Annonsörs upplysning

SF Kids Play rabattkod

sfkids.com

SF Kids Play är tjänsten på nätet för alla barn! Där kan du hitta ett stort utbud av olika filmer och serier för barn och alla barnens olika favoriter.

Rabattkod SF Kids Play - Juni 2024 i Sverige

1 gratis provmånad hos SF Kids Play

Visa rabatt

Stort utbud av filmer och serier för barn och unga

Visa rabatt

Prenumerera på SF Kids Play för bara 69 kr i månaden

Visa rabatt

Prova gratis

Du kan prova tjänsten gratis i fjorton dagar utan bindningstid. Registrera dig och utforska vad som finns. Du betalar endast 69 kronor i månaden efter två veckor och kan säga upp ditt abonnemang när du vill.

App

Ladda ner appen för att få tillgång till tjänsten på din dator, mobil eller surfplatta. Du kan även ladda ner filmer och ljudböcker så att du har tillgång till dem offline. På så sätt kan barnen njuta av sina favoriter på resor och utflykter.

Föräldrafunktioner

Du kan ställa in appen med föräldrarfunktionen där du kan sätta en timer på hur lång tid barnen får titta och skapa listor med favoriterna.

Kundtjänst

Verkar något krångligt eller har du några frågor kan du kontakta kundtjänsten även på lördagar fram till klockan 23:00! Mejla även dina frågor eller gå in på supportforum där du finner massor med svar på vanliga frågor.

Black Friday

Du finner massor med erbjudanden på SF Kids året runt. Missa inte Black Friday kampanjerna där du kan spara lite mer på ditt medlemskap eller få förlängning på provtiden.

Du missade precis dessa rabattkoder

40% SF Kids Play rabattkod: Upp till 40% rabatt på SF Kids Play för alla Mors dag Rabatten är redan dragen
40% SF Kids Play rabattkod: Upp till 40% rabatt på SF Kids Play för Alla hjärtans dag Rabatten är redan dragen
80% SF Kids Play rabattkod: Upp till 80% rabatt på leksaker och spel hos SF Kids Play Rabatten är redan dragen
80% SF Kids Play rabattkod: Upp till 80% rabatt på leksaker och spel hos SF Kids Play Rabatten är redan dragen
80% SF Kids Play rabattkod: Upp till 80% rabatt på leksaker och spel hos SF Kids Play Rabatten är redan dragen

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Du ser kupongen genom att välja vilken rabatt du vill lösa ut. Tryck på koden och kupongen visas då.
Du kan själv välja hur din beställning levereras, till ett upphämtningsställe eller hem till dig. Alla alternativ finns samlade på butikens hemsida
Du kan kontakta SF Kids Play kundtjänst på följande sätt E-mail: support@sfkids.com, Telefon: +46 771-323 324
Emilia

Hej! Jag är Emilia,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

5.0 Stjärnor / 259 Röster

SF Kids Play är tjänsten på nätet för alla barn! Där kan du hitta ett stort utbud av olika filmer och serier för barn och alla barnens olika favoriter. SF Kids Plays app och platform är lätt att använda och det är specifikt anpassat för barn både när det kommer till design och användbarhet. Du kan anpassa tjänsten specifikt efter din familjs behov och du kan upptäcka ett stort sortiment av massor av olika favoriter för barnen, både svenska och från resten av världen. Hos SF Kids Play kan du även välja att ladda ner dina filmer så att du kan ha med dig dem på resan eller när du är utan täckning. Bra va?

Stort utbud av filmer och serier för barn

Hos SF Kids Play kan du hitta ett stort utbud av olika typer av filmer och serier för barn. Där kan du hitta både svenska favoriter och internationella favoriter samt olika filmer för barn i alla åldrar. SF Kids Play är en väldigt smart tjänst eftersom att du alltid har ett stort bibliotek av filmer och serier samlade och du kan komma åt dem oavsett var du befinner dig och alltid ha en rolig underhållning till hands. Vad sägs om till exempel TV och film med karaktärer som Pippi, Byggare Bob och massor av andra svensktalande och omtyckta figurer!

Prova på SF Kids Play

Hos SF Kids Play har du chansen att prova på tjänsten gratis under den första månaden. Därefter kostar det bara 59 kr. När du registrerar dig hos tjänsten har du ingen bindningstid och du kan sedan själv bestämma dig för när du vill säga upp ditt abonnemang och sedan sker det direkt. Du har alltså inget att förlora på att prova på tjänsten och se vad den har att erbjuda!

Kontakta kundtjänst via telefon eller e-mail

Behöver du komma i kontakt med kundtjänst hos SF Kids Play? Det kan du enkelt göra genom att vända dig till företaget antingen genom e-mail eller genom telefon. SF Kids Play kan du nå under alla vardagar från kl 8 till kl 23 och du kan även nå dem under helger mellan kl 9 och 23. Det finns alltså inga anledningar att inte höra av sig och du kan kontakta SF Kids Plays kundtjänst angående vad det än gäller och få hjälp av deras trevliga och kunniga personal.

Många smarta funktioner som timer och listor

Hos SF Kids Play kan du enkelt ställa in appen så som du vill ha den. Du kan till exempel sätta en timer och bestämma dig för hur lång tid som barnen får titta och du kan också skapa olika lättåtkomliga listor med barnens alla favoriter så att du lätt kan hitta dem. SF Kids Play är dessutom alldeles utmärkt på resan och när du behöver ha underhållning med dig!

Fler webshops