×

Hur använder man rabattkoder?

Microsoft Erbjudandekod och REA?

Giltiga och aktuella Microsoft rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Erbjudande

Specialerbjudanden och attraktiva priser i Microsoft Store


Läs mer »

Microsoft är ett väletablerat och känt varumärke sedan flera år tillbaka. Microsoft Store erbjuder dig alla produkter från företaget. Du hittar här datorer, appar, programvara, spel, office, xbox och mycket mer. Ta del av Microsofts specialerbjudanden här!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Microsoft
Nyhetsbrev

Unika erbjudanden för den som anmäler sig till Microsofts nyhetsbrev!


Läs mer »

I Microsoft Store hittar du både Office 360, Xbox One, Outlook, Skype och alla andra produkter som ingår i företagets portfölj. Nu har du möjlighet att få specialerbjudanden om du anmäler dig till företasgets nyhetsbrev genom att fylla i din e-post. Välkommen in till microsoftstore.se.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Microsoft
Gratis

Gratis appar och program i Microsoft Store!


Läs mer »

Windows Phone har flera populära appar och program via microsoftstore.se. Passa på att ladda ned och utforska din gratis appar här!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Microsoft
Deals

Hitta alla billiga deals och speciella erbjudanden hos Microsoft Store


Läs mer »

Hos Microsoft Store finns en speciell kategori där butiken samlar alla sina erbjudanden som du kan passa på att spara mycket pengar på! Deras erbjudanden kan gälla för produkter som till exempel Surface, Xbox, laptop, gaming dator eller mycket mer. Välkommen in till Microsoft Store och upptäck deras olika aktuella kampanjer!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Relaterade rabattkoder
Staples
-15%

15% rabatt på Staples Brand i Sverige


Läs mer » Visa alla rabattkoder och REA Staples »
Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Verifierad den 9 Februari 2017
Giltig för 6 dagar
 • Verifierad den 9 Februari 2017
 • Giltig för 6 dagar

Du missade precis våra Microsoft rabattkoder:

Utgången
Microsoft
Office 365 Home billigt
Utgången

Köp 1 års prenumeration på Office 365 Home för priset av 10 månader!


Läs mer »

Just nu har Microsoft Store ett jättebra erbjudande för dig som vill prenumerera på Office 365 Home! Du kan nämligen få 1 års prenumeration för priset av bara 10 månader, och alltså spara 2 månader av priset! En prenumeration kostar nu bara 899 kr och för det får du fullständiga och installerade versioner av program som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote och mycket mer som du kan använda på hela 5 datorer eller surfplattor. Förutom det får du även 1 TB molnlagring per användare för upp till 5 personer. Kolla in Microsofts erbjudande på Microsoft Store!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Microsoft
40%
Utgången

Spara 40% på spel när du bygger ditt Xbox One-paket hos Microsoft!


Läs mer »

På Microsoft Store kan du bygga ditt alldeles egna drömpaket. Sätt ihop ditt Xbox One paket och få rolig underhållning. Välj den konsol som passar dig bäst och spara upp till 40% på spel. Du kan även spara pengar på tillbehör eller Xbox Live-medlemskap!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Gratis
Utgången

Köp en Microsoft Lumia 950 och få ett år med Office 365 gratis!


Läs mer »

Nu får du Office 365 Gratis i ett år när du handlar en Microsoft Lumia 950 eller Lumia 950 XL. Denna smartphone med Windows 10 fungerar som en liten dator i din hand och nu har du chansen att utnyttja din mobiltelefon till max med hjälp av Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneNote. Detta passar perfekt för dig som är student eller reser mycket med ditt företag. Komplettera med tillbehör och ladda ner din favorit app till din Windows Phone redan idag!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
-20%
Utgången

Spara -20% på tillbehör när du bygger ditt Xbox One-paket hos Microsoft!


Läs mer »

Microsoft är kända för Office (Word, Excel, PowerPoint), Persondatorer, Surface och flertalet programvaror. När det kommer till spel är dom inte sämre. Xbox One är den senaste konsolen från Micorsoft. Du kan nu spara pengar och komma billigt undan när du bygger ditt egna Xbox One-paket i Microsoft Store. Med detta erbjudanden kan det bli upp till 20% billigare på de tillbehör du inkluderar i paketet.

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Microsoft
Surface 3 paket
Utgången

Köp en Surface 3 och få ett gratis type cover på Microsoft Store


Läs mer »

Om du köper en Surface 3 surfplatta från Microsoft Store innan den 31-03-2015 får du just nu ett gratis type cover i valfri färg på köpet! Du får även 1 års Office 365 Personal som är värt 649,00 kr. Paketet kostar bara 4 990,00 kr och du hittar det på Microsoft!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Microsoft
25%
Utgången

Köp Surface 3 och få 25% rabatt på dockningsstationen på Microsoftstore.se


Läs mer »

På Microsoft Store kan du köpa teknik online. Du hittar här produkter som Office, Xbox och Skype. Nu har du möjlighet att spara pengar när du handlar online hos Microsoft. Du får 25% rabatt på dockningsstationen när du köper Surface 3. Vänta inte för länge då specialerbjudandet gäller en begränsad tid.

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Microsoft
40%
Utgången

40% rabatt på Xbox Live Gold-medlemskap när du bygger ditt Xbox One-paket hos Microsoft!


Läs mer »

Tycker du om att spela TV-spel och framför allt med nya Xbox One från Microsoft? Nu kan du spara pengar på ditt ditt medlemskap Xbox Live medlemskap. Upp till 40%! Bygg ditt paket, välj den konsol som passar dig bäst och du är redo för underhållning i flera timmar.

