Annonsörs upplysning

Vimla rabattkod

vimla.se

Vimla.se är en svensk mobiloperatör som erbjuder flexibla och prisvärda mobilabonnemang utan bindningstid. Upptäck deras erbjudanden och hitta det bästa abonnemanget för just dina behov.

Rabattkod Vimla - April 2024 i Sverige

50 GB surf för bara 320 kr./månaden hos Vimla

Visa rabatt

2 GB, fria samtal och fri surf för 100 kr./månaden hos Vimla

Visa rabatt

Black Friday Vimla

Missa inte Black Friday på hemsidan där du kan ta del av massor med erbjudanden! Du kan t.ex. spara upp till 50% på ditt abonnemang i några månader och få extra gratis surf. Är du student eller över 55 år gammal kan du ta del av extra bra priser.

Tipsa en vän

Tipsar du en vän kan ni båda få rabatt på månadskostnaden. Varje tipsning ger dig 10 kr rabatt varje månad! Passa på och värva alla dina vänner och minska era månadskostnader.

App

Ladda ner appen för att ha bättre koll på ditt abonnemang. Du kan ladda på med surf, få hjälp och se över dina räkningar. Du kan även ändra dina inställningar via appen och använda ett filter där du kan välja vilka som får ringa dig.

Support

Hemsidan erbjuder supportforum där du kan få svar på dina frågor via experter eller andra användare. Annars kan du ta en titt på FAQ vanliga frågor och svar om du undrar över något. Självklart kan du mejla företaget eller använda dig av chatten!

Sociala Medier

Följ hemsidan på Instagram, Facebook, YouTube och Twitter för att inte missa nyheter, tips och erbjudanden! Du kan även skicka ett PM via messenger på Facebook för att få kontakt med kundtjänsten.

Du missade precis dessa rabattkoder

40% Vimla rabattkod: Upp till 40% rabatt på Alla hjärtans dag-presenter Rabatten är redan dragen
80% Vimla rabattkod: Upp till 80% rabatt på utvalda produkter på Cyber Monday Rabatten är redan dragen
80% Vimla rabattkod: Upp till 80% rabatt på utvalda produkter på Black Friday Rabatten är redan dragen
80% Vimla rabattkod: Upp till 80% rabatt på utvalda produkter på Singles Day Rabatten är redan dragen

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Följ rabattkodens länk på vår hemsida och du sparar på hela ditt köp.
Din beställnings leveranstid beror på hurdan frakt du valt. Du kan välja expressalternativ eller standard.
Du kan kontakta Vimla kundtjänst på följande sätt E-mail: hej@vimla.se
Emilia

Hej! Jag är Emilia,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

4.0 Stjärnor / 134 Röster

På hemsidan kan du köpa och beställa mobilabonnemang med bra priser och bra villkor. Hemsidan är perfekt för dig som är less på allt krångel med abonnemang och som vill ha ett alternativ som är enkelt att förstå sig på och som du har full kontroll över. Med ett mobilabonnemang från hemsidan får du till exempel samma fördelar när det kommer till frihet som du får med ett kontantkort men du slipper att behöva fylla på ditt saldo varje vecka eller månad. Alla butikens abonnemang är nämligen helt utan bindningstid och uppsägningstid, även om du har alla vanliga fördelar med ett mobilabonnemang. Hemsidan har flera olika bra erbjudanden som du som kund kan dra nytta av och du kan spara mycket pengar genom att teckna ett abonnemang från hemsidan.

Teckna ett abonnemang på Vimla.se

På hemsidan hittar du flera olika typer av mobilabonnemang med fast pris. Till exempel kan du välja att beställa ett abonnemang med 1GB eller 7GB och du kan även välja bland fria samtal, SMS och MMS eller att få 60 samtal samt 600 SMS och MMS. Du som är student eller 55+ kan dessutom ta del av ett speciellt erbjudande och få ett extra billigt abonnemang. Alla Vimla mobilabonnemang är helt utan bindningstid och du kan säga upp ditt abonnemang när du vill.

Bygg ditt eget abonnemang

En tjänst som hemsidan erbjuder är att du kan välja att sätt ihop ditt eget abonnemang. Då väljer du själv om du vill ha fast pris eller en viss samtalsmängd och du kan även välja datavolym och antal GB. Om du vill förändra ditt abonnemang kan du göra det enkelt genom att logga in på hemsidan där du kan ändra dina uppgifter.

Erbjudande på mobilabonnemang

På hemsidan hittar du ofta olika typer av erbjudanden som du kan använda när du beställer ett abonnemang via sidan. Till exempel kan du få 50% rabatt i tre månader, få extra mobilsurf eller många andra olika typer av erbjudanden som är aktuella hos butiken just nu. Genom att använda ett av erbjudanden kan du får rabatt på din beställning eller helt enkelt få ut mer för dina pengar. Här på Saleduck.se listar vi olika erbjudanden och rabatter som är aktuella hos butiken just nu så vi rekommenderar att du besöker oss innan du gör din beställning.

Studentrabatt och rabatt för 55+

Du som är studerande, under 18 år eller 55+ kan få rabatt på ett abonnemang hos butiken. Du som är inom den kategorin kan nämligen få 7GB datavolym för bara 150 kr i månaden. Att teckna ett abonnemang med hemsidan är väldigt billigt och du får mycket för dina pengar. Precis som med alla andra abonnemang är det såklart heller inte någon bindningstid för studenter och 55+. Behöver du Vimla nät eller Vimla chatt går det via deras egna hemsidor.

Fler webshops