MENU

Lufthansa rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Lufthansa rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Boka din hyrbil och många andra erbjudanden hos Lufthansa

Visa rabatt

Erbjudanden på billiga flyg online hos Lufthansa

Visa rabatt

Hitta erbjudanden på flyg och resor runt hela världen hos Lufthansa

Visa rabatt

Lufthansa är ett tyskt flygbolag som du kan åka med till massor av olika destinationer världen över. De erbjuder ett stort utbud av resmål och du kan hitta många olika billiga flyg som du kan resa med. Hos Lufthansas hemsida hittar du all information som har att göra med bagage, checka in, och annan intressant reseinformation så klicka dig gärna in till hemsidan och läs om din nästa resa! Boka semestern billigt och flyg med Lufthansa. De jobbar hårt för att erbjuda en riktigt hög kvalité och bekväma och smidiga resor som du kan spara mycket pengar på och som tar dig fram dit du vill komma snabbt.

Hitta erbjudanden på billiga resor med Lufthansa

Hos Lufthansa kan du hitta massor av olika billiga resor som du kan boka till bra priser. I butiken kan du till exempel hitta olika olika erbjudanden på både flyg och hotell som du kan boka som en del av ett paket. Du kan till exempel hitta erbjudanden på flyg till destinationer som inom Europa, Nordamerika, Sydamerika, Asien, Afrika, Mellanöstern eller massor av olika platser inom Tyskland. Om du vill boka en billig weekendresa, härlig solsemester eller någon annan semester kan du alltså klicka dig in här för att se vad flygbolaget har att erbjuda!

Kontakta Lufthansas kundtjänst

Om du behöver komma i kontakt med Lufthansas kundtjänst kan du göra den enkelt antingen via telefon eller e-mail. De svarar gärna på dina olika frågor och de kan hjälpa dig med allt som har med din resa eller din bokning att göra. Att resa är väldigt enkelt och speciellt när man får den hjälp som man behöver av flygbolagets personal ifall någonting uppstår. Tveka inte utan hör av dig till flygbolagets kundtjänst!

Lufthansa bagage

Vilken typ av bagage som du har på din resa bestäms av vilken typ av biljett det är som du har bokat. Du kan läsa på mer om alla de olika reglerna för bagage online hos Lufthansa och du kan också se hur du kan uppgradera ditt bagage om du vill ha med dig ännu mer än vad du först tänkt. Gratis bagage kan du få inom Economy Class, Business Class och First Class med upp till 3 väskor med 32 kilo var.

Checka in online med Lufthansa

Hos Lufthansa kan du checka in online väldigt enkelt. Allt du behöver göra är att fylla i ditt efternamn och sedan fylla i din bokningskod och sedan kan du se din bokning, checka in samt göra olika uppgraderingar. Lufthansas hemsida är otroligt smidig och du kan hitta all den information som du söker. Välkommen in till Lufthansa och upptäck deras olika erbjudanden på resor och hotell som du kan boka inför din nästa resa!