MENU

SF Kids Play rabattkod och REA

Giltiga och aktuella SF Kids Play rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Deal på billig prenumeration av SF Kids Play tjänst för filmer och serier för barn

Visa rabatt

Prova på SF Kids Play GRATIS i 1 hel månad och få tillgång till alla filmer och serier

Visa rabatt

Prenumerera på SF Kids Play för bara 59 kr i månaden!

Visa rabatt

Hitta erbjudanden på filmer och serier för barn i alla åldrar hos SF Kids Play

Visa rabatt

SF Kids Play är tjänsten på nätet för alla barn! Där kan du hitta ett stort utbud av olika filmer och serier för barn och alla barnens olika favoriter. SF Kids Plays app och platform är lätt att använda och det är specifikt anpassat för barn både när det kommer till design och användbarhet. Du kan anpassa tjänsten specifikt efter din familjs behov och du kan upptäcka ett stort sortiment av massor av olika favoriter för barnen, både svenska och från resten av världen. Hos SF Kids Play kan du även välja att ladda ner dina filmer så att du kan ha med dig dem på resan eller när du är utan täckning. Bra va?

Stort utbud av filmer och serier för barn

Hos SF Kids Play kan du hitta ett stort utbud av olika typer av filmer och serier för barn. Där kan du hitta både svenska favoriter och internationella favoriter samt olika filmer för barn i alla åldrar. SF Kids Play är en väldigt smart tjänst eftersom att du alltid har ett stort bibliotek av filmer och serier samlade och du kan komma åt dem oavsett var du befinner dig och alltid ha en rolig underhållning till hands. Vad sägs om till exempel TV och film med karaktärer som Pippi, Byggare Bob och massor av andra svensktalande och omtyckta figurer!

Prova på SF Kids Play

Hos SF Kids Play har du chansen att prova på tjänsten gratis under den första månaden. Därefter kostar det bara 59 kr. När du registrerar dig hos tjänsten har du ingen bindningstid och du kan sedan själv bestämma dig för när du vill säga upp ditt abonnemang och sedan sker det direkt. Du har alltså inget att förlora på att prova på tjänsten och se vad den har att erbjuda!

Kontakta kundtjänst via telefon eller e-mail

Behöver du komma i kontakt med kundtjänst hos SF Kids Play? Det kan du enkelt göra genom att vända dig till företaget antingen genom e-mail eller genom telefon. SF Kids Play kan du nå under alla vardagar från kl 8 till kl 23 och du kan även nå dem under helger mellan kl 9 och 23. Det finns alltså inga anledningar att inte höra av sig och du kan kontakta SF Kids Plays kundtjänst angående vad det än gäller och få hjälp av deras trevliga och kunniga personal.

Många smarta funktioner som timer och listor

Hos SF Kids Play kan du enkelt ställa in appen så som du vill ha den. Du kan till exempel sätta en timer och bestämma dig för hur lång tid som barnen får titta och du kan också skapa olika lättåtkomliga listor med barnens alla favoriter så att du lätt kan hitta dem. SF Kids Play är dessutom alldeles utmärkt på resan och när du behöver ha underhållning med dig!

Exklusiv rabattkod från SF Kids Play: 2 månader gratis (ord. pris 59 kr/mån)

Öppna rabattkod!