Annonsörs upplysning

Smartbox rabattkod

smartbox.se

På Smartbox hittar du ett stort utbud av presentkort och upplevelser som passar perfekt att ge bort som gåva till någon speciell. Utforska deras olika kategorier och överraska någon med en minnesvärd upplevelse.

Rabattkod Smartbox - Juni 2024 i Sverige

Övernattning på valfritt hotell med middag för bara 1699 kr. med Smartbox

Visa rabatt

Ge bort en upplevelse med hjälp av Smartbox

Visa rabatt

Ge bort en upplevelse från 450 kr.

Visa rabatt

Smartbox boxers från 100 kr

Visa rabatt

Jämför Smartbox fraktkostnader

Smartbox 40 SEK eller fri frakt vid köp över 500 SEK
Yves Rocher 19:- eller fri frakt vid köp över 250:-
Myprotein Fri frakt vid köp över 499 SEK

Du missade precis dessa rabattkoder

40% Smartbox rabattkod: Upp till 40% rabatt på fantastiska alla Mors dag-erbjudanden Rabatten är redan dragen
40% Smartbox rabattkod: Upp till 40% rabatt på fantastiska Alla hjärtans dag-erbjudanden Rabatten är redan dragen
80% Smartbox rabattkod: Upp till 80% rabatt på fantastiska upplevelser på Cyber Monday Rabatten är redan dragen
80% Smartbox rabattkod: Upp till 80% rabatt på fantastiska upplevelser på Black Friday Rabatten är redan dragen
80% Smartbox rabattkod: Upp till 80% rabatt på fantastiska upplevelser på Singles Day Rabatten är redan dragen

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena!
Tryck på se rabatt, och följ sedan länken till butikens egna sidor. Koden kopieras automatiskt och lägg in den i kassan innan betalning.
Leveranstiden beror på vilken slags leverans du valt, standard eller express. Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar.
Du kan kontakta Smartbox kundtjänst på följande sätt Telefon: +46 (0)8 23 42 22
Emilia

Hej! Jag är Emilia,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

5.0 Stjärnor / 259 Röster

På Smartbox.se hittar du massor av olika upplevelsepaket och upplevelsepresenter. Presenterna passar både för honom och för henne och du kan också köpa en presentbox för två. Vad sägs om till exempel en weekend på spa i Stockholm med övernattning, en middag på en mysig restaurang i Göteborg, en utflykt till Skåne eller ett romantiskt hotell i Paris? Att köpa en upplevelsepresent är väldigt smart eftersom att mottagaren själv får välja sin upplevelse och varje present innehåller upp till så mycket som 200 olika alternativ. Du väljer helt enkelt ett tema och sedan får mottagaren bestämma vad han eller hon vill göra med sitt presentkort. När du handlar en smartbox kan du använda en kampanjkod när du checkar ut i kassan.

Använd en rabattkod eller kampanjkod när du handlar

Om du använder en kampanjkod när du köper din upplevelsepresent kan du ofta få ner ditt pris eller få tillgång till attraktiva erbjudanden. Därför rekommenderar vi att man besöker Saleduck.se innan man köper presentboxar för att se om det finns något aktuellt erbjudande eller en rabatt att utnyttja. Allt du behöver göra är att kopiera din rabatt och klistra in den i rutan för kampanjkod när du gör din beställning och slutför ditt köp.

Ge bort en smart upplevelsepresent

Tycker du att det är svårt att hitta bra presenter, och har kanske mottagaren redan allt? En upplevelse är något som man har med sig livet ut och som gläder de allra flesta. Du kan till exempel ge bort en avkopplande spaupplevelse, en god middag eller brunch, eller ett mysigt besök på ett café. För den aktiva och modiga finns också många olika fartfyllda upplevelser som till exempel gokart, en helikoptertur eller tandemflygning.

Upplevelse med övernattning

Om du vill slå på stort kan du även köpa ett weekendpaket. Med ett weekendpaket kan man boka olika charmiga hotell med övernattning och middag på valfri plats runtom i Sverige. Vad sägs om till exempel ett trendigt hotell eller en elegant herrgård? Du kan också välja ett paket för en semester i någon Europeisk storstad.

Låt mottagaren välja sin egen upplevelse

Vad som gör Smartbox så smart är att mottagaren får möjligheten att helt välja sin egen present. Inom varje smartbox finns nämligen massor av olika alternativ som man kan välja på fritt. På det sättet är det lätt att träffa rätt när du köper din present och du vet att upplevelsen kommer att bli uppskattad.

Många olika typer av upplevelser som spa, restaurang, aktiviteter och hotell

Det finns många olika upplevelsepresenter inom kategorier som weekend, gastronomi, wellness, aktiviteter och mix. Presentkortet kan användas på massvis av platser runt om i Sverige samt på utvalda ställen runt om i Europa. Du kan köpa antingen upplevelser för en eller upplevelser för två. Möjligheterna är många och det finns något för alla.

Fler webshops