MENU

Flygstolen.se rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Flygstolen.se rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Hitta din billiga drömresa på Flygstolen.se och jämför pris mellan 6000 destinationer online

Visa rabatt

Få din semester billigt genom att boka flyg och hotell tillsammans med Flygstolen's kampanjer

Visa rabatt

Flygstolen.se samlar billiga flyg och resor från över 700 flygbolag till dig som vill handla på REA

Visa rabatt

Flygstolen.se hittar du billiga flyg och resor till många av världens mest populära destinationer. Du kan till exempel hitta de billigaste resorna till Thailand eller USA, eller om du hellre flyger inom Europa kan du hitta bra erbjudanden på flygstolar till populära resmål som Gran Canaria, Barcelona eller till London. Du kan både boka din resa sista minuten eller lång tid i förväg.

Hitta den bästa resan för dig med hjälp av hemsidans lågpriskalender

Flygstolen är en ständig lågpriskalender eftersom att de alltid listar resorna med bäst pris från alla stora flygbolag och resebyråer. Utöver flyg har de också erbjudanden på hotell och hyrbilar för att göra din resa så bekväm som möjligt. Innan du bokar din resa rekommenderar vi dig att besöka Saleduck.se och se om det finns någon rabattkod eller kupong som gäller just din drömresa.

Använd en rabatt eller boka någon av Flygstolens kampanjer 

Allt du behöver göra är att hitta en rabatt och använda den när du bokar flyg, hotell, hyrbil eller servicepaket på Flygstolen.se. Flygstolens hemsida är lätt att navigera och där finns all information du kan tänkas behöva känna till gällande bagage, hur du kan checka in eller olika resevillkor för det specifika bolaget eller byrån. Flygstolen Nordic AB är ett svenskt företag som grundades i 2004 och har sitt huvudkontor i Helsingborg. Flygstolen har en lång erfarenhet av att sälja billiga resor till svenskar samt har fått ett mycket bra omdöme på olika resesidor och i forum online.

Billiga flyg från över 700 flygbolag

Utbudet av flyg, hotell och resor på Flygstolen är stort. På hemsidan finns resor från över 700 flygbolag listade. Med andra ord kan du lätt jämföra priser och se vilket flyg som är billigast och som tilltalar dig mest. Du som vill resa i en grupp kan också boka en gruppresa och

Kundtjänst

Om du ångrar dig och behöver avboka din resa kan du enkelt komma i kontakt med Flygstolens kundtjänst. Till dem kan du ställa alla frågor du kan tänkas ha gällande avbokning, avbeställningsskydd, betalning eller presentkort. Deras telefon är öppen måndag till fredag mellan klockan 9 till 14 och förutom deras nummer finns även en chatt där du kan skriva med Flygstolens personal direkt live. Chatten är bemannad under måndag till fredag mellan 14 och 16.30 så har du inte tid att ringa innan klockan 14 är den en perfekt lösning. Du hittar också svar på de vanligaste frågorna under fliken för kundtjänst på www.flygstolen.se.

Blogg

I Flygstolens blogg hittar du inspiration och tips på resmål, äventyr och mat så som vilka stränder du borde besöka, hur du bäst firar nyår i Dublin, vad du måste se i Kapstaden eller var du ska dricka kaffe i Melbourne. I bloggen hittar du även omdömme och recension på kända restauranger och barer samt stadsguider till flera av de stora resmålen. En länk till bloggen hittar du enkelt på Flygstolens startsida så att du kan förbereda dig inför din resa eller om du har svårt att bestämma dig och behöver hitta inspiration till vart du vill åka på din nästa resa.