MENU

Park Inn Rabattkoder och REA

Giltiga och aktuella Park Inn rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Spara upp till 20% på din vistelse med Park Inn by Radisson

Visa rabatt

Spara upp till 15% på din vistelse hos Park Inn by Radisson

Visa rabatt

Spara upp till 10% mer med Park Inn by Radisson

Visa rabatt

Park Inn by Radisson är en hotellkedja inom Radisson Blu-koncernen. Park Inn är det ekonomiska alternativet för dig som letar efter ett livfullt hotell och få ett hjärtligt bemötande av såväl personal som övriga gäster till vettiga priser. Med fokus på helheten, och det som verkligen har betydelse, får du här bekväma sängar, service med ett leende och ett friktionsfritt hotellbesök. På Saleduck samlar vi ständigt Park Inn rabattkoder och andra erbjudanden från hotellkedjan. Ta vägen förbi oss och hitta de bästa priserna på boende hos Park Inn!

Boende över hela Sverige med Park Inn

Park Inn är en utbredd hotellkedja i stora delar av Sverige. Söker du efter hotell i Uppsala, Malmö eller kanske i närheten av Friends Arena? Eller har du redan bestämt dig för ett specifikt hotell, såsom Park Inn Solna i närheten av Hagaparken och Fjärilshuset? Eller letar du efter en sommaridyll i Köpenhamn på andra sidan sundet? Letar du efter boende i en större stad är Park Inn hotellkedjan för dig! Förboka din resa och få upp till 20% rabatt på din vistelse!

Konferens och event med Park Inn by Radisson

Park Inn by Radisson har utvecklat smarta möten och event med med kundnytta i centrum och erbjuder en härlig upplevelse från start till slut. Oavsett din agenda eller din målsättning hjälper en erfaren personal dig att skapa en atmosfär efter dina preferenser. Du samlar också poäng med ditt medlemskap i Club Carlson på alla dina möten och event du bokar med Park Inn by Radisson. Park Inn by Radisson jobbar alltid mot 100% kundnöjdhet och gör sitt bästa för att din upplevelse ska bli den bästa möjliga när du bor på något av deras många hotell runt om i världen.

Perfekt som gåva - presentkort från Park Inn

Ge någon du tycker om en upplevelse i form av ett Rezidor Gift Card presentkort! Kortet gäller i två år och kan användas på över 300 hotell anslutna till Radisson Blu och Park Inn by Radisson. Kortet är mycket enkelt att använda, och gäller allt från hotellboende till spabehandlingar och måltider. Presentkortet kan även köpas som företagsgåva för större grupper om 25 eller fler personer. Ge bort ett lyxigt minne som sent kommer att glömmas bort till någon som verkligen förtjänar det!

Billigare boende med Park Inn rabattkod

Vi är glada att du letar boende på Park Inn by Radisson via Saleduck. Vi erbjuder nämligen kontinuerligt ännu bättre priser på boenden runt om i världen. Har vi ingen rabattkod för tillfället är du välkommen tillbaka ett annat tillfälle och sannolikheten är stor att vi då fått in en kampanj eller rabattkod.

Service utöver det vanliga

Upplev ett varmt och vänligt bemötande, utformat för att göra din hotellvistelse rolig, bekväm och okomplicerad. Servicenivån återspeglar en positiv attityd och ett professionellt bemötande med ett öga för detaljer med Adding Colour to Live. Med sin Yes I Can!-policy sätter utmärker sig Park Inn verkligen från konkurrenterna. Med en aktiv interaktion tillsammans med gästerna levererar Park Inn en service långt utöver det vanliga.