MENU

Sembo erbjudandekod och REA

Giltiga och aktuella Sembo rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Hitta billiga resor inom sol och bad, storstad och alpin på Sembo.se

Visa rabatt

Gör din resa smidigare och boka flyg och hotell tillsammans via Sembo.se

Visa rabatt

Sugen på att resa bort ett tag? Boka semesterhus eller semesterlägenhet billigt via Semso.se

Visa rabatt

På Sembo hittar du ett stort utbud av resor runt om i världen. är På Sembo.se kan du boka flyg och hotell, hyra semesterhus och semesterlägenheter till bra och generösa priser. Förutom semesterboende och flyg kan du även boka färja och hyrbil eller olika spännande paketresor. Oavsett om du vill flyga sista minuten till Italien, boka en villa i Kroatien, besöka badlandet Lalandia i Danmark med familjen eller ta bilen till Tyskland för att shoppa hittar du ett brett utbud av alternativ som passar dig och din semester. Sembo samarbetar med populära resebolag från hela världen och erbjuder flexibla resor till populära resmål för sol och bad, alpin och storstad. Innan du bokar din resa via Sembo kan du kolla efter en rabattkod eller erbjudandekod som kan få ner dina resekostnader eller ge dig tillgång till ett exklusivt erbjudande. Sembo AB är ett svenskt företag med sitt kontor i Helsingborg och är ett av landets största reseföretag.

Erbjudandekod och rabattkod

Med en rabattkod får du ofta rabatt på din bokning när du bokar en resa via Sembo.se. Allt du behöver göra är att hitta en kod och ett erbjudande som tilltalar dig och gå in på Sembo och göra din bokning. Ett erbjudande kan också ge dig möjligheten att ta del av olika attraktiva kampanjer. Det är smart att besöka Saleduck.se och kolla efter en rabattkod eller erbjudandekod innan du gör din bokning.

Boka flyg och hotell tillsammans

En av de alternativ som Sembo erbjuder för att få ner dina kostnader är att boka ett flyg och hotell tillsammans. På det sättet blir det väldigt enkelt att boka din semester och du kan få din resa billigt. Allt du behöver göra är att gå in på fliken för flyg och hotell, välja ett flyg som passar dig och sen gå vidare och jämföra hotell. Sembo har ett stort utbud av hotell och du kan lätt hitta ett hotell som passar dina specifika önskemål.

Hyra semesterhus och semesterlägenheter

Reser du med ett stort sällskap eller vill du njuta av fördelarna med ett eget kök eller pool? Då kan du hyra ett semesterhus eller semesterlägenhet med hjälp av Sembo. Sembo är speciallicerat på semesterboende och har massvis med alternativ. På Sembo kan du hitta lyxiga hus med pool och terrass eller centrala och praktiska lägenheter i storstaden. Att hyra ett eget boende under semestern har många fördelar som att man får prova på att leva som en äkta lokalinvånare och att man kan vara ifred. Att hyra ett eget boende är också väldigt smidigt om man vill spara pengar då man även kan laga sina egna måltider och dra in på dyra restaurangbesök.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med Sembo angående din bokning kan du bäst göra det genom att ringa deras kundservice. Deras specialister pratar gärna med dig och de hjälper dig gärna med att boka din drömsemester eller med att svara på olika frågor angående betalning, bokning, priser eller andra saker som har med din resa att göra.

Upp till 35% rabatt på utvalda hotell hos Sembo

Visa rabatt

30% rabatt på populära resmål hos Sembo under Cyber Monday

Visa rabatt