×

Hur använder man rabattkoder?

FlixBus Värdekupong och REA?

Giltiga och aktuella FlixBus rabattkoder Februari 2017 i Sverige

FlixBus
Billiga bussresor

Erbjudanden och billiga bussresor med Flixbus till Europas storstäder!


Läs mer »

Vill du ha en värdekupong, rabatt eller erbjudanden för billiga resor till städer som Amsterdam, Prag, Köpenhamn, Berlin eller Länder som Italien och Kroatien? Anmäl dig till företagets nyhetsbrev för att ta del av kampanjer och extra låga priser eller håll utkik på flixbus.se för att hitta din resa. Vi på Saleduck uppdaterar dig med de bästa rabatterna så att du kan boka din biljett och buss till bästa möjliga pris. Gå inte miste om sevärdheter eller saker att göra i Europas storstäder, boka din avresa nu direkt genom att antingen använda flixbus.se eller företagets app!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
FlixBus
Resa till Berlin

Boka resa till Berlin från Malmö med Flixbus från 249 kr!


Läs mer »

Om du befinner dig i Malmö eller på Sturup Flygplats (Malmö Airport) eller någon annan av Sveriges städer så tar du dig till Central stationen för att ta ansluta till din bussresa som tar dig till Tysklands huvudstad. Det finna flera olika sevärdheter och saker att göra i Berlin. Utbudet är brett och matcher de flesta intressen. Se till att läs på om staden innan du kommer dit eller ta resan som det kommer. Oavsett vilket så får du en billig resa med hjälp av Flixbus! Du tar dig från Malmö till Berlin från 249 kr vilket är perfekt för dig som vill resa men hålla i plånboken. Vi önskar dig en trevlig resa!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
FlixBus
Billiga resor

Billiga biljetter med buss över hela Europa!


Läs mer »

Flixbus erbjuder destinationer över stora delar av Europa och är perfekt för dig som är på jakt efter billiga resor till dina favoritstäder så som Berlin, Prag och Amsterdam. Använd sökmotorn på flixbus.se där du kan välja destination, datum och jämföra pris. Du har flera olika avgångar och biljetter för dig som vill resa med buss. Ta dig från parkering i Malmö hela vägen till Italien. När du väl satt dig på bussen kan du passa på att stream film eller ta dig en tupplur och sedan är du framme för att upptäcka kultur och sevärdheter. Trevlig resa!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
FlixBus
Bussresa till Berlin

Köp billig buss till Berlin med rabatt från Flixbus


Läs mer »

Det är snabbt och smidigt att resa inom europa med hjälp av Flixbus tjänster och transport. Den tyska huvudstaden är ett av bolaget mest populära destinationer och du som bokar vi hemsidan eller flixbus app kan få en billiga bussresa till berlin för nästan inga pengar alls. Om du använder ett erbjudande eller någon av de kampanjer som finns för dig så slipper du ta ett dyrt tåg till Berlin. Åka från Malmö, stanna vid Tyskland bordershop med möjlighet att stanna i både Hamburg och andra städer. Trevlig resa!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
FlixBus
Deals

Billiga deals på buss till Hamburg online hos Flixbus


Läs mer »

Hos Flixbus hittar du massor av olika erbjudanden på billiga resor som du kan boka. Genom företaget kan du enkelt och smidigt boka resmål till platser som till exempel Hamburg, Berlin, Wien, Bratislava, Munchen med mera till ett riktigt bra pris. Välkommen in till Flixbus och se hur billigt du kan ge dig utåt i Europa!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum

Du missade precis våra FlixBus rabattkoder:

Utgången
FlixBus
Billiga bussresor
Utgången

Påskspecial: Alla städer i Europa för 93 kr med Flixbus!


Läs mer »

Med denna påskspecial har du möjlighet att resa till alla destinationer och städer inom Europa för endast 93 kr! Detta gäller för alla resor och linjer som Flixbus erbjuder. Det finns ett begränsat antal biljetter för dig som vill resa billigt och det är först till kvar som gäller. Gå inte miste om sevärdheter eller roliga saker att göra i Berlin, Prag eller Amsterdam utan boka din biljett redan idag för att resa med buss till riktigt kampanjpriser. Avresedatumen för kampanjen är 4- 30 April och du har 5 dagar på dig att boka ditt nästa äventyr. Vi på Saleduck önskar dig trevlig påskresa!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
FlixBus
Billiga bussresor
Utgången

Buss från Malmö till Hamburg från 89 kr med Flixbus


Läs mer »

Flixbus är ett billigt bussbolag som tar dig till flera av Europas kända huvudstäder. Du hittar linjer till länder som Danmark, Tyskland och Frankrike. Nu kan du resa från Malmö till Hamburg från 89 kr. Ta dig till Malmö Centralstation och njut av en billig resa, bra service och Wifi ombord på bussen. Detta är perfekt för din nästa weekend!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
FlixBus
Buss till Fotbolls…
Utgången

Köp en billig bussresa till Frankrike för att ta del av EM i fotboll!


