MENU

Microsoft Erbjudandekod och REA

Giltiga och aktuella Microsoft rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Surface Pro från Microsoft - köp idag till pangpris!

Visa rabatt

Hitta alla billiga deals och speciella erbjudanden hos Microsoft Store

Visa rabatt

Gratis appar och program i Microsoft Store!

Visa rabatt

Unika erbjudanden för den som anmäler sig till Microsofts nyhetsbrev!

Visa rabatt

Specialerbjudanden och attraktiva priser i Microsoft Store

Visa rabatt

Microsoft är ett världsomspännande företaget som idag är välkänt för de flesta. Den amerikanska IT-jätten från Washington har mycket att erbjuda inom mjukvara för datorer, elektronik för konsumenter samt persondatorer. Microsoft har en rad produkter för tillverkning och företagets artiklar säljs sedan i Microsoft Store Sverige för de svenska konsumenterna. Här hittar du och kan köpa teknik online. Microsoft säljer sina produkter och lösningar till en bred målgrupp där både du som är student och företag kan handla på den svenska sidan online och hitta massor av bra och billiga deals. Använd gärna också en Microsoft rabattkod när du handlar i butiken eller någon annan bra promotion.

Erbjudanden och Microsoft erbjudandekod för dig som student

Microsofts verktyg och produkter passar bra för den som studerar. En surfplatta eller dator är perfekt för den som vill hålla sig uppdaterad. När man är student är det alltid tacksamt med produkter eller programvaror som är gratis eller som kan köpas till ett lågt pris med rabattREA. Ska du köpa teknik online kan vi rekommendera att du håller utkik efter en relevant studentrabatt eller rabattkod från Saleduck.se. Besök även microsoftstore.se för att se om det finns några gratis produkter eller program att ladda ned eller några bra deals med produkter på utförsäljning.

Vad är Microsoft kända för?

De flesta som har använt en dator har någon gång har antagligen hört talas om Windows. Likväl så står Microsoft bakom Office, Windows Phone, Surface, Xbox, MSN och Bing. Microsoft köpte även det svenska företaget Skype sedan en tid tillbaka och Skype ingår numera i företagets portfölj.

Xbox One & Xbox Games: Xbox är en mycket populär konsol för TV-spel. Windows har släppt en rad olika versioner, den senaste heter Xbox One och med tillhörande games har den blivit populär bland studenterna. Windows utvecklade även Kinect som är rörelsecensorer vilka går att koppla ihop med din spelkonsol.

Vad är Microsoft Silverlight?

Med hjälp av Microsoft Silverlight kan du utveckla och skapa en interaktiv web eller mobil applikation. Silverlight är gratis för den som önskar att ladda ned programmet vilket är ett riktigt bra erbjudande. Microsoft Silverlight är även kompatibelt med flera olika webbläsare och fungerar som en så kallad plug in.

Microsoft Office 365

Microsoft Office är ett av företagets mest populära och använda produkter. I microsoft office hittar man programvaror som Word, Excel och Power Point. Samtliga program finns att tillgå i Microsoftstore.se där de går att ladda ner från Microsofts server. Det kan även finnas testversioner för den som vill ladda ned Microsoft Office gratis. Programmet finns på Svenska. Håll utkik efter exempelvis Office 2010 Swedish Language Pack om du vill ha programmen på svenska. Du hittar också diverse mallar för exempelvis Word 2010 eller powerpoint på företagets hemsida.

Outlook program för mail

Microsofts mailprogram heter Outlook och har ett stort antal användare världen över. Login och maila dina kontakter världen över. Du behöver endast skapa ett microsoft konto och fungerar alldeles utmärkt tillsammans med Internet Explorer. Se account på hemsidan för mer information.

Support och Kundtjänst Sverige

När du köper teknik online finns det flera olika frågor och teknikaliteter som kan behöva besvaras. När du handlar i Microsoft Store och behöver hjälp så ringer du företaget på telefon 020 - 120 32 05. Den svenska supporten och kundtjänsten är endast ett samtal bort när du behöver hjälp att köpa teknik online.

Microsoft erbjudande: Köp en Surface-dator och få upp till 2000 kronor tillbaka!

Visa rabatt

Förbeställ nyaste Surface book med performance base hos Microsoft!

Visa rabatt

Köp en SP4 + TC och få en 1000 kr voucher i Microsoft Store

Visa rabatt

50% i rabatt Sennheiser CX 686G sporthörlurar från Microsoft

Öppna rabattkod!

30% i rabatt på Microsoft Wireless Display Adapter under Black Friday!

Visa rabatt