Annonsörs upplysning

FlixBus rabattkod

flixbus.se

Rabattkod FlixBus - Februari 2023 i Sverige

Biljetter från 39 kr. hos FlixBus

Visa rabatt

Bussresa från 159 kr. med FlixBus Stockholm - Göteborg

Visa rabatt

Bussresor från 249 kr. med FlixBus till Tyskland

Visa rabatt

Från 289 kr. med FlixBus till Danmark

Visa rabatt

Buss till Norge från 229 kr. med FlixBus

Visa rabatt

FlixBus15% rabatt hos Mecenat

Visa rabatt

Betalningsmetoder

Med hemsidan kan du betala med flera olika metoder. Välj om du vill betala med kort (MasterCard, VISA, American Express) eller om du vill betala med Google Pay eller PayPal.

Applikation

Med appen kan du enkelt boka dina resor. Har du en iPhone eller annan Smartphone kan du enkelt ladda ner appen och sköta dina bokningar därifrån. Via appen kan du även ta del av exklusiva erbjudanden endast för app-användarna.

Black Friday FlixBus

Under Black Friday kan du hålla extra utkik efter rabatter och rabattkoder när du ska boka din resa via FlixBus. Ta del av ännu billigare bussbiljetter under Black Friday REA.

Destinationer

Via hemsidan kan du resa till många delar inom Sverige och Europa. Res till städer så som Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Berlin, Hamburg, Amsterdam, Paris och många fler.

75% rabatt hos Flixbus - Endast idag!

Rabatt Flixbus ger 75% rabatt
Giltig Endast idag
Pris Från 49kr
Visa rabatt

Res billigt med Flixbus under sommarens röda dagar

Värde Res billigt i sommar
Halmstad – Göteborg Från 79:-
Borlänge – Stockholm Från 109:-
Mora – Stockholm Från 129:-
Köpenhamn – Göteborg Från 129:-
Malmö – Oslo Från 219:-
Visa rabatt

Flixbus rabatt - 20% studentrabatt hos Flixbuss

Resor från 29:-
Spara upp till 20%
Res billigt inom hela Europa
Visa rabatt

Flixbus rabatt - resor i Sverige för 29 SEK

Res inom sverige från endast 29 SEK
Göteborg - Malmö, Stockholm - Oslo, Göteborg - Oslo med flera
Visa rabatt

Åk på äventyr i sommar med FlixBus från 29:-

Sommaren är här och semestrar är på ingång. Har du planerat din semester än? Med FlixBus kan du åka på äventyr i sommar från så lite som 29:-. Välj mellan fler än 1700 resmål i 27 länder och upptäck Europa med FlixBus bekväma bussar.
Bussresor från 29:-
Visa rabatt

Andra söker också efter

Vi har kan erbjuda dig totalt 6 verifierade koder och rabatter. Klistra in koden du sparar mest med innan betalning.
Ja, nätbutiken erbjuder just nu 6 aktiva rabattkuponger och erbjudanden. Välj den du tycker passar dig bäst.
Du ser kupongen genom att välja vilken rabatt du vill lösa ut. Tryck på koden och kupongen visas då.
Du får din bokningsbekräftelse direkt per email.
FlixBus kontakt kan du ta via deras email: service@flixbus.se
4.5 Stjärnor / 115 Röster

Nu kan du upptäcka Europa billigt med buss! Företaget är ett tyskt bussbolag som erbjuder resor inom Sverige, Danmark, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Schweiz och Frankrike. Företagets linjenät sträcker sig nu även till Italien, Tjeckien, Ungern, Kroatien och Slovenien vilket gör att du kan få billiga resor på REA över stora delar av Europa. Bussresor kan ibland ta något längre tid men är ett av de mest ekonomiska sätten att resa för dig som både vill spara pengar och tänka på miljön. Med hjälp av oss på Saleduck så får du ännu lägre pris på resor då vi erbjuder dig nya erbjudanden och rabatter till FlixBus bussresor! Håll också utkik efter en rabattkod.

Bussbiljetter från Köpenhamn & Kastrup

För dig som är vill resa från Sverige ned mot kontinenten så är det framför allt Köpenhamn som gäller som destination för avresa. Du kan enkelt ta en buss från Sverige direkt till Köpenhamn eller Kastrup Airport för att sedan åka vidare vart du än vill i världen med antingen buss, tåg eller flyg. Hemsidan erbjuder många destinationer inom Europa att ta sig till men om du vill vidare ut i världen hoppar du enkelt på ett flyg från Kastrup. Malmö är även en destination där många avresor ut i Europa går från. Åk från Malmö Centralstation för att sedan upptäcka Berlin, Amsterdam eller Prag etc. Om du flyger till Malmö Airport (Sturup Flygplats) så kan vi sedan rekommendera dig att ta flygbussarna till Centralstationens parkering för att hoppa på din buss till nästa destination. Missa inte en rabattkod eller annat erbjudande från oss på Saleduck!

Resa till Prag eller sevärdheter i Berlin

Med hjälp av hemsidan är flera av Europas huvudstäder och kända städer för kultur inom räckhåll till ett lågt pris. Har du tidigare tagit flyg eller tåg till Berlin kan vi nu tipsa om att ta någon av bussarna istället för att spara pengar så att du kan upptäcka sevärdheter i Berlin istället. Det finns massor att göra i Berlin för dig som vill upptäcka både historia, mat, fest och idrott! Ett alternativ är också att ta tåg till Berlin och sedan väljer du några av de många avgångarna därifrån. Däremot är ett tåg till huvudstaden oftast lite dyrare varpå en bussresa är att rekommendera för dig som har mer tid i dina händer. Ta del av rabatter och erbjudanden från oss på Saleduck innan du bokar din buss för att kunna komma undan ännu billigare.

Rabattkod

När du ska boka din bussresa via FlixBus kan det vara en god idé att ta en titt hos oss på Saleduck först. Vi uppdaterar kontinuerligt med de allra bästa erbjudandena och rabatterna för att du inte ska missa något. Med en rabattkod kan du alltså komma undan ännu billigare när du ska boka din nästa bussresa. FlixBus erbjuder resor till många städer inom både Sverige och Europa. Spana in det stora utbudet av destinationer och välj om du vill åka till Stockholm, Malmö, Berlin, Amsterdam eller varför inte Paris!

FlixBus appen

Om du äger en iPhone eller annan Smartphone så är FlixBus-appen ett perfekt alternativ för dig. Appen är kostnadsfri och hjälper dig att ta dig vidare till nästa stad vart du än är. Du har flera fördelar och bra funktioner med detta verktyg och du kan enkelt ladda ned appen för boka din resa, få service eller tips om nästa stopp. Sök upp en rabattkod från Saleduck så kan du räkna med att få en bra deal till din nästa destination. Vi på Saleduck uppdaterar ständigt med alla de bästa rabatterna och erbjudandena som finns tillgängliga.

Fler webshops

Senast uppdaterad: 06.02.2023