Läs mer »

Om du vill köpa en prisvärd resa från Sverige till Frankrike för att ta del av EM dramatiken så är Flixbus rätt företag för dig. Du kan exempelvis resa från Stockholm, Malmö och Köpenhamn för låga priser. Skaffa bolagets app och håll koll på dina tidtabeller. Vill du sluta upp i Paris, Nice eller Toulouse så är detta ett bra alternativ för dig. Heja Sverige!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
FlixBus
Rabatt resa
Utgången

Buss Stockholm till Malmö från 99 kr med Flixbus när du bokar din resa online


Läs mer »

Om du vill ha billig transport inom Sverige ska du passa på att testa Flixbus och företagets nya inrikeslinje mellan Stockholm och Malmö. Om du sedan vill resa vidare ner mot Europa så är detta full möjligt utan större kostnad. Berlin, Prag, Paris, Hamburg, Köpenhamn. Valen är många, in och boka för att få en billiga resa och semester!

Visa rabatt!
Värt att testa

.

FlixBus

www.flixbus.se

5
Giltiga rabatter
9
Placerade rabatter

Katrin

Trendspanare

Nu kan du upptäcka Europa billigt med buss! Flixbus är ett tyskt bussbolag som erbjuder resor inom Sverige, Danmark, Tyskland, Österrike, Nederländerna, Schweiz och Frankrike. Företagets linjenät sträcker sig nu även till Italien, Tjeckien, Ungern, Kroatien och Slovenien vilket gör att du kan få billiga resor på REA över stora delar av Europa. Bussresor kan ibland ta något längre tid men är ett av de mest ekonomiska sätten att resa för dig som både vill spara pengar och tänka på miljön. Med hjälp av oss på Saleduck så får du ännu lägre pris på resor då vi erbjuder dig nya erbjudanden och rabatter till FlexBus bussresor! Håll också utkik efter en Flixbus värdekupong.

Buss och biljetter från parkering Malmö och Malmö Airport

För dig som är vill resa från Sverige ned mot kontinenten så är det framför allt Malmö som gäller som avresedestination. Du kan enkelt ta din buss från Malmö centralstation för att sedan upptäcka Berlin, Amsterdam eller Prag. Om du flyger till Malmö Airport (Sturup Flygplats) så kan vi sedan rekommendera dig att ta flygbussarna till central stationens parkering för att hoppa på din buss till nästa destination. Om du inte hittar din perfekta avgång från Sverige så är det ett alternativ att hoppa på ett tåg Malmö Köpenhamn för att sedan ta dig vidare därifrån utan någon big deal. Samma sak gäller dig som befinner dig på Köpenhamns flygplats. Res in till stationen i centrum och boka din billiga resa till nästa plats.

Resa till Prag eller sevärdheter i Berlin

Med hjälp av detta bussföretag är flera av Europas huvudstäder och kända städer för kultur inom räckhåll till ett lågt pris. Har du tidigare tagit flyg eller tåg till Berlin kan vi nu tipsa om att ta någon av bussarna istället för att spara pengar så att du kan upptäcka sevärdheter i Berlin istället. Det finns massor att göra i Berlin för dig som vill upptäcka både historia, mat, fest och idrott! Ett alternativ är också att ta tåg till Berlin och sedan väljer du några av de många avgångarna där ifrån. Däremot är ett tåg till huvudstaden oftast lite dyrare varpå en bussresa är att rekommendera för dig som har mer tid i dina händer.

Resa till Italien eller resa Kroatien med bussar

När du väl är har tagit dig söderut så blir avstånden inte längre lika stora för dig som vill fortsätta resa billigt inom Europa med bussar. Om du tidigare har föredragit en tågresa så är detta nu ett bra alternativ för dig och du kan hitta många bra deals!

Bussbolag med många förbindelser för billiga resor i Europa

Det tyska företaget lanserades i början av 2013 efter det att järnvägsmonopolet avskaffades i Tyskland och möjligheten till privatisering av busstrafiken öppnades upp. Tack vare detta kan du nu njuta av flexibilitet och rörlighet till kampanj och rabatt priser. Har du dessutom en värdekupong så blir det extra prisvärt för dig!

Flixbus App för dig som vill kunna boka bussresor överallt

Om du äger en smart phone så är företagets app perfekt alternativ för dig. Appen är kostnadsfri och hjälper dig att ta dig vidare till nästa stad vart du än är. Du har flera fördelar och bra funktioner med detta verktyg och du kan enkelt ladda ned appen för boka din resa, få service eller tips om nästa stopp. Sök upp en kampanjkod från Saleduck så räknar du med att få en bra deal till din nästa destination. Billiga resor och kampanj på resor är precis vad du får med detta bolag. Välkommen in och boka din buss till Hamburg eller annan resa!

Beställ nu på FlixBus

Vad värderar du FlixBus med?

Tack så mycket för din värdering FlixBus

4.0 stjärnrankning baserat på 14 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
 • Öppettider
 • Hela veckan
 • Dygnet runt
 • Email
 • service@flixbus.se
 • Telefon
 • +49 (0)30 300 137 300
Pay Pal Pay Pal MasterCard MasterCard VISA VISA

FlixBus Värdekupong forum