Annonsörs upplysning

Lensway rabattkod

lensway.se

Köp glasögon och linser online hos Lensway. Hitta stort urval av produkter till bra priser och snabb leverans. Enkelt och bekvämt sätt att handla på nätet.

Rabattkod Lensway - Maj 2024 i Sverige

Lensway rabattkod: få 20 % rabatt på ditt första köp

Använd rabattkod lem Populär 1

15 % rabatt på linser hos Lensway

Visa rabatt

Glasögon från 295 kr hos Lensway

Visa rabatt

50 %Lensway glasögon

Visa rabatt

Lensway donerar ett par glasögon för varje köpt par: priser från 295 kr

Visa rabatt

Lensway rabattkod: Din beställning skickas alltid inom 24 timmar

Visa rabatt

Lensway eyemarker på köpet för 0 kr

Visa rabatt

Lensway glasögon på upp till 40 % rabatt

Visa rabatt

Lensway studentrabatt 10 % på allt

Visa rabatt

Du får upp till 50 % rabatt Lensway rea produkter

Visa rabatt

Alltid billig och snabb leverans Lensway

Visa rabatt

Spara upp till 50 % Lensway rabatt på utvalda produkter

Visa rabatt

Lensway glasögon och kontaktlinser från 50 kr

Visa rabatt

Black Friday

Spara hundratals kronor på glasögon, linser och solglasögon under Black Friday! Utnyttja en rabattkod för att spara på ditt köp eller ta del av en kampanj. Du finner massor med prisvärda bågar och kvalitetsglas.

Prisgaranti

Hemsidan garanterar sina låga priser genom att erbjuda prisgaranti. Hittar du en vara till lägre pris på en annan svensk butik ska du kontakta kundtjänsten för att kunna använda dig av prisgarantin inom 14 dagar efter att du har gjort ditt köp.

Nöjdhetsgaranti och öppet köp

Du har 3 månaders öppet köp på linser och solglasögon vilket innebär att du har rätt att byta dem eller få pengarna tillbaka inom 3 månader om förpackningen är oöppnad. Köper du glasögon har du nöjdhetsgaranti där du får testa dem i 3 månader och få tillbaka pengarna om du inte är nöjd.

Medlemskap

Blir du medlem på hemsidan kan du ta del av kampanjer och få exklusiva rabatter! Du kan spara recept och favoriter och se över din orderhistorik men även upprepa en beställning snabbt och enkelt.

Prova bågar

Vill du beställa ett par nya bågar men vill först prova dem kan du besöka ett showroom i Kista. Du kan få hjälp och råd från kunnig personal som kan kopiera värdena på dina nuvarande glasögon så att du kan beställa dina nya glasögon genom hemsidan.

Du missade precis dessa rabattkoder

40% Lensway rabattkod: Upp till 40% rabatt på glasögon och kontaktlinser hos Lensway Rabatten är redan dragen
40% Lensway rabattkod: Upp till 40% rabatt på glasögon och kontaktlinser hos Lensway Rabatten är redan dragen
80% Lensway rabattkod: Spara upp till 80% på glasögon och linser hos Lensway Rabatten är redan dragen
80% Lensway rabattkod: Spara upp till 80% på glasögon och linser hos Lensway Rabatten är redan dragen
80% Lensway rabattkod: Spara upp till 80% på glasögon och linser hos Lensway Rabatten är redan dragen

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Du ser kupongen genom att välja vilken rabatt du vill lösa ut. Tryck på koden och kupongen visas då.
Du kan själv välja hur din beställning levereras, till ett upphämtningsställe eller hem till dig. Alla alternativ finns samlade på butikens hemsida
Du kan kontakta Lensway kundtjänst på följande sätt Telefon: 020-23 20 20
Emilia

Hej! Jag är Emilia,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

4.1 Stjärnor / 78 Röster

I butiken online hittar du glasögon och linser till billiga priser. På Lensway.se finns allt ifrån glasögon, solglasögon, kontaktlinser, endagslinser och tillbehör som linsvätska och ögondroppar. Utöver sitt sortiment erbjuder hemsidan också synundersökning. En synundersökning kan enkelt bokas via hemsidan och utförs av olika optiker runt om i landet. Du kan välja på ett stort utbud av utvalda optiker i ett gäng städer i Sverige och allt du behöver göra är att boka din tid via hemsidan och gå dit. En undersökning är en bra grej om du vill hålla dig uppdaterad när det gäller din syn och vilka produkter som passar dig bäst för stunden. På det sättet kan du vara säker på att du alltid använder rätt glasögon och linser som gynnar dig och din syn på bästa sätt. Besök gärna Saleduck.se innan du gör din beställning på hemsidan för att se om vi har någon rabattkod som passar dig.

Rabatt

På hemsidan har de ofta många olika rabatter och erbjudanden som till exempel 50%, 30%, 2 för 1 och studentrabatt. Genom att hålla utkik efter rabatter och REA får du dina linser och glasögon extra billigt utan krångel. På Saleduck.se kan du även hitta rabattkod och kampanjkod som du kan använda i hemsidans butik när du shoppar online för att ta del av erbjudanden du annars kanske hade gått miste om.

Glasögon

På hemsidan finns glasögon i olika modeller, storlekar och färger av kända märken som Ray-Ban, Calvin Klein, Björn Borg, Michael Kors, Marc Jacobs, Gucci och DKNY. Du kan välja på modeller och former som butterfly, cat-eye, oval, pilot, rektangulär och wayfarer utefter vilken stil som passar dig och ditt ansikte. Du kan även välja på tre olika storlekar beroende på hur ditt huvud är utformat. På Lensway.se finns ett brett utbud av glasögon och solglasögon för både herr, dam och barn till billiga priser och du hittar alltid de allra trendiga märkena och det senaste ögonmodet.

Billiga linser

Föredrar du att bära linser har hemsidan ett brett utbud av olika sorters kontaktlinser. Köp dina linser online och få dem skickade hem till dig inom 24 timmar. Hemsidan erbjuder alla möjliga varianter så som till exempel dygnetruntlinser, endagslinser, månadslinser, färgade linser, progressiva linser, toriska linser, veckolinser och andra ögonlinser som passar dig oavsett hur och när du vill bära dina linser.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med Lensway kundtjänst gör du det enkelt genom att ringa till butiken på deras telefon under vardagar och helger. Lensway kundservice svarar gärna på frågor som har med produkt eller beställning att göra för att göra din köpupplevelse så trevlig och smidig som möjligt. Förutom deras telefon kan du även nå dem via ett formulär online, eller gå in och kolla in fliken för populära frågor och svar, och se om din fråga redan finns besvarad.

Fler webshops