Annonsörs upplysning

Apotea Rabattkoder och Erbjudanden

apotea.se

Apotea är en populär svensk webbutik som erbjuder ett brett utbud av apoteksprodukter, inklusive läkemedel, kosttillskott och skönhetsprodukter. Du kan enkelt beställa allt du behöver online och få det levererat direkt till din dörr.

Rabattkod Apotea - Maj 2024 i Sverige

30 % rea Apotea på utvalda produkter

Visa rabatt

Upp till 25 % rabatt Apotea på kampanjvaror

Visa rabatt

Apotea Kampanj: allt från billigt smink till kosttilskott

Visa rabatt

Kolla in kategorin sex och lust

Visa rabatt

Apotea kosttillskott på upp till 30 % rabatt

Visa rabatt

Apotea solskydd från 30 kr

Visa rabatt

Upp till 20 % rabatt hos Apotea

Visa rabatt

Kundservice

Kontakta kundtjänsten genom att ringa, mejla eller chatta direkt på hemsidan. Loggar du in med e-legitimation och fyller i ett formulär kan du få personlig rådgivning eller chatta direkt med en av deras farmaceuter.

Frakt och Leverans

Du kan välja bland flera olika fraktalternativ beroende på vad som passar dig bäst. Du kan välja expressleverans, hemleverans eller ett gratis fraktalternativ om det inte är någon brådska. Du kan även välja när du vill ha ditt paket levererat.

Black Friday

Du finner även vård- och skönhetsprodukter, kosttillskott, hjälpmedel och massor med annat på Apotea. Spara upp till 50% på utvalda produkter eller utnyttja en rabattkod där du kan få t.ex 20% rabatt på ett helt köp under Black Friday.

Betalningssätt

Välj det betalningssätt som passar dig bäst. Betala med Klarna faktura, direkt eller delbetalning. Det går även att beställa med VISA, MasterCard och American Express.

Sociala medier

Följ ditt apotek på sociala nätverk för att inte missa nyheter och erbjudanden vart du än befinner dig. Du finner Apotea på Instagram, Facebook och Twitter.

Du missade precis dessa rabattkoder

40% Apotea rabattkod: Upp till 40% rabatt på utvalda produkter hos Apotea Skäm bort din älskade på alla Mors dag. Rabatten är redan dragen
40% Apotea rabattkod: Upp till 40% rabatt på utvalda produkter hos Apotea Skäm bort din älskade på Alla hjärtans dag. Rabatten är redan dragen
80% Apotea rabattkod: Upp till 80% rabatt på favoritprodukterna hos Apotea Rabatten är redan dragen
80% Apotea rabattkod: Upp till 80% rabatt på favoritprodukterna hos Apotea Rabatten är redan dragen
80% Apotea rabattkod: Upp till 80% rabatt på favoritprodukterna hos Apotea Rabatten är redan dragen

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Genom att trycka på den gula rutan bredvid rabattkoden ser du kupongens innehåll. Kom ihåg att klistra in den innan betalning.
Leveranstiden beror på vilken slags leverans du valt, standard eller express. Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar.
På hemsidan https://www.apotekhjartat.se/kundkontakt/
Henrik

Hej! Jag är Henrik,

Jag är ansvarig för att se till att alla erbjudanden du hittar på den här sidan verkligen existerar, är korrekta och uppdaterade. Ibland kan det dock hända att ett erbjudande löper ut, eller att lagret av en produkt tar slut snabbare än vi kan uppdatera det på sidan.

Om du stöter på felaktigheter eller utgångna erbjudanden, skulle du kunna informera oss?

Ditt stöd är värdefullt för oss, och på så sätt håller vi vårt community alltid uppdaterat och pålitligt.
Tack så mycket för din förståelse och ditt stöd.

4.1 Stjärnor / 21 Röster

Apotea.se är ditt apotek på nätet. Företaget hette tidigare familjeapoteket.se och är ett apotek som endast har närvaro online. Använd Apotea.se för att köpa både receptfria och receptbelagda läkemedel. På apoteket hittar du det mesta som du är van vid i ditt klassiska apotek med ett stort utval av produkter som är bra för din hälsa, välmående, kropp och själ. Totalt har apotea.se ca 9000artiklar i sitt sortiment och det finns goda möjligheter att hitta en Apotea rabattkod för att köpa någon av dessa. ACO, Berocca, CCS, Libresse och Losec är kända varumärken du kommer att springa på bland de olika kategorierna.

Med hjälp av en Apotea rabattkod från saleduck.se kan du köpa precis vad du behöver till ett förmånligt pris. Det finns ingen idé att betala fullt pris när du kan handla på rea eller med hjälp av ett erbjudande.

  • Kampanjer: Under vissa perioder kan du fynda genom att kika in kampanjvaror som säljs till ett nedsatt pris på utförsäljning. Denna typ av rabatt gäller oftast under en tidsbegränsad period eller så kan det vara så att själva produkten är en vara för kampanj på grund av kort datum.

Kundservice & Rådgivning

På ett företag som säljer läkemedel och hälsoprodukter är det viktigt att få råd och bra hjälp av kundtjänst när du som konsument stöter på frågor. När du ringer till företagets kundservice har du möjlighet att tala med farmaceuter och egenvårdsrådgivare. Bra att veta är också att den tystnadsplikt som generellt gäller för hälso- och sjukvård även appliceras här. I övrigt får du via apotea.se snabb leverans, gratis frakt alternativ, öppet köp och säker betalning och du kan handla på nätet smidigt.

Kategorier hos apotea

Bland företagets stora sortiment hittar du kända läkemedel som Ipren, Alvedon, Pamol, Apotekarens, Ibuprofen och Resorb. Har du köpt de brustabletter du behöver finns exempelvis också Saffran som smakämne till bakning och matlagning. Du kan filtrera mellan varumärke, verksamt ämne, beredningsform, barn, vuxen och egenskaper för att hitta rätt produkt.

Fler webshops