Readly Rabattkod och rabatter

readly.com
4.4 Stjärnor / 115 Röster

Rabattkod Readly - September 2021 i Sverige

0 kr. första månaden hos Readly - ingen bindningstid

Visa rabatt

Readly: 99 kr. i månaden utan bindning

Visa rabatt

Stort utbud - Över 4000 tidningar online hos Readly

Visa rabatt

Readly: Få 1 månad Gratis utan bindning

Visa rabatt

Readly erbjudande upp till 10% på allt

Visa rabatt

Billigaste Readly rabattkod och rabatter

Readly rabatter Rabatt Giltig t.o.m.
0 kr. första månaden hos Readly - ingen bindningstid 0 kr. 01/11/2021
Readly: 99 kr. i månaden utan bindning 99 kr. 01/11/2021
Stort utbud - Över 4000 tidningar online hos Readly 4000 01/11/2021
Readly: Få 1 månad gratis utan bindning gratis 01/11/2021
Readly erbjudande upp till 10% på allt 10% 01/11/2021

Readly: Få det första två veckorna gratis

Erbjudanden: Prova i 2 veckor gratis
Därefter: 99 kr./mån, - ingen bindning
Prova gratis: Följ länken

Stäng

Visa rabatt

Readly - 1. månad gratis

Erbjudanden Få 1 månad kostnadsfritt
Därefter 99 kr / månad Ingen bindningstid
Fördel Obegränsad tillgång till 4,000+ magasin för en låg månadskostnad
Offlineläsning Ladda ned tidningar och tag med i mobilen eller surfplattan
Erbjudanden Få 1 månad kostnadsfritt
Därefter 99 kr / månad Ingen bindningstid
Fördel Obegränsad tillgång till 4,000+ magasin för en låg månadskostnad
Offlineläsning Ladda ned tidningar och tag med i mobilen eller surfplattan

Stäng

Visa rabatt

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Vi har samlat ihop åt dig de bästa 5 aktuella och unika rabattkupongerna.
Du ser kupongen genom att välja vilken rabatt du vill lösa ut. Tryck på koden och kupongen visas då.
Du kan själv välja hur din beställning levereras, till ett upphämtningsställe eller hem till dig. Alla alternativ finns samlade på butikens hemsida
Du kontaktar Readly genom att maila: support.se@readly.com. Om du vill in på dina egna sidor trycker du på Readly logga in.

Readly är en digital tjänst för dig som älskar att läsa tidningar online. Hemsidan har ett utbud på över 4000 tidningar som du får fri tillgång till om du skapar ett konto. Det fylls ständigt på med nya titlar och du kan enkelt spara dina favoriter och läsa tidningar offline vilket innebär att du inte behöver vara uppkopplad till ett nätverk när du läser exempelvis Svensk Damtidning, Hänt Extra eller Hemmets Journal. Hemsidan erbjuder även att upp till 5 enheter kan läsa tidningar samtidigt från samma konto. Det betyder att hela familjen kan läsa samtidigt och med över 4000 titlar bör det finnas något för alla. Utnyttja onlinetjänsten ännu billigare genom att ta del av ett hemsidans erbjudande eller en rabattkod genom oss här på Saleduck.

Tidningar online

För medlemmar hos hemsidan gäller ingen bindningstid vilket innebär att du kan avsluta ditt abonnemang när du vill. Du få obegränsad tillgång av tidningar online och hela familjen kan alltså läsa samtidigt med upp till 5 olika profiler. I skrivandets stund handlar det om 4 348 titlar och detta förnyas ständigt. Det finns tidningar inom alla kategorier för att kunna passa alla. Sök bland kategorier så som Dagstidningar, Kändisar & Nöje, Ekonomi & Affärer, Livsstil Kvinna/Man, Hälsa & Fitness, Musik, Bil, MC & Motor, Hem & Trädgård och mycket mer. För 99kr i månaden (pris kan komma att ändras, se hemsida för fullständiga priser och villkor) får du alltså tillgång till populära tidningar så som Svensk Damtidning, Hänt i veckan, King, Damernas Värld, Hänt Extra, Hemmets journal, Elle och över 4000 tidningar till. Missa inte när vi på Saleduck har ett erbjudande där du kan få tillgång till generösa rabatter med en rabattkod.

Läs billigare med rabattkod

Att få tusentals tidningar och magasin i sin mobiltelefon, läsplatta eller dator är något vi tycker är bra. Något som däremot är ännu bättre är när man får de till ännu billigare priser. Här på Saleduck samlar vi hemsidans erbjudanden med rabatter till dig så du kan ta del av ännu bättre priser. Gå in på Saleduck och hitta en deal som passar dig och maximera din läsupplevelse samtidigt som du minimerar kostnaden för tjänsten. Med en rabattkod kan du alltså spara några slantar när du vill läsa dina favorittidningar online (eller offline). Med offlinetjänsten kan du enkelt spara ner just din favorittidning för att läsa när du inte är uppkopplad till ett nätverk. Sök på exempelvis Damernas värld eller Hänt i veckan och ladda ner för att spara tidningen till ett senare tillfälle och läs i offlineläge.

Readly presentkort

Hemsidan erbjuder möjligheten att ge bort ett presentkort till någon som älskar att läsa tidningar online. Tack vare det enorma utbudet av tidningar finns det något för alla. Presentkortet kan skräddarsys efter dina önskemål: du väljer hur många månaders läsning du vill ge bort, du skickar enkelt presentkortet via e-post eller utskrivet i ett elegant kuvert om du så önskar - varpå mottagaren enkelt aktiverar sin prenumeration på hemsidan. Mottagaren får tillgång till hela utbudet - från Svensk damtidning, Elle och Damernas Värld till Hänt Extra och Hänt i veckan. Håll utkik när något nytt erbjudande dyker upp så du kanske har chans att köpa ett Readly presentkort till ett ännu bättre pris med en rabattkod.

Readly app

Ladda ner hemsidans app till din smartphone (finns för både Apple iOS & Android) och läs dina favorittidningar ännu smidigare. Readly app är en väldigt uppskattad app av många användare och har fått 4.7/5 i rankning hos App Store. hemsidan har fått utmärkelsen "Årets tidningsbutik" av Digital Magazine Awards samt vunnit "Bäst i test" av Mobil.se. Utöver att läsa tidningar så som Elle, Hemmets Journal, King och Hänt i veckan kan du även lösa korsord & Sudoku i appen. Ta del av unika rabattkoder och erbjudanden för att läsa alla dina favorittidningar online istället för i fysiskt format. För endast 99kr/månaden (i dagsläget) får du alltså tillgång till över 4000 tidningar online hos hemsidan.

Fler webshops

Last Update: 23.09.2021