MENU

BookBeat kampanjkod och REA

Giltiga och aktuella BookBeat rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Prova BookBeat i 2 veckor gratis!

Visa rabatt

Prenumerera på ljudböcker gratis i 2 veckor online hos BookBeat

Visa rabatt

Få tillgång till tusentals olika ljudböcker i mobilen för 169 kr i mån hos BookBeat

Visa rabatt

Deal på gratis ljudböcker att lyssna på i mobilen hos BookBeat

Visa rabatt

Prenumerera på ljudböcker online hos Bookbeat! Genom företagets tjänst får du nämligen ljudböcker och e böcker direkt i din mobil till en låg kostnad varje månad. Där finns tusentals böcker i olika genrer och du kan hitta något för dig oavsett om du tycker om att läsa deckare eller romaner. Genom att prova Bookbeat kan du lyssna på ljudböcker gratis i 2 veckor och testa tjänsten innan du blir prenumerant. Vill du lyssna på en ljudbok gratis? Besök då Bookbeat och skriv in dig idag. Du kan också använda en kampanjkod för att få rabatt.

Bookbeat kampanjkod eller rabattkod

När du går in och skriver in dig hos Bookbeat kan du välja att använda dig ut av en värdekod. Då kan du till exempel få en längre tid för gratis ljudböcker eller REA på din prenumeration enkelt. Skriv bara in din voucher i rutan för kampanjkoder på företagets sida. Vi på Saleduck samlar olika rabattkoder med mera till kända svenska tjänster och webbutiker så besök gärna oss innan du handlar på nätet för att se om vi kan hjälpa dig att hitta en bra utförsäljning.

Ljudböcker i mobilen med Bookbeats app

För att kunna lyssna på svenska ljudböcker direkt i mobilen behöver du bara ladda ner företagets smarta app. När du är prenumerant kan du sedan ladda ner ljudbok i din telefon och sedan ha med den på resan, promenaden eller till gymmet smidigt. Företagets ljudböcker app kostar en mindre summa varje månad men den första tiden kostar ingenting och då är den alltså en gratis ljudböcker app. Du kan också lyssna på ljudböcker offline med appen.

Lyssna på ljudböcker gratis

Om du är ny på det här med ljudböcker och vill prova på att lyssna böcker kan du skriva in dig för att få 14 gratis dagar. Då kan du lyssna böcker gratis och sedan se vad du tycker om det innan du gör ditt beslut. Efter dina 14 dagar kostar det en mindre summa och du har ingen som helst bindningstid. Det här är en deal som är perfekt för bokälskaren som gärna har med sig sina böcker överallt på ett smidigt sätt samtidigt som att ögonen kan få vila. Du hittar alla erbjudanden på företagets hemsida eller i appen!

Stort utbud ut av ljudbok gratis

I appen finns ett stort utbud av olika böcker från kända svenska och internationella författare. Där finns massor av olika genrer och du får tillgång till ett otroligt stort bibliotek i mobilen. Där finns författare som Martina Haag, Mari Ljungstedt med mera och från förelag som Bonnier och andra.

Skapa konto och ladda ner appen

För att få tillgång till tjänsten skapar du först ditt konto och sedan är det bara att ladda ner appen och börja lyssna. Välkommen in till Bookbeat och ta del av ditt erbjudande!

Prova BookBeat fritt i en månad utan bindningstid

Visa rabatt