varje smartbox finns nämligen massor av olika alternativ som man kan välja på fritt. På det sättet är det lätt att träffa rätt när du köper din present och du vet att upplevelsen kommer att bli uppskattad.

Många olika typer av upplevelser som spa, restaurang, aktiviteter och hotell

Det finns många olika upplevelsepresenter inom kategorier som weekend, gastronomi, wellness, aktiviteter och mix. Presentkortet kan användas på massvis av platser runt om i Sverige samt på utvalda ställen runt om i Europa. Du kan köpa antingen upplevelser för en eller upplevelser för två. Möjligheterna är många och det finns något för alla.

Fler webshops

Senast uppdaterad: 07.02.2023