Annonsörs upplysning

SAS Rabattkoder och Erbjudanden

sas.se

Rabattkod SAS - Februari 2023 i Sverige

Hitta Specialpriser på flygresor och boka billiga flyg

Visa rabatt

Boka billiga flyg och resor tidigt och spara 20%

Visa rabatt

SAS PLUS för endast 280 kr

Boka SAS Plus för bara 280 kr och fån mängder av extratjänster. Njut av Fast Track, Lounge ombord samt tjäna mer EuroBonus-poäng. Allt för bara 280 kr! Boka senast 26 juni.
Värde: 280 kr
Visa rabatt

Flyg till Los Angeles i sommar från 3999 kr!

Just nu har SAS en kampanj som gör att du kan boka en resa till Los Angeles billigt i sommar! Om du bokar en resa innan den 21 mars kan du nämligen få en resa från 3999 kr så passa på! Erbjudandet gäller för alla resor mellan den 18 april och den 30 september och det finns många möjligheter. Kanske dags att korsa havet till filmen och kändisarnas stad?
Visa rabatt

Flyg till Budapest i sommar för bara 649 kr med SAS!

Om du bokar din resa inför sommaren hos SAS innan den 21 mars 2016 får du din resa till ett extra lågt pris. Till exempel kan du boka en resa till charmiga Budapest för så lite som 649 kr om du flyger med SAS mellan den 18 april och 30 september. Välkommen in till SAS och börja planera sommarens semester!
Visa rabatt

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Vi har samlat ihop de bästa 2 aktuella och unika rabattkupongerna åt dig
Du öppnar kupongen genom att välja vilken rabatt du vill lösa ut. Tryck på koden och kupongen visas då. Följ länken och kom ihåg att klistra in koden innan betalning.
Du får din bokningsbekräftelse direkt per email.
Följ länken till deras egna hemsida och fyll i kontaktformuläret för att nå kundtjänst
4.0 Stjärnor / 31 Röster

SAS Scandinavian Airlines är det största flygbolaget i Skandinavien och har ett stort urval av destinationer och avgångar för den som tycker om att flyga. Företaget hette tidigare Scandinavian Airline Systems och är ett samarbete mellan 3 flygbolag, ett från Sverige, Norge och Danmark. Flygbolaget är medlemmar i Star Alliance. Det finns goda möjligheter att hitta billiga flygresor eller flights via sas.se. Konsumenter som är på jakt efter billiga resor kan hitta hitta en rabattkod eller deal för att köpa flyg till ett lägre pris. Det går även att boka hotell via hemsidan.

Rabattkod och erbjudande

På hemsidan kan du hitta specifika kampanjer och billiga flyg när du surfar in på fliken för erbjudanden. Här publiceras diverse flygresor och destinationer. Passa på att köpa ett erbjudande här och du har chans att komma utomlands eller till andra delar i Sverige för en liten kostnad.

SAS Ungdom

När du är under 26 år kan du boka ungdomsbiljetter med SAS. Det innebär att du får specialpriser på företagets vanliga destinationer och turer. Boka sas ungdom och du sparar en slant vid nästa SAS flyg. Dessutom blir det billigare med bagage.

Lågpriskalendern

Här har du destinationer och turer till nedsatta priser. Hittar du ingen relevant kampanjkod är det alltid värt att kika här för att hitta ett billigt flyg. Lågpris är bra alternativ när du passerar 26 och inte längre kan boka Ungdom. Hålla även utkik för en relevant kampanjkod om du är Student.

Eurobonus och MasterCard

Den som reser frekvent kan samla bonus och poäng genom att anmäla sig till program för Eurobonus och även använda MasterCard kreditkort för att göra köp online. Gå till exempelvis eurobonusmastercard hemsidor för att ta del av aktuella erbjudanden. Logga in (web check in) på sidan för att följa dina köp och möjligheter till billiga flyg samt redan bokade resor. Med en specifik kampanjkod kan du fynda nya resor, charter med mera.

Sista Minuten resa

Sista minuten-flyg är alltid ett bra alternativ för den som vill flyga till låga priser. Framför allt om en specifik destination inte är ett måste. Boka en sista minuten med SAS airlines och ta dig till din nya favorit stad! Din nästa weekend är bara några få klick bort och det är smidigt att köpa flygbiljetter online med rabattkoder.

Destinationer och Avgångar

Via Scandinavian Airlines hemsida kan du läsa om avgångar och destinationer. Flygbolaget flyger framför allt inom Europa men har även en del flighter till USA och Asien. Flygbolaget börjar bland annat flyga till Boston, Los Angeles och Miami under 2016. Företaget har sina hubbar i Stockholm - Arlanda, Oslo - Gardermoen samt Köpenhamn - Kastrup. Flygbolaget erbjuder också en hel del flyg inrikes i Sverige. Populära destinationer innefattar bland annat Göteborg - Landvetter, Umeå, Linköping, Malmö och Visby.

Kundtjänst / Kundservice

Ta kontakt med SAS Customer Care Center om du har problem med din bokning eller frågor kring flygbolagets tjänster. Du når Kundtjänsten på telefonnummer 0770 727 727. Vanliga ärenden handlar ofta om information som tidtabell, ankomster, gravid, check in, id travel, sas go, försenat bagage eller handbagage. Besök även företagets hemsida för att hitta mer information kring lediga jobb som t.ex. flygvärdinna.

Boka flyg och hitta billiga resor till Mallorca, Prag, Rom eller Amsterdam

Flygbolaget har nu flera billiga flyg för dig som snabbt och enkelt vill ta dig till värmen, en storstad i Europa eller något annat av alla de destinationer som detta flygbolag erbjuder. Du har många avgångar från Arlanda, Stockholm samtidigt som du också hittar flyg Östersund. Ett hett tips är även att ta bilen till Danmark och ta ett flyg där ifrån. Om du har frågor kring parkering Kastrup så bör du besöka flygplatsens hemsida för att se vad som gäller för både korttids och långtidsparkering.

Fler webshops

Senast uppdaterad: 06.02.2023