MENU

Min Fot rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Min Fot rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Sommarkampanj online hos Min Fot med 50% REA på skor, fotvård och skovård

Visa rabatt

Lagerrensning på fotvård, skotillbehör och skor hos Min Fot!

Visa rabatt

Shoppa ett par Scholl Jump tofflor för dam eller herr för bara 695 kr

Visa rabatt

Shoppa skotillbehör, fotvård och skor på nätet hos Min Fot

Visa rabatt

Min Fot är en butik där du kan hitta ett stort utbud av olika typer av skosulor och skoinlägg samt en del andra produkter som herrskor, damskor, barnskor, skohorn, skosnören, hälsporre och skovård till din sko. Tycker du om att shoppa skor eller tillbehör till skor online? Då borde du kolla in sortimentet på Min Fots hemsida. Min Fot är ett familjeägt företag ifrån Båstad och de jobbar hårt för att kunna bidra till lyckliga fötter och välmående med hjälp av olika tillbehör och stöd till sko. När du shoppar skor eller tillbehör till skor på nätet kan du använda en rabattkod för att spara pengar. Du kan även hålla utkik efter olika sorters fördelaktiga reor eller rabatter i butiken. Exempel på märken som säljs hos Min Fot är Scholl, Ten Points och Birkenstock.

Tillbehör och stöd till din sko

På Min Fot finns massor av olika typer av tillbehör till skor och fötter. I butiken kan du till exempel hitta produkter som stödstrumpor, Scholl fotfil, fotvård, nagelvård, skoblock, mätstickor, broddar, galoscher, reflexer, inlägg och sulor. Med hjälp av produkter från Min Fot kan du få dina fötter att må bra och undvika problem som kan leda till ortoped och så vidare. Min Fot kan hjälpa dig med att hitta rätt produkt för dina besvär och de kan även hjälpa dig med att hitta rätt inlägg till din sko.

Stort utbud av skor

Förutom olika tillbehör säljer Min Fot även skor. I webbutiken kan du hitta olika typer ut av billiga skor som till exempel sandaler, tofflor, vinterskor, badskor, ballerinaskor, sneakers dam samt mycket, mycket mer. Alla Min Fots skor är av bra kvalité och du är även väldigt bekväma och sitter skönt på fötterna. Skor är verkligen så mycket mer än bara yta och det är väldigt viktigt att ha ett par rejäla skor som gör fötterna gott.

Min Fot rabattkod eller erbjudande

Har du fotproblem med en tight budget? Misströsta inte för hos Min Fot kan du hitta olika erbjudanden och kampanjer under fliken för lagerrensning där du kan hitta nya och utgående varor till bra priser. För att spara pengar kan du också använda en rabattkod i kassan för att få ner dina kostnader och betala mindre. Här på Saleduck samlar vi olika aktuella erbjudanden och rabatter som gäller hos Min Fot och vi hjälper dig att hålla koll på hur du kan spara pengar när du shoppar på nätet.

Shoppa tillbehör, fotvård och skor på nätet

Att shoppa tillbehör, fotvård, skor och andra olika produkter på nätet går väldigt smidigt och du kan sitta hemma i soffan och klicka hem de varor du tycker är intressanta i lugn och ro, och du slipper stress och beslutsångest. Leveransen hos Min Fot är kort och det dröjer heller inte länge förrän produkterna dyker upp där hemma hos dig.