×

Hur använder man rabattkoder?

Airbnb rabattkod och REA?

Giltiga och aktuella Airbnb rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Airbnb
Rabatt

Hyr en bostad till resan billigt med hjälp av Airbnb och få rabatt


Läs mer »

Hos Airbnb hittar du massor av olika boenden som till exempel lägenheter, hus eller rum som hyrs ut av vanliga människor precis som du. Genom att boka ett boende via Airbnb får du uppleva ditt resmål på ett autentiskt sätt och du får även många friheter och bekvämligheter som man inte har på ett hotell som till exempel ett kök och möjlighet att laga egen mat. Att hyra en bostad med hjälp av Airbnb är tryggt och enkelt och du kan även få rabatt genom att antingen värva din vän till att resa eller värva din vän till att hyra ut sin bostad. Välkommen in till Airbnb och upptäck allt ifrån igloo till slott!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Airbnb
Rabatt

Värva en vän till att resa och få 163 kr rabatt hos Airbnb


Läs mer »

När du blir medlem på Airbnb kan du enkelt tjäna pengar med hjälp av deras system för resekredit. Om du blir medlem och sedan värvar en medlem till att resa kan du få hela 163 kr rabatt som du kan använda fritt själv sedan när det är din tur att resa. Att värva en vän är ett enkelt och smart sätt att tjäna pengar på och det finns bara fördelar. För din resekredit kan du sedan boka ett boende på någon av de 34 000 destinationer som hemsidan erbjuder. Välkommen in till Airbnb och ta med dig dina vänner!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Airbnb
650 kr

Värva en vän till att hyra ut sitt boende och få 650 kr rabatt hos Airbnb


Läs mer »

Känner du någon vän som har ett bra boende för uthyrning? Det kan vara till exempel en lägenhet, ett rum eller ett hus och det kan vara inom vilken prisklass som helst. Om du gör det kan du tjäna 650 kr genom att få din vän att hyra ut sin bostad och du får sedan din värdekupong när han eller hon är värd för första gången. Att vara värd hos Airbnb är väldigt enkelt och man kan spara extra pengar genom att till exempel hyra ut sitt boende när man själv ska resa bort eller om man har möjlighet att låna en annan sängplats själv. Ta med dig din vän och välkommen in till Airbnb!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Airbnb
Billigt

Boka ditt boende billigare än hotell hos Airbnb!


Läs mer »

Ska du ut och resa och letar du efter ett bra boende som du kan boka till ett bra pris? Då kan du gå in och upptäcka sortimentet från Airbnb! Där kan folk själv hyra ut sina bostäder så att man alltså kan boka en lägenhet till ett mycket billigare pris än om man skaffar ett hotellrum eller hur från en agency. Det är också helt och hållet tryggt och du kan se tidigare kommentarer om boendet.

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Airbnb
%

Tjäna pengar enkelt genom att hyra ut din bostad till turister via Airbnb


Läs mer »

Vill du tjäna extra pengar enkelt och ha en extra inkomst då och då? Om du till exempel själv ska resa bort eller om du har möjligheten att sova någon annanstans kan du hyra ut din bostad med hjälp ut av Airbnb. De har många olika erbjudanden för dig som vill hyra ut som du bara måste kolla in!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Airbnb
%

Hitta erbjudanden på populära resmål som Paris, London och Barcelona via Airbnb


Läs mer »

Om du ska ut och resa och vill bo bekvämt i ett eget boende ska du kolla in alla erbjudanden på boenden som finns online på Airbnb. Där kan du hitta ett stort utbud av lägenheter och andra form ut av boenden på populära resmål. Klicka dig vidare till Airbnb och sök på ditt drömresmål idag!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Relaterade rabattkoder
Expedia
-8%

Expedia rabattkod med 8% REA på alla hotel


Läs mer » Visa alla rabattkoder och REA Expedia »
Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Verifierad den 30 Januari 2017
Giltig till 31 Maj 2017
 • Verifierad den 30 Januari 2017
 • Giltig till 31 Maj 2017

.

Airbnb

www.airbnb.se

6
Giltiga rabatter
6
Placerade rabatter

Katrin

Trendspanare

Airbnb är en hemsida på nätet som har blivit väldigt populär under de senaste åren. Där kan du hyra bostad runt om i världen på över 34 000 destinationer och du kan hyra bostad på platser som Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Amsterdam, Berlin, Barcelona, London, Paris och mycket, mycket mer. Airbnbs lägenheter eller annat boende är perfekta till semestern eftersom att man får en helt annan upplevelse än när man bokar ett hotell. På Airbnb finns allt ifrån beach house till slott och du väljer själv det boende som passar dig och dina önskemål. Att boka eller hyra ut via Airbnb är tryckt och säkert och du kan lätt se olika recensioner från tidigare gäster.

Hyr bostad när du reser med hjälp av Airbnb

Att hyra en lägenhet eller ett hus från någon på Airbnb är ett bra sätt att uppleva sitt resmål på och man kan bo i en autentisk miljö och också komma närmare hur folk bor i staden. Man har även mycket mer komfort än när man bor på ett hotell eftersom att man också till exempel kan laga mat i sin bostad. Ett boende via Airbnb är dessutom ofta billigare än att bo på en hotell så på så vis kan du även spara pengar genom att hitta ett bra deal.

Hyr ut din lägenhet, ditt rum eller hus

Förutom att hyra en lägenhet eller ett hus via Airbnb kan man även också välja att hyra ut sin bostad till folk som ska åka på semester. Att hyra ut sin bostad är ett perfekt sätt för att tjäna extra pengar om du till exempel är borta på semester själv eller om du har en möjlighet att sova hos någon bekant ett tag. En annan populär grej är att hyra ut ett extra rum i sitt hem eller att hyra ut ett delat rum. Att hyra ut sitt boende via Airbnb är väldigt smidigt och det går väldigt enkelt. Airbnb fungerar även som mellanhandel vilket betyder att din uthyrning kommer gå tryggt till och du får snabbt betalt på dina deals.

Bjud in dina vänner till att gå med i Airbnb

Genom att bjuda in vänner till Airbnb antingen via e-post, mail eller Twitter kan du spara pengar. Känner du någon som skulle kunna hyra ut sin bostad? Då kan du tjäna 650 kr som du får när din vän är värd för första gången. Om du har en vän som kanske skulle kunna vara sugen på att åka ut och resa kan du också tjäna pengar och du kan med andra ord få 163 kr när han eller hon reser. Du hittar mer information om hur du kan värva någon på hemsidan och även om andra aktuella kampanjer.

Stort utbud av resmål som Paris, London, Berlin och Barcelona

På Airbnb är möjligheterna oändliga och du kan hitta många olika spännande destinationer att besöka. På hemsidan finns boenden i 34 000 olika städer i över 190 länder. Den totala mängden boenden är över 2000 000 och du kan alltså hitta det perfekta boendet som passar dig och hur du vill resa.

Billigt boende

Eftersom att det finns så många olika boenden online hos Airbnb finns också massor av olika billiga boenden för dig som lever med en budget. Alltså är Airbnb ett väldigt bra resesätt för studenter, familjer och många andra och det går att hitta ett boende som är anpassat efter de krav som man kan tänkas ha. Välkommen in till Airbnb och upptäck deras olika billiga boenden och erbjudanden!

Beställ nu på Airbnb

Vad värderar du Airbnb med?

Tack så mycket för din värdering Airbnb

5.0 stjärnrankning baserat på 7 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor

Airbnb rabattkod forum