MENU

Lensway rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Lensway rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Få 20% rabatt på linser hos Lensway

Visa rabatt

20% rabatt på solglasögon hos Lensway

Visa rabatt

Billiga linser på nätet med en Lensway rabattkod

Visa rabatt

Boka din synundersökning enkelt och smidigt via Lensway.se

Visa rabatt

Hitta glasögon, linser och solglasögon billigt på Lensway.se

Visa rabatt

Få dina linser skickade inom 24 timmar på Lensway

Visa rabatt

I Lensways butik online hittar du glasögon och linser till billiga priser. På Lensway.se finns allt ifrån glasögon, solglasögon, kontaktlinser, endagslinser och tillbehör som linsvätska och ögondroppar. Utöver sitt sortiment erbjuder Lensway också synundersökning. En synundersökning kan enkelt bokas via hemsidan och utförs av olika optiker runt om i landet. Du kan välja på ett stort utbud av utvalda optiker i ett gäng städer i Sverige och allt du behöver göra är att boka din tid via Lensway och gå dit. En undersökning är en bra grej om du vill hålla dig uppdaterad när det gäller din syn och vilka produkter som passar dig bäst för stunden. På det sättet kan du vara säker på att du alltid använder rätt glasögon och linser som gynnar dig och din syn på bästa sätt. Besök gärna Saleduck.se innan du gör din beställning på Lensway för att se om vi har någon rabattkod som passar dig.

Rabatt

På Lensway har de ofta många olika rabatter och erbjudanden som till exempel 50%, 30%, 2 för 1 och studentrabatt. Genom att hålla utkik efter rabatter och REA får du dina linser och glasögon extra billigt utan krångel. På Saleduck.se kan du även hitta rabattkod och kampanjkod som du kan använda i Lensways butik när du shoppar online för att ta del av erbjudanden du annars kanske hade gått miste om.

Glasögon

På Lensway finns glasögon i olika modeller, storlekar och färger av kända märken som Ray-Ban, Calvin Klein, Björn Borg, Michael Kors, Marc Jacobs, Gucci och DKNY. Du kan välja på modeller och former som butterfly, cat-eye, oval, pilot, rektangulär och wayfarer utefter vilken stil som passar dig och ditt ansikte. Du kan även välja på tre olika storlekar beroende på hur ditt huvud är utformat. På Lensway.se finns ett brett utbud av glasögon och solglasögon för både herr, dam och barn till billiga priser och du hittar alltid de allra trendiga märkena och det senaste ögonmodet.

Billiga linser

Föredrar du att bära linser har Lensway ett brett utbud av olika sorters kontaktlinser. Köp dina linser online och få dem skickade hem till dig inom 24 timmar. Lensway erbjuder alla möjliga varianter så som till exempel dygnetruntlinser, endagslinser, månadslinser, färgade linser, progressiva linser, toriska linser, veckolinser och andra ögonlinser som passar dig oavsett hur och när du vill bära dina linser.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med Lensways kundtjänst gör du det enkelt genom att ringa till Lensway på deras telefon under vardagar och helger. Lensways kundservice svarar gärna på frågor som har med produkt eller beställning att göra för att göra din köpupplevelse så trevlig och smidig som möjligt. Förutom deras telefon kan du även nå dem via ett formulär online, eller gå in och kolla in fliken för populära frågor och svar, och se om din fråga redan finns besvarad.

Spara 20% rabatt på linser och solglasögon!

Visa rabatt

LensWay erbjudande: Spara 20% på alla linser och tilbehör

Visa rabatt

20% rabatt på linser och tillbehör hos Lensway!

Visa rabatt

20% rabatt på linser och solglasögon under Cyber Monday hos LensWay

Öppna rabattkod!

Upp till 40% rabatt när du beställer kontaktlinser från LensWay

Visa rabatt