Annonsörs upplysning

Kutts rabattkod

kutts.se

Här hittar du ett brett utbud av hårprodukter och verktyg för professionell användning eller hemmabruk. Upptäck sortimentet idag!

Rabattkod Kutts - Juli 2024 i Sverige

Ny

Kutts rabattkod: Upp till 40% rabatt på alla produkter - skynda!

Använd rabattkod gen Populär 1

Kutts sommarrabatt kategorier 1.000 kr off

Använd rabattkod UNO

Kutts sommartillbehör (20% Rabatt)

Använd rabattkod s20

Upp till 30% rabatt på rakapparater, skäggtrimmer, frisörsax med mera hos Kutts!

Visa rabatt

Fri frakt hos Kutts vid köp över 2000 kr

Visa rabatt

Erbjudande på billig rakapparat online hos Kutts från 319 kr

Visa rabatt

Professionella frisörprodukter

Säljer samma produkter som används i frisörsalonger över hela Sverige. Hög kvalitet garanterar bästa resultat varje gång.

Fri frakt över 2 000kr

Erbjuder fri frakt på köp över 2 000 kr, vilket gör det enklare och mer kostnadseffektivt att handla större beställningar.

Kända varumärken

Arbetar med ledande varumärken som Moser, Wahl och Jaguar. Kvalitetsprodukter som är tillverkade för att användas dagligen.

Grundades 2010

Med över ett decennium av erfarenhet inom branschen, är Kutts ett pålitligt val för alla hårvårdsbehov. Har byggt upp ett rykte baserat på kundnöjdhet.

Hög servicenivå

Fokuserar på att erbjuda en riktigt bra upplevelse för alla kunder. Uppföljning och feedback är nyckelelement i deras tjänster.

Emilia

Hej! Jag är Emilia,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

4.6 Stjärnor / 65 Röster

Kutts är butiken för dig som vill handla olika verktyg för hår till bra priser på nätet. Butiken grundades först år 2010 i Malmö som Rakathuvud men blev senare Kutts. Hos Kutts kan du handla produkter inom hår och verktyg / hårklippare som till exempel rakapparat, skäggtrimmer, hårtrimmer, frisörsax med mera från olika kända varumärken. Hos Kutts hittar du ofta olika kampanjer som gör att du kan shoppa produkter riktigt billigt och det finns många bra rabatter.

Rakapparat, skäggtrimmer och många andra billiga produkter inom hårklippare

Kutts säljer massor av olika produkter inom hårklippning, barber shop och frisör och i butiken kan du hitta ett brett sortiment. Du kan till exempel handla verktyg som frisörsaxar, hårtrimmer / hårklippare, locktång, barber tools samt olika tillbehör. Med hjälp av verktyg från Kutts kan du klippa håret eller skägget själv hemma med proffsiga produkter av bra kvalité. Hos Kutts finns även många alternativ för dig som har en salong och som klipper hår som frisör eller barber.

Produkter inom styling billigt

Förutom produkter och verktyg för att klippa hår säljer Kutts även många olika sorters produkter inom styling. I butiken finns till exempel varor som locktång, plattång, hårfön och hårtork samt andra verktyg som kan hjälpa dig att styla hår precis så som du vill ha det. Med hjälp av till exempel en plattång eller locktång kan man enkelt ändra hårets form och struktur och det är perfekt som styling både till vardag och fest.

Kända varumärken inom hår

Hos Kutts finns många olika kända varumärken inom hår och verktyg och du hittar bland annat märken som till exempel ghd, Parlux, Moser, Böker, Gentlemen of Sweden, Wahl, Tondeo Solingen, Ermila, Bead Junk och Mondial till bra priser. Vill du handla kända märken billigt och med REA? Då har du kommit rätt.

Kampanj och rabatt hos Kutts

För att spara pengar när du handlar produkter för hår är det smart att hitta ett riktigt bra erbjudande. Under kategorin för kampanjer hos Kutts finns många olika produkter som du kan handla med till exempel 20%, 30% eller 40% rabatt. Vad sägs om till exempel skäggolja med rabatt eller billigt vax som du kan använda till styling? Besök Kutts och kolla in deras flik för kampanjer för att läsa mer om produkterna. Kom ihåg att butikens rabatter och kampanjer uppdateras ständigt och att det hela tiden dyker upp nya billiga erbjudanden.

Kom i kontakt med butikens kuntjänst

Om du vill komma i kontakt med Kutts angående olika råd som gäller klippning, hårvård, produkter eller din beställning kan du enkelt göra det genom att kontakta Kutts kundtjänst. De finns till för att hjälpa och de svarar gärna på dina olika frågor som du kan tänkas ha. Du når kundtjänst bäst via e-mail eller telefon och du får ett snabbt svar.