Flygstolen.se rabattkod och rabatter

Rabattkod Flygstolen.se - Mars 2021 i Sverige

Rabattkod - 250kr rabatt hos Flygstolen.se

Använd rabattkod vet Populär 1

Flyg från 994kr hos Flygstolen.se

Visa rabatt

Flyg från 3272kr med Flygstolen.se till Miami

Visa rabatt

Flyg från 1491kr hos Flygstolen.se till Barcelona

Visa rabatt

Erbjudande - Flyg från 6515kr med Flygstolen.se till Sydney

Visa rabatt

Flyg till Malaga från 879 kr. hos Flygstolen.se

Visa rabatt
Black Friday 2019 Flygstolen.se

Under Black Friday REA kan du hitta ännu billigare flygbiljetter än vanligt. Ta del av rabatter och rabattkoder och boka din resa under Black Friday 2019 via Flygstolen.se.

Kundtjänst

Via kundtjänst hos Flygstolen.se kan du få hjälp med frågor som rör allt angående din bokning så som bagage, resevillkor, avbokning/ombokning, pass/visum, betalning, hotell, avbeställningsskydd och mycket mer.

Destinationer

Boka billiga flyg till populära destinationer så som Malaga, Hong Kong, Singapore, Miami, Kapstaden, Barcelona och många fler destinationer. Flygstolen.se håller alltid koll på de billigaste flygen och mest populära destinationerna.

Betalningsmetoder

Hos Flygstolen.se kan du betala med både kort, faktura och banköverföring. Giltiga betalningsmetoder är VISA, MasterCard, Eurocard, SEB, Nordea, Handelsbanken samt Faktura via Resurs Bank.

Billigaste Flygstolen.se rabattkod och rabatter

Flygstolen.se rabatter Rabatt Giltig t.o.m.
Rabattkod - 250kr rabatt hos Flygstolen.se 250kr 01/04/2021
Flyg från 994kr hos Flygstolen.se 994kr 01/04/2021
Flyg från 3272kr med Flygstolen.se till Miami 3272kr 01/04/2021
Flyg från 1491kr hos Flygstolen.se till Barcelona 1491kr 01/04/2021
Erbjudande - Flyg från 6515kr med Flygstolen.se till Sydney 6515kr 01/04/2021

 

Hur använder jag en rabattkod på Flygstolen.se?

Saleduck har inte bara erbjudanden för kläder och prylar. Du kan även spara på en resa med en rabattkod från oss! Boka din resa och ditt hotell på Flygstolen.se som letar fram resor bland över 700 flygbolag och utnyttja en rabattkod från Saleduck för att betala ännu mindre för din resa!

 

  1. Med en rabattkod från Saleduck kan du till exempel spara några hundralappar på din bokning eller hitta ett erbjudande med flyg från otroligt låga priser! Kopiera en aktuell rabattkod som passar dig och använd den senare vid din bokning.

 

  1. Har du bestämt dig för vart du ska resa eller har du hittat ett erbjudande och vill ta del av det kan du börja med att klicka på förslag från Flygstolen.se eller fylla i din destination samt datum.

 

  1. Flygstolen.se visar den billigaste resan först och du kan trycka på “Välj” för att boka den. En ruta kommer upp med reseinformationen. Tryck på “Boka” för att gå vidare.

 

  1. Redan på första sidan kan du klistra in din rabattkod från Saleduck. Under reseinformationen och summan till höger klickar du på “Rabattkod”. Klistra in och tryck på “Räkna om”. 

 

  1. Följ fyra steg för att genomföra din bokning. Fyll i dina uppgifter, välj tillval och plats och avsluta genom att betala. Vi på Saleduck önskar dig trevlig resa!

Hur man använder en rabattkod från Flygstolen.se

 

Nice tur & retur från 1666:-

Du vet väl att du just nu kan flyga till Frankrikes underbara Nice från så lite som 1666:-. Nice bjuder på kulinariska matupplevelser, vacker atmosfär och kristallklara hav. Så passa påa tt boka sommarens semester och spara massor!
Nice från 1666:-

Stäng

Visa rabatt

500 kronor rabatt till hela Spanien

Passa på att boka en underbar semester till vackra Spanien. Just nu får du nämligen hela 500:- rabatt på alla resor till Spanien. Åk till Palma, Alicante eller varför inte fantastiska Las palmas och njut av sol och bad till kanonpriser. Men vänta inte för länge, erbjudandet gäller endast under en kort period.
500:- rabatt

Stäng

Använd rabattkod

500 kronor rabatt på flygbiljetter till Europas storstäder

Ta chansen och boka en weekend till någon av Europas vackra storstäder. Just nu får du nämligen hela 500 kronor rabatt på just flyg biljetter till storstäder i Europa. Så passa på att klicka hem dina biljetter idag! Gäller endast till imorgon.
500 kronor rabatt i Europa

Stäng

Använd rabattkod

Flyg till Marocko från 3963:-

Dags att komma ifrån den skandinaviska kylan? Boka flyg till Marocko från endast 3963:- med Flygstolen.se och spara massor. Marocko erbjuder allt för den shoppingsugne, den äventyrssökande men även för dig som bara vill komma bort ifrån stressen och ligga vid en pool och dricka drinkar hela veckan.

Stäng

Visa rabatt

500kr rabatt per person på resor från flygstolen.se

Missa inte flygstolen.se fantastiska påskerbjudande. Just nu sparar du hela 500kr per person på årets sommarfavoriter. Här finner du resmål som Split, Lissabon, Nice, Kreta och många fler. Men skynda dig att boka din favorit, erbjudandet gäller endast under en begränsad period.
Spara 500kr per person

Stäng

Använd rabattkod

Fler webshops