×

Hur använder man rabattkoder?

Smartbox kampanjkod och REA?

Giltiga och aktuella Smartbox rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Smartbox
1699 kr

Övernattning på valfritt hotell med middag för bara 1699 kr med Smartbox.se!


Läs mer »

När du köper en smartbox kan du bland annat välja att ge bort en presentbox för två med en övernattning och middag på ett valfritt hotell. Mottagaren får då välja bland 45 olika hotell i städer runt om i Sverige och Danmark. Alternativen bjuder på bland annat trendiga hotell i storstäder och charmiga och personliga hotell på landet. En övernattning med middag på hotell är en väldigt trevlig och romantisk present, och en liten utflykt bort från vardagen kan också vara väldigt avkopplande. Gå in på Smartbox.se och kolla in deras erbjudande samt vilka städer och platser som finns listade under paketet för övernattning och middag nu!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Smartbox
Upplevelse

Ge bort en rolig upplevelse och ett minne för livet med hjälp av en Smartbox


Läs mer »

Har du brist på idéer men vill du ändå ge bort någonting som mottagaren kommer att komma ihåg? Att köpa en upplevelse i form av en smartbox gör att du kan ge bort en utflykt eller resa som den du ger presenten till själv får välja ut. Du kan köpa antingen en upplevelsepresent för en eller en presentbox för två. Du kan välja allt ifrån romantiska middagar, trendiga hotell, övernattning på en herrgård, en trevlig brunch eller en fika på ett café till en weekend i en Europeisk storstad eller en fartfylld aktivitet. En upplevelse är en väldigt rolig present eftersom att man får en chans att göra saker som man annars kanske aldrig gjort. Välkommen in till Smartbox.se och se deras utbud av spännande upplevelser och erbjudanden!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Smartbox
Upplevelse

Ge bort ett upplevelsepaket från Smartbox och låt mottagaren själv välja sin upplevelse


Läs mer »

Måste du köpa en present men vet du inte vad? Har mottagaren redan allt? En upplevelse är en present som man kommer ihåg länge och som är väldigt uppskattad och rolig. Vad som är smart med en smartbox är att mottagaren helt själv får bestämma vad han eller hon vill göra med presenten. Du bestämmer ett tema som du tror att personen skulle gilla, och sen får han eller hon välja bland massor av olika alternativ. Du kan till exempel ge bort en romantisk weekend, en semesterresa, en fartfylld aktivitet eller en dag på ett avkopplande spa. Gå in på Smartbox.se och kika runt bland deras upplevelsepresenter! Kom ihåg att med en rabattkod eller kampanjkod får du ofta dina presenter ännu billigare.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Relaterade rabattkoder
Hairsale
Hairsale rabattkod

Du missade precis våra Smartbox rabattkoder:

Utgången
Smartbox
% upplevelse
Utgången

Smartbox upplevelsepresent är den perfekta julklappen


Läs mer »

Detta är den bästa julklappen för dig som söker inspiration! Här får du bra julklappstips för din flickvän, mamma eller din fru! Vad sägs om en lyx brunch, middag för 2 eller unika hotell? Boka en upplevelse och låt äventyret börja. Du hittar bra inspiration under black friday och decembers julhandel!

Visa rabatt!
Värt att testa

.

Smartbox

www.smartbox.se

3
Giltiga rabatter
4
Placerade rabatter

Johan

Butiktestare

På Smartbox.se hittar du massor av olika upplevelsepaket och upplevelsepresenter. Presenterna passar både för honom och för henne och du kan också köpa en presentbox för två. Vad sägs om till exempel en weekend på spa i Stockholm med övernattning, en middag på en mysig restaurang i Göteborg, en utflykt till Skåne eller ett romantiskt hotell i Paris? Att köpa en upplevelsepresent är väldigt smart eftersom att mottagaren själv får välja sin upplevelse och varje present innehåller upp till så mycket som 200 olika alternativ. Du väljer helt enkelt ett tema och sedan får mottagaren bestämma vad han eller hon vill göra med sitt presentkort. När du handlar en smartbox kan du använda en kampanjkod när du checkar ut i kassan.

Använd en rabattkod eller kampanjkod när du handlar en smartbox

Om du använder en kampanjkod när du köper din upplevelsepresent kan du ofta få ner ditt pris eller få tillgång till attraktiva erbjudanden. Därför rekommenderar vi att man besöker Saleduck.se innan man köper presentboxar för att se om det finns något aktuellt erbjudande eller en rabatt att utnyttja. Allt du behöver göra är att kopiera din rabatt och klistra in den i rutan för kampanjkod när du gör din beställning och slutför ditt köp.

Ge bort en smart upplevelsepresent

Tycker du att det är svårt att hitta bra presenter, och har kanske mottagaren redan allt? En upplevelse är något som man har med sig livet ut och som gläder de allra flesta. Du kan till exempel ge bort en avkopplande spaupplevelse, en god middag eller brunch, eller ett mysigt besök på ett café. För den aktiva och modiga finns också många olika fartfyllda upplevelser som till exempel gokart, en helikoptertur eller tandemflygning.

Upplevelse med övernattning

Om du vill slå på stort kan du även köpa ett weekendpaket. Med ett weekendpaket kan man boka olika charmiga hotell med övernattning och middag på valfri plats runtom i Sverige. Vad sägs om till exempel ett trendigt hotell eller en elegant herrgård? Du kan också välja ett paket för en semester i någon Europeisk storstad.

Låt mottagaren välja sin egen upplevelse

Vad som gör Smartbox så smart är att mottagaren får möjligheten att helt välja sin egen present. Inom varje smartbox finns nämligen massor av olika alternativ som man kan välja på fritt. På det sättet är det lätt att träffa rätt när du köper din present och du vet att upplevelsen kommer att bli uppskattad.

Många olika typer av upplevelser som spa, restaurang, aktiviteter och hotell

Det finns många olika upplevelsepresenter inom kategorier som weekend, gastronomi, wellness, aktiviteter och mix. Presentkortet kan användas på massvis av platser runt om i Sverige samt på utvalda ställen runt om i Europa. Du kan köpa antingen upplevelser för en eller upplevelser för två. Möjligheterna är många och det finns något för alla.

Beställ nu på Smartbox

Vad värderar du Smartbox med?

Tack så mycket för din värdering Smartbox

5.0 stjärnrankning baserat på 6 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
 • Öppettider
 • Måndag-torsdag
 • 09.00-16.00
 • Fredag
 • 09.00-15.00
 • Telefon
 • +46 (0)8 23 42 22
Postnord Postnord UPS UPS
Pay Pal Pay Pal VISA VISA MasterCard MasterCard American Express American Express PayEx PayEx Diners Club Diners Club

Smartbox kampanjkod forum