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Microsoft
Microsoft Lumia 650
Utgången

Var först med att få en ny Microsoft Lumia 650 för bara 1 999,00 kr från Microsoft Store


Läs mer »

Vill du vara först med att ha Microsofts senaste mobiltelefon? Just nu på Microsoft Store kan du förbeställa en Microsoft Lumia 650 för bara 1 999,00 kr och få telefonen så fort det släpps. Telefonen levereras till dig senast den 17 mars. Besök Microsoft och kolla in nya Lumia 650!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Microsoft
60% rabatt
Utgången

Spara upp till 60% på spel till Xbox online på Microsoft Store!


Läs mer »

Den här veckan har Microsoft ett erbjudande där du kan spara så mycket som 60% när du köper spel till Xbox. I erbjudandet ingår populära spel som till exempel Minecraft, Halo, Killer Instinkt och Dead Rising samt många andra kända namn. Erbjudandet är perfekt för till exempel dig som går på sportlov snart och letar efter nya spel med rabatt eller dig som helt enkelt bara tycker om att fynda spel till Xbox billigt. Välkommen till Microsoft Store och kolla in deras erbjudande och vilka spel du kan shoppa på REA!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Microsoft
REA mobiltelefon
Utgången

- 20% rabatt på Microsoft Lumia 640 LTE i Microsoft Store


Läs mer »

Nu kan du köpa en billig mobiltelefon från Microsoft med bra prestanda, snygg design och bra lagringsutrymme. Beställ din telefon hem med gratis frakt och låt dig glädjas till ett lågt pris med denna rabatt och härliga kampanj. Det är inte alltid lätt att få bra rabatter på mobiltelefoni med Windows, därför ska du passa på under denna REA!

Visa rabatt!
Värt att testa

.

Microsoft

www.microsoftstore.com

4
Giltiga rabatter
30
Placerade rabatter

Lukas

Rabattexpert

Microsoft är ett världsomspännande företaget som idag är välkänt för de flesta. Den amerikanska IT-jätten från Washington har mycket att erbjuda inom mjukvara för datorer, elektronik för konsumenter samt persondatorer. Microsoft har en rad produkter för tillverkning och företagets artiklar säljs sedan i Microsoft Store Sverige för de svenska konsumenterna. Här hittar du och kan köpa teknik online. Microsoft säljer sina produkter och lösningar till en bred målgrupp där både du som är student och företag kan handla på den svenska sidan online och hitta massor av bra och billiga deals. Använd gärna också en Microsoft rabattkod när du handlar i butiken eller någon annan bra promotion.

Erbjudanden och Microsoft erbjudandekod för dig som student

Microsofts verktyg och produkter passar bra för den som studerar. En surfplatta eller dator är perfekt för den som vill hålla sig uppdaterad. När man är student är det alltid tacksamt med produkter eller programvaror som är gratis eller som kan köpas till ett lågt pris med rabattREA. Ska du köpa teknik online kan vi rekommendera att du håller utkik efter en relevant studentrabatt eller rabattkod från Saleduck.se. Besök även microsoftstore.se för att se om det finns några gratis produkter eller program att ladda ned eller några bra deals med produkter på utförsäljning.

Vad är Microsoft kända för?

De flesta som har använt en dator har någon gång har antagligen hört talas om Windows. Likväl så står Microsoft bakom Office, Windows Phone, Surface, Xbox, MSN och Bing. Microsoft köpte även det svenska företaget Skype sedan en tid tillbaka och Skype ingår numera i företagets portfölj.

Xbox One & Xbox Games: Xbox är en mycket populär konsol för TV-spel. Windows har släppt en rad olika versioner, den senaste heter Xbox One och med tillhörande games har den blivit populär bland studenterna. Windows utvecklade även Kinect som är rörelsecensorer vilka går att koppla ihop med din spelkonsol.

Vad är Microsoft Silverlight?

Med hjälp av Microsoft Silverlight kan du utveckla och skapa en interaktiv web eller mobil applikation. Silverlight är gratis för den som önskar att ladda ned programmet vilket är ett riktigt bra erbjudande. Microsoft Silverlight är även kompatibelt med flera olika webbläsare och fungerar som en så kallad plug in.

Microsoft Office 365

Microsoft Office är ett av företagets mest populära och använda produkter. I microsoft office hittar man programvaror som Word, Excel och Power Point. Samtliga program finns att tillgå i Microsoftstore.se där de går att ladda ner från Microsofts server. Det kan även finnas testversioner för den som vill ladda ned Microsoft Office gratis. Programmet finns på Svenska. Håll utkik efter exempelvis Office 2010 Swedish Language Pack om du vill ha programmen på svenska. Du hittar också diverse mallar för exempelvis Word 2010 eller powerpoint på företagets hemsida.

Outlook program för mail

Microsofts mailprogram heter Outlook och har ett stort antal användare världen över. Login och maila dina kontakter världen över. Du behöver endast skapa ett microsoft konto och fungerar alldeles utmärkt tillsammans med Internet Explorer. Se account på hemsidan för mer information.

Support och Kundtjänst Sverige

När du köper teknik online finns det flera olika frågor och teknikaliteter som kan behöva besvaras. När du handlar i Microsoft Store och behöver hjälp så ringer du företaget på telefon 020 - 120 32 05. Den svenska supporten och kundtjänsten är endast ett samtal bort när du behöver hjälp att köpa teknik online.

Beställ nu på Microsoft

Vad värderar du Microsoft med?

Tack så mycket för din värdering Microsoft

4.0 stjärnrankning baserat på 12 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
 • Öppettider
 • måndag - fredag
 • 09:00 - 18:00
 • Telefon
 • 020 120 32 05
VISA VISA MasterCard MasterCard American Express American Express Pay Pal Pay Pal

Microsoft Erbjudandekod forum