MENU

TomTom Rabattkoder och REA

Giltiga och aktuella TomTom rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Fri frakt hos TomTom

Visa rabatt

Spara 30% på kartuppdateringstjänst från TomTom

Visa rabatt

Spara 20% på fartkameravarningar från TomTom

Visa rabatt

Planerar du en roadtrip och behöver en GPS i bilen? Är du trött på att hamna vilse med kartböcker och tycker samtidigt att telefonens inbyggda karta är alldeles för dålig med detaljerna? Upptäck fantastiska vägar med TomTom roadtrips! Med TomTom har du alltid uppdaterade kartor direkt i din GPS. Vare sig du kör längs Amalfikusten på Rivieran eller längs Route 66 i USA har vi rätt karta för dig! Gör turen personlig genom att välja inte bara start- och slutdestination utan även mål längs vägen såsom historiska sevärdheter eller kustvägar - så väljer TomTom en naturskön väg åt dig! Handla billigare genom Saleduck med TomTom rabattkoder!

Navigeringssystem till bil och MC

Med TomToms Sat Nav får du snabbare och smartare navigeringssystem än någonsin. Med enhetens wifi-kompatibilitet får du uppdateringar rakt in i enheten, utan att behöva en dator! Systemet är kompatibelt med Siri och Google Now, vilket erbjuder att du interagerar med din telefons personliga assistent. TomTom Traffic väljer den snabbaste rutten och tar även hänsyn till rödljus, trafikstockningar, och olyckor i realtid. TomTom-enheten kan också läsa upp meddelanden du får i din smartphone under resan, så att du slipper fingra med telefonen när du kör och därmed undvika onödiga säkerhetsrisker. Sist men inte minst varar även TomTom för fartkameror så att du slipper oroa dig över eventuella fortkörningsböter.

Kom ihåg dina äventyr med em actionkamera

TomTom Bandit Action Cam är kameran för dig som lever en aktiv livsstil och vill skapa otroliga videor. Kameran har allt du kan tänka dig - 4K Ultra HD-upplösning, inbyggda rörelsesensorer, och är vattentäta ner till uppemot 40 meter. Se dina bilder och redigera dina videor enkelt direkt i mobilen med den medföljande appen. De inbyggda rörelsesensorerna identifierar höjdpunkter. De spårar G-krafter, rotation, acceleration, höjd och mycket annat. Använd dessa höjdpunkter för att enklare visa upp dina bästa stunts i dina videor. Som pricken över iet har TomTom inga kablar. Istället sköts allt från laddning av batteri till uppladdning av videor i datorn via inbyggd USB.

Fitness tracking med TomTom

Ta din träning till nya nivåer med fitness trackers och fitness-armband från TomTom. En fitness tracker mäter ditt kroppsfett och muskelmassa, och den mäter det dygnet runt. Med en förstklassig touchscreen kan du svepa genom olika statistik i armbandet. Pulsmätare, stegräknare och andra basfunktioner finns givetvis också. Håll koll på hur träningen egentligen går med ett armband från TomTom!

Handla billigare med TomTom rabattkod

Har du hittat en produkt hos TomTom men tycker den verkar lite för dyr? Då har du hittat rätt! Saleduck samlar regelbundet rabattkoder från TomTom och mängder av andra nätbutiker. Välj bland mängder av aktuella rabattkoder och kampanjer och slipp betala mer än nödvändigt när du handlar på nätet!

Kundtjänst och garanti

Med TomTom får du alltid service utöver det vanliga. Med en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti har du helt utan förpliktelser möjligheten att testa din produkt i 30 dagar. Garantin gäller för produkter som köpts på TomTom.com och kan endast utnyttjas online! Är du inte nöjd med en vara efter att ha testat den är det bara skicka tillbaka och få in pengarna på ditt konto igen.