Annonsörs upplysning

Microsoft rabattkod

microsoftstore.com

Utforska Microsoft Store för att hitta de senaste tekniska produkterna såsom datorer, surfplattor och tillbehör. Där hittar du allt du behöver för att arbeta, spela och skapa på ett enkelt och smidigt sätt.

Rabattkod Microsoft - Maj 2024 i Sverige

Specialerbjudanden och attraktiva priser i Microsoft Store

Visa rabatt

10 % studentrabatt hos Microsoft

Visa rabatt

Gratis appar och program i Microsoft Store

Visa rabatt

Köp Gears 5 för 599 kr hos Microsoft

Visa rabatt

Microsoft: Xbox One S All-Digital Edition från 2895 kr.

Visa rabatt

Köp den nya Microsoft Surface Book 3 till 20 999 kr.

Visa rabatt

Du missade precis dessa rabattkoder

40% Microsoft rabattkod: Upp till 40% rabatt på Microsoft-produkter för alla Mors dag Rabatten är redan dragen
40% Microsoft rabattkod: Upp till 40% rabatt på Microsoft-produkter för Alla Hjärtans Dag Rabatten är redan dragen
80% Microsoft rabattkod: Upp till 80% rabatt på Microsofts Cyber Monday-event Rabatten är redan dragen
80% Microsoft rabattkod: Upp till 80% rabatt på Microsofts Black Friday-event Rabatten är redan dragen

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Du ser kupongen genom att välja vilken rabatt du vill lösa ut. Tryck på koden och kupongen visas då.
Du kan själv välja hur din beställning levereras, till ett upphämtningsställe eller hem till dig. Alla alternativ finns samlade på butikens hemsida
Du kan kontakta Microsoft kundtjänst på följande sätt Telefon: 020 120 32 05
Emilia

Hej! Jag är Emilia,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

4.0 Stjärnor / 12 Röster

Microsoft är ett världsomspännande företaget som idag är välkänt för de flesta. Den amerikanska IT-jätten från Washington har mycket att erbjuda inom mjukvara för datorer, elektronik för konsumenter samt persondatorer. Microsoft har en rad produkter för tillverkning och företagets artiklar säljs sedan i Microsoft Store Sverige för de svenska konsumenterna. Här hittar du och kan köpa teknik online. Microsoft säljer sina produkter och lösningar till en bred målgrupp där både du som är student och företag kan handla på den svenska sidan online och hitta massor av bra och billiga erbjudanden. Använd gärna också en Microsoft rabattkod när du handlar i butiken eller någon annan bra kampanj.

Erbjudanden och Microsoft erbjudandekod för dig som student

Microsofts verktyg och produkter passar bra för den som studerar. En billig surfplatta eller dator är perfekt för den som vill hålla sig uppdaterad. När man är student är det alltid tacksamt med produkter eller programvaror som är gratis eller som kan köpas till ett lågt pris med rabatt på REA. Ska du köpa teknik online kan vi rekommendera att du håller utkik efter en relevant studentrabatt eller Microsoft rabattkod från Saleduck.se. Besök även microsoftstore.se för att se om det finns några gratis produkter eller program att ladda ned eller några bra deals med produkter på utförsäljning.

Vad är Microsoft kända för?

De flesta som har använt en dator har någon gång har antagligen hört talas om Windows. Likväl så står Microsoft bakom Office, Windows Phone, Surface, Xbox, MSN och Bing. Microsoft köpte även det svenska företaget Skype sedan en tid tillbaka och Skype ingår numera i företagets portfölj.

Xbox One & Xbox Games: Xbox är en mycket populär konsol för TV-spel. Windows har släppt en rad olika versioner, den senaste heter Xbox One och med tillhörande games har den blivit populär bland studenterna. Windows utvecklade även Kinect som är rörelsecensorer vilka går att koppla ihop med din spelkonsol.

Vad är Microsoft Silverlight?

Med hjälp av Microsoft Silverlight kan du utveckla och skapa en interaktiv web eller mobil applikation. Silverlight är gratis för den som önskar att ladda ned programmet vilket är ett riktigt bra erbjudande. Microsoft Silverlight är även kompatibelt med flera olika webbläsare och fungerar som en så kallad plug in.

Microsoft Office 365

Microsoft Office är ett av företagets mest populära och använda produkter. I microsoft office hittar man programvaror som Word, Excel och Power Point. Samtliga program finns att tillgå i Microsoftstore.se där de går att ladda ner från Microsofts server. Det kan även finnas testversioner för den som vill ladda ned Microsoft Office gratis. Programmet finns på Svenska. Håll utkik efter exempelvis Office 2010 Swedish Language Pack om du vill ha programmen på svenska. Du hittar också diverse mallar för exempelvis Word 2010 eller powerpoint på företagets hemsida.

Outlook program för mail

Microsofts mailprogram heter Outlook och har ett stort antal användare världen över. Login och maila dina kontakter världen över. Du behöver endast skapa ett microsoft konto och fungerar alldeles utmärkt tillsammans med InternetExplorer. Se account på hemsidan för mer information.

Support och Kundtjänst Sverige

När du köper teknik online finns det flera olika frågor och teknikaliteter som kan behöva besvaras. När du handlar i Microsoft Store och behöver hjälp så ringer du företaget på telefon 020 - 120 32 05. Den svenska supporten och kundtjänsten är endast ett samtal bort när du behöver hjälp att köpa teknik online.

Fler webshops