MENU

Airbnb rabattkoder och REA

Giltiga och aktuella Airbnb rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Boka ditt boende billigare än hotell hos Airbnb!

Visa rabatt

Tjäna pengar enkelt genom att hyra ut din bostad till turister via Airbnb

Visa rabatt

Hitta erbjudanden på populära resmål som Paris, London och Barcelona via Airbnb

Visa rabatt

Hyr en bostad till resan billigt med hjälp av Airbnb och få rabatt

Visa rabatt

Värva en vän till att hyra ut sitt boende och få 650 kr rabatt hos Airbnb

Visa rabatt

Värva en vän till att resa och få 163 kr rabatt hos Airbnb

Visa rabatt

Airbnb är en hemsida på nätet som har blivit väldigt populär under de senaste åren. Där kan du hyra bostad runt om i världen på över 34 000 destinationer och du kan hyra bostad på platser som Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Amsterdam, Berlin, Barcelona, London, Paris och mycket, mycket mer. Airbnbs lägenheter eller annat boende är perfekta till semestern eftersom att man får en helt annan upplevelse än när man bokar ett hotell. På Airbnb finns allt ifrån beach house till slott och du väljer själv det boende som passar dig och dina önskemål. Att boka eller hyra ut via Airbnb är tryckt och säkert och du kan lätt se olika recensioner från tidigare gäster.

Hyr bostad när du reser med hjälp av Airbnb

Att hyra en lägenhet eller ett hus från någon på Airbnb är ett bra sätt att uppleva sitt resmål på och man kan bo i en autentisk miljö och också komma närmare hur folk bor i staden. Man har även mycket mer komfort än när man bor på ett hotell eftersom att man också till exempel kan laga mat i sin bostad. Ett boende via Airbnb är dessutom ofta billigare än att bo på en hotell så på så vis kan du även spara pengar genom att hitta ett bra deal.

Hyr ut din lägenhet, ditt rum eller hus

Förutom att hyra en lägenhet eller ett hus via Airbnb kan man även också välja att hyra ut sin bostad till folk som ska åka på semester. Att hyra ut sin bostad är ett perfekt sätt för att tjäna extra pengar om du till exempel är borta på semester själv eller om du har en möjlighet att sova hos någon bekant ett tag. En annan populär grej är att hyra ut ett extra rum i sitt hem eller att hyra ut ett delat rum. Att hyra ut sitt boende via Airbnb är väldigt smidigt och det går väldigt enkelt. Airbnb fungerar även som mellanhandel vilket betyder att din uthyrning kommer gå tryggt till och du får snabbt betalt på dina deals.

Bjud in dina vänner till att gå med i Airbnb

Genom att bjuda in vänner till Airbnb antingen via e-post, mail eller Twitter kan du spara pengar. Känner du någon som skulle kunna hyra ut sin bostad? Då kan du tjäna 650 kr som du får när din vän är värd för första gången. Om du har en vän som kanske skulle kunna vara sugen på att åka ut och resa kan du också tjäna pengar och du kan med andra ord få 163 kr när han eller hon reser. Du hittar mer information om hur du kan värva någon på hemsidan och även om andra aktuella kampanjer.

Stort utbud av resmål som Paris, London, Berlin och Barcelona

På Airbnb är möjligheterna oändliga och du kan hitta många olika spännande destinationer att besöka. På hemsidan finns boenden i 34 000 olika städer i över 190 länder. Den totala mängden boenden är över 2000 000 och du kan alltså hitta det perfekta boendet som passar dig och hur du vill resa.

Billigt boende

Eftersom att det finns så många olika boenden online hos Airbnb finns också massor av olika billiga boenden för dig som lever med en budget. Alltså är Airbnb ett väldigt bra resesätt för studenter, familjer och många andra och det går att hitta ett boende som är anpassat efter de krav som man kan tänkas ha. Välkommen in till Airbnb och upptäck deras olika billiga boenden och erbjudanden!