Annonsörs upplysning

Storytel Kampanjkod

storytel.se

Rabattkod Storytel - Februari 2023 i Sverige

Mängder av ljudböcker från Storytel

Visa rabatt

Gratis ljudböcker i 14 dagar! Anmäl dig för tillgång till e-böcker och ljudböcker

Visa rabatt

Ljudböcker och e-böcker till bra priser hos Storytel!

Visa rabatt

Andra söker också efter

Vi har kan erbjuda dig totalt 3 Storytel- och erbjudanden. Klistra in koden du sparar mest med innan betalning.
Ja, nätbutiken erbjuder just nu 3 aktiva Storytel-rabattkoder. Välj den du tycker passar dig bäst.
Följ rabattkodens länk på vår hemsida och du sparar på hela ditt köp.
Du kan själv välja hur din beställning levereras, till ett upphämtningsställe eller hem till dig. Alla alternativ finns samlade på butikens hemsida
Följ länken till butikens egna hemsida, fyll i kontaktformuläret för att nå kundtjänst.
Du kan välja ett familjeabonnemang, där alla i familjen kan lyssna på böcker via samma konto.
4.5 Stjärnor / 70 Röster

Tycker du om romaner, noveller eller prisbelönta deckare? Storytel är platsen för dig som gillar att läsa e-böcker eller lyssna på ljudböcker online. Med flera tusen titlar i biblioteket har du ett brett utbud oavsett vilken typ av ljudbok du letar efter. Vill du testa Storytel gratis så har du kommit rätt! Saleduck har samlat marknadens bästa erbjudanden och kampanjer. Nu får du 14 dagar helt utan kostnad och bindningstid. Använd en Storytel rabattkod idag!

Testa Storytel gratis

Vad kostar Storytel? Normalt sett kostar tjänsten 169 kr. Storytel har dock ett stående erbjudande där du kan testa att lyssna på ljudböcker gratis i 14 dagar helt utan kostnad eller bindningstid. Du kan även ge Storytel till någon annan genom att köpa presentkort till någon som uppskattar gratis ljudböcker och som tycker om att lyssna på böcker - perfekt om man sitter i soffan, är ute och tränar, går en promenad med barnvagnen eller lagar mat. Storytel har dessutom ett stort utbud av ljudböcker för barn, exempelvis Lassemajas detektivbyrå, Berts fejsbok eller Sagan om Sune, för att nämna några bra böcker på Storytel.

Hemsida och app för att lyssna på böcker

Du kan anmäla ditt konto antingen via hemsidan storytel.se, eller via Storytel app för ljudböcker. Storytels app finns för både iPhone, iPad och Android - finns där appar finns! Du kan lyssna på obegränsat med ljudböcker och när du inte har internetanslutning så går det att spara upp till fem ljudböcker offline. Testa Storytel och njut av nya titlar och lyssna på böcker i bilen, bussen, semestern eller i soffan! På Storytels hemsida kan du också klicka dig fram till Storytel boktips för att få inspiration om vad du vill lyssna på härnäst, ta del av nyheter eller

Utbud i Storytels bibliotek

Storytel har flera tusen titlar i biblioteket. Du betalar en prenumerationsavgift och får tillgång till allihop. Därför kan man säga att det är ett Spotify för ljudböcker. Med tjänsten kan du bland annat lyssna på klassiker som Ondskan, Millennium av Stieg Larsson eller titlar av Jojo Moyes. Du kan även söka per kategori såsom erotiska noveller eller roliga böcker. Du kan också välja en specifik uppläsare, exempelvis Katarina Ewerlöf. Givetvis finns både svenska och utländska titlar i sortimentet.

Kontakt och Kundtjänst

Om det skulle dyka upp några problem med ditt konto får du ta kontakt med kundtjänst. Kundservice hjälper dig med att hantera ditt konto på flera enheter, pris, säga upp abonnemang samt övriga frågor för Storytel Sverige.

Fler webshops

Senast uppdaterad: 07.02.2023