MENU

FlixBus Värdekupong och REA

Giltiga och aktuella FlixBus rabattkoder Juni 2017 i Sverige

30% på Kaspersky Total Security

Öppna rabattkod!

Billiga deals på buss till Hamburg online hos Flixbus

Visa rabatt

Köp billig buss till Berlin med rabatt från Flixbus

Visa rabatt

Erbjudanden och billiga bussresor med Flixbus till Europas storstäder!

Visa rabatt

Boka resa till Berlin från Malmö med Flixbus från 249 kr!

Visa rabatt

Billiga biljetter med buss över hela Europa!

Visa rabatt

Nu kan du upptäcka Europa billigt med buss! Flixbus är ett tyskt bussbolag som erbjuder resor inom Sverige, Danmark, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Schweiz och Frankrike. Företagets linjenät sträcker sig nu även till Italien, Tjeckien, Ungern, Kroatien och Slovenien vilket gör att du kan få billiga resor på REA över stora delar av Europa. Bussresor kan ibland ta något längre tid men är ett av de mest ekonomiska sätten att resa för dig som både vill spara pengar och tänka på miljön. Med hjälp av oss på Saleduck så får du ännu lägre pris på resor då vi erbjuder dig nya erbjudanden och rabatter till FlexBus bussresor! Håll också utkik efter en Flixbus värdekupong.

Buss och biljetter från parkering Malmö och Malmö Airport

För dig som är vill resa från Sverige ned mot kontinenten så är det framför allt Malmö som gäller som avresedestination. Du kan enkelt ta din buss från Malmö centralstation för att sedan upptäcka Berlin, Amsterdam eller Prag. Om du flyger till Malmö Airport (Sturup Flygplats) så kan vi sedan rekommendera dig att ta flygbussarna till central stationens parkering för att hoppa på din buss till nästa destination. Om du inte hittar din perfekta avgång från Sverige så är det ett alternativ att hoppa på ett tåg Malmö Köpenhamn för att sedan ta dig vidare därifrån utan någon big deal. Samma sak gäller dig som befinner dig på Köpenhamns flygplats. Res in till stationen i centrum och boka din billiga resa till nästa plats.

Resa till Prag eller sevärdheter i Berlin

Med hjälp av detta bussföretag är flera av Europas huvudstäder och kända städer för kultur inom räckhåll till ett lågt pris. Har du tidigare tagit flyg eller tåg till Berlin kan vi nu tipsa om att ta någon av bussarna istället för att spara pengar så att du kan upptäcka sevärdheter i Berlin istället. Det finns massor att göra i Berlin för dig som vill upptäcka både historia, mat, fest och idrott! Ett alternativ är också att ta tåg till Berlin och sedan väljer du några av de många avgångarna där ifrån. Däremot är ett tåg till huvudstaden oftast lite dyrare varpå en bussresa är att rekommendera för dig som har mer tid i dina händer.

Resa till Italien eller resa Kroatien med bussar

När du väl är har tagit dig söderut så blir avstånden inte längre lika stora för dig som vill fortsätta resa billigt inom Europa med bussar. Om du tidigare har föredragit en tågresa så är detta nu ett bra alternativ för dig och du kan hitta många bra deals!

Bussbolag med många förbindelser för billiga resor i Europa

Det tyska företaget lanserades i början av 2013 efter det att järnvägsmonopolet avskaffades i Tyskland och möjligheten till privatisering av busstrafiken öppnades upp. Tack vare detta kan du nu njuta av flexibilitet och rörlighet till kampanj och rabatt priser. Har du dessutom en värdekupong så blir det extra prisvärt för dig!

Flixbus App för dig som vill kunna boka bussresor överallt

Om du äger en smart phone så är företagets app perfekt alternativ för dig. Appen är kostnadsfri och hjälper dig att ta dig vidare till nästa stad vart du än är. Du har flera fördelar och bra funktioner med detta verktyg och du kan enkelt ladda ned appen för boka din resa, få service eller tips om nästa stopp. Sök upp en kampanjkod från Saleduck så räknar du med att få en bra deal till din nästa destination. Billiga resor och kampanj på resor är precis vad du får med detta bolag. Välkommen in och boka din buss till Hamburg eller annan resa!

Köp en billig bussresa till Frankrike för att ta del av EM i fotboll!

Visa rabatt

Buss Stockholm till Malmö från 99 kr med Flixbus när du bokar din resa online

Visa rabatt

Buss från Malmö till Hamburg från 89 kr med Flixbus

Visa rabatt

Påskspecial: Alla städer i Europa för 93 kr med Flixbus!

Visa rabatt