MENU

SAS Rabattkod och REA

Giltiga och aktuella SAS rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Billiga resor till solen med flygbiljetter från SAS

Boka billiga flygresor med SAS lågpriskalendern

Boka billiga flyg och resor till Asien med SAS lågpriskalender

Hemliga kampanjer och erbjudanden med SAS Nyhetsbrev!

Hitta specialpriser på flygresor med SAS och boka billiga flyg på sas.se!

Flyg med SAS från 399 kr och boka på sas.se!

SAS, Scandinavian Airlines är det största flygbolaget i Skandinavien och har ett stort urval av destinationer och avgångar för den som tycker om att flyga. Företaget hette tidigare Scandinavian Airline Systems och är ett samarbete mellan 3 flygbolag, ett från Sverige, Norge och Danmark. SAS är medlemmar i Star Alliance. Det finns goda möjligheter att hitta billiga flygresor eller flights via sas.se. Konsumenter som är på jakt efter billiga resor kan hitta hitta en rabattkod eller deal för att köpa flyg till ett lägre pris. Det går även att boka hotell via sas.se

Rabattkod och erbjudande

På sas.se kan du hitta specifika kampanjer och billiga flyg när du surfar in på fliken för erbjudanden. Här publiceras diverse flygresor och destinationer. Passa på att köpa ett erbjudande här och du har chans att komma utomlands eller till andra delar i Sverige för en liten kostnad.

SAS Ungdom

När du är under 26 år kan du boka ungdomsbiljetter med SAS. Det innebär att du får specialpriser på företagets vanliga destinationer och turer. Boka sas ungdom och du sparar en slant vid nästa SAS flyg. Dessutom blir det billigare med bagage.

Lågpriskalendern

Här har du destinationer och turer till nedsatta priser. Hittar du ingen relevant kampanjkod är det alltid värt att kika här för att hitta ett billigt flyg. Lågpris är bra alternativ när du passerar 26 och inte längre kan boka SAS Ungdom. Hålla även utkik för en relevant kampanjkod om du är Student.

Eurobonus och MasterCard

Den som reser frekvent kan samla bonus och poäng genom att anmäla sig till SAS program för Eurobonus och även använda MasterCard kreditkort för att göra köp online. Gå till exempelvis saseurobonusmastercard.se för att ta del av aktuella erbjudanden. Logga in (web check in) på sidan för att följa dina köp och möjligheter till billiga flyg samt redan bokade resor. Med en specifik kampanjkod kan du fynda nya resor, charter med mera.

Sista Minuten resa med SAS

Sista minuten-flyg är alltid ett bra alternativ för den som vill flyga till låga priser. Framför allt om en specifik destination inte är ett måste. Boka en sista minuten med sas airlines och ta dig till din nya favorit stad! Din nästa weekend är bara några få klick bort och det är smidigt att köpa flygbiljetter online med rabattkoder.

Destinationer och Avgångar

Via Scandinavian Airlines hemsida kan du läsa om avgångar och destinationer. SAS flyger framför allt inom Europa men har även en del flighter till USA och Asien. SAS börjar bland annat flyga till Boston, Los Angeles och Miami under 2016. Företaget har sina hubbar i Stockholm - Arlanda, Oslo - Gardermoen samt Köpenhamn - Kastrup. SAS erbjuder också en hel del flyg inrikes i Sverige. Populära destinationer innefattar bland annat Göteborg - Landvetter, Umeå, Linköping, Malmö och Visby.

Kundtjänst / Kundservice

Ta kontakt med SAS Customer Care Center om du har problem med din bokning eller frågor kring sas tjänster. Du når Kundtjänstentelefonnummer 0770 727 727. Vanliga ärenden handlar ofta om information som tidtabell, ankomster, gravid, check in, id travel, sas go, försenat bagage eller handbagage. Besök även företagets hemsida för att hitta mer information kring lediga jobb som t.ex. flygvärdinna.

Boka flyg och hitta billiga resor till Mallorca, Prag, Rom eller Amsterdam

SAS har nu flera billiga flyg för dig som snabbt och enkelt vill ta dig till värmen, en storstad i Europa eller något annat av alla de destinationer som detta flygbolag erbjuder. Du har många avgångar från Arlanda, Stockholm samtidigt som du också hittar flyg Östersund. Ett hett tips är även att ta bilen till Danmark och ta ett flyg där ifrån. Om du har frågor kring parkering Kastrup så bör du besöka flygplatsens hemsida för att se vad som gäller för både korttids och långtidsparkering.

SAS PLUS för endast 280 kr

Visa rabatt

Flyg till Los Angeles i sommar från 3999 kr!

Visa rabatt

Flyg till Budapest i sommar för bara 649 kr med SAS!

Visa rabatt