Annonsörs upplysning

Samtrygg rabattkod

samtrygg.se

Hitta säkra och pålitliga hyresbostäder över hela Sverige med Samtrygg. Enkel sökning och trygga avtal för ditt nya hem.

Rabattkod Samtrygg - Juli 2024 i Sverige

Ny

Samtrygg rabattkod: Upp till 40% rabatt på Samtryggs Sommarsäsongförsäljning!

Använd rabattkod gen Populär 1

Hyr ut din lägenhet enkelt med hjälp av Samtrygg och andra Erbjudanden

Visa rabatt

Hyra bostad i Stockholm med hjälp av Samtrygg

Visa rabatt

Bli medlem hos Samtrygg Gratis och kolla in deras lägenheter som hyrs ut andrahand

Visa rabatt

Gratis medlemskap hos Samtrygg

Visa rabatt

Kostnadsfri annonsering

Publicera din bostad helt gratis och nå tusentals potentiella hyresgäster. Att skapa en annons och använda sig av Samtryggs tjänster är alltid kostnadsfritt för uthyrare.

Hyresgaranti

Få hyran inbetald i tid varje månad genom Samtryggs hyresgaranti. Det eliminerar oron för försenade eller uteblivna betalningar.

Trygghetsförsäkring

Samtryggs Trygghetsförsäkring täcker skador som kan uppstå under uthyrningsperioden. Du slipper bekymra dig om olyckor eller skador på din bostad.

Personlig service

Du får en personlig kontaktperson som hjälper dig genom hela uthyrningsprocessen. Från hyressättning till kontraktsskrivning, alltid tillgänglig för att svara på dina frågor.

Enkelt och digitalt

Samtrygg erbjuder en smidig och digital process för att signera avtal via BankID. Allt hanteras säker och bekvämt online.

Du missade precis dessa rabattkoder

Fri Få de bästa priserna med Samtrygg Black Friday rabattkod Ingen kod 2021

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Du öppnar kupongen genom att välja vilken rabatt du vill lösa ut. Tryck på koden och kupongen visas då. Följ länken och kom ihåg att klistra in koden innan betalning.
Leveranstiden beror på vilken slags leverans du valt, standard eller express. Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar.
Följ länken till deras egna hemsida och fyll i kontaktformuläret för att nå kundtjänst
Emilia

Hej! Jag är Emilia,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

4.0 Stjärnor / 48 Röster

Samtrygg är sidan för dig som vill hyra eller hyra ut en bostad andrahand! Att hyra ut sin bostad hos Samtrygg är både kostnadsfritt och enkelt och du får på samma gång även en trygghetsförsäkring. Som bostadssökande hos Samtrygg har du också många fördelar som till exempel att du inte behöver betala någon som helst deposition eller hyra i förskott, att Samtrygg sköter dina inbetalningar och att du också får en trygghetsförsäkring som garanterar att allt går till som det ska. Är du bostadssökande eller har du en lägenhet som du vill hyra ut? Bli medlem på Samtrygg!

Hyra andra hand säkert och billigt med Samtrygg

Hos Samtrygg kan du hitta massor av olika annonser för bostäder. Allt du behöver göra för att ha tillgång till dessa är att skapa ett konto på Samtrygg.se, lägga till all information om det du letar och sedan gå igenom sidans utbud. Samtrygg publicerar alla annonser och profiler och de kontrollerar även saker som kreditvärdighet och adressuppgifter. Sedan kan du enkelt upptäcka de olika erbjudandena på lägenheter som finns i butiken och du kan bläddra runt bland lägenheter på många orter i Sverige inom olika prisklasser.

Hyr ut din lägenhet enkelt och gratis

Att publicera en annons med en lägenhet online hos Samtrygg är helt gratis och det finns många fördelar med det. Du kan hyra ut din lägenhet tryggt och säkert, och du behöver inte anstränga dig för att hitta någon bostadssökande som du känner att du kan lita på. Förutom detta så hjälper Samtrygg dig med din uthyrning och garanterar att du får pengarna för hyran varje månad när du ska ha dem.

Bli medlem hos Samtrygg

Att bli medlem på Samtrygg är gratis och du kan hitta många olika erbjudanden på 100-tals nya bostäder som dyker upp varje månad. Vill du hyra lägenhet i Stockholm eller hyra lägenhet i Göteborg? Hos Samtrygg hittar du olika typer ut av boende på olika platser i landet och du kan hitta din nästa bostad och samtidigt vara säker på att du inte kommer att bli lurad eller att du inte kommer behöva betala någonting i förskott eller som deposition.

Kontakta Samtryggs kundtjänst

Vill du ha hjälp med någonting eller behöver du komma i kontakt med Samtrygg? Då kan du kontakta dem enkelt via antingen telefon eller e-mail. De svarar gärna på dina frågor och de finns där för att göra din process av uthyrning så lätt som möjligt. Välkommen in till Samtrygg och upptäck deras olika lägenheter och andra erbjudanden för dig som är uthyrare eller för dig som är bostadssökande. Du kan vara säker på att allt går till på ett tryggt och korrekt sätt och att du kommer vara nöjd med din bostad eller hyresgäst!

Fler webshops