×

Hur använder man rabattkoder?

Expedia rabattkod och REA?

Giltiga och aktuella Expedia rabattkoder Februari 2017 i Sverige

Expedia
-8%

Expedia rabattkod med 8% REA på alla hotel


Läs mer »

Boka en semester och få rabatt på ditt favorit hotell. Vår rabattkod hos expedia räddar 8% av ordinarie pris för dig som vill resa utomlands eller i Sverige till bra priser. Expedia sökmotor är en av de bästa vägarna att gå för dig som vill ha en billig semester. Trevlig resa!

Öppna rabattkod? Klicka här! Öppna rabattkod
Verifierad den 30 Januari 2017
Giltig till 31 Maj 2017
 • Verifierad den 30 Januari 2017
 • Giltig till 31 Maj 2017
Expedia
Billiga resor

Grym rabatt på paketresa med flyg och hotell hos Expedia


Läs mer »

Expedia erbjuder fina erbjudanden på paketresor över hela Europa. Du kan spara pengar på din nästa resa genom att besöka sidan för erbjudanden. Här hittar du hotell och flyg till dina favorit destinationer. Oavsett om du älskar Turkiet, USA, London eller Thailand så hittar du det bästa priserna här. Gå inte miste om ett kanon pris på din nästa resa och passa på att boka ett billigt flyg eller billigt hotell med hjälp av Expedia's omfattande sökmotor. Du behöver inte längre köpa en sista minuten resa för att resa till ett lågt pris. Gå in på fliken för erbjudanden, jämför pris och göra din nästa bokning till värme, weekend eller landsort. Denna resebyrå hjälper dig att ta dig till din destination både om det är London, New York, Paris eller Bangkok. Välkommen!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Rabatt %

Bra rabatter och erbjudanden på sista minuten resor hos Expedia


Läs mer »

Spara pengar på din nästa vistelse utomlands genom att beställa en sista minuten-resa på Expedia! Ska du till Amsterdam, Key West eller hela vägen till Mexico? Expedia tar dig till din destination och du kan boka både hotell och flyg till rimliga priser. Med en sista minuten eller weekend resa från Expedia, behöver du inte längre planera sex månader innan din semester. Agera nu och åk redan nästa helg! Jämför priser och destinationer för att boka den billigaste flygstolen, flyg eller paketresor. Expedia är din resebyrå på nätet som gör det enkelt för dig att handla en resa i sista stund till bästa möjliga pris. När du bokar den här typen av färd så kan du välja mellan endast hotell, endast flyg eller flyg + hotell. Valet är ditt och gör det redan idag!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Expedia
-50%

Upp till 50% på hotell vid din nästa bokning hos Expedia.se!


Läs mer »

När du blir medlem på Expedia.se får du unika möjligheter till att boka en billig hotellvistelse. Medlemserbjudanden är perfekta för dig som gillar att resa men inte vill betala mer än nödvändigt för ditt hotell. Resor med rabatt kan du också köpa via Expedias app som publicerar unika erbjudanden, endast i appen. Du hittar även passande billiga flygresor, sista minuten resor, all inclusive när du använder företagets tjänst. Vill du resa och inte spendera för mycket pengar så tipsar vi dig om att kika närmare på både flygstolar, resebolag och charter via denna hemsida. Det blir överskådligt och enkelt för dig att jämför pris vilket gör det enkelt att hitta billigaste flyg eller hotell. Köp din nästa resa och njut av din semester med hjälp av Expedia!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Expedia
REA resor

Boka med ett medlemserbjudande och få ytterligare 10% rabatt hos Expedia


Läs mer »

Skapa ett konto och bli medlem hos Expedia. Detta är bra sätt för dig att få rea på resor när du vill boka flyg och hotell på nätet. När du loggar in på hemsidan eller företagets app så får du exklusiva rabatter och bra erbjudanden på nästa solsemester, semesterhus, hyrbil, fly eller boende. Sätt i hop dina egna paketresor och skräddarsy din semester efter eget behag!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Expedia
Rabatt

Sista minuten och billiga hotell + flyg med Expedia resor


Läs mer »

Gör dina bästa kap och fynd på resor genom att använda Expedia sökmotor för billiga resor som inkluderar både hotell och flyg. Du kan även välja att antingen endast boka en flygbiljett eller endast boende. Alternativet är att du sätter ihop din egna resa med hjälp av Expedia app eller sökmotor. Välj stad och flygplats sen kan äventyret börja!

Visa rabatt!
Rabattkod verifierad
Inget utgångsdatum
 • Rabattkod verifierad
 • Inget utgångsdatum
Relaterade rabattkoder

Du missade precis våra Expedia rabattkoder:

Utgången
Expedia
10% rabatt
Utgången

Boka hotell med Expedia och få 10% rabatt med den här rabattkoden


Läs mer »

Boka ett hotell med Expedia fram till den 30-04-2016 och få hela 10% rabatt på din bokning. Erbjudandet gäller för hotell runt om i världen och du kan använda din rabattkod en gång per person. Vad som är extra bra med det här erbjudandet är att det kan användas på valfri bokning fram till 31-12-2016 så du kan alltså passa på att planera din resa långt i förväg och spara pengar.

Utgången
Expedia
Rabatt
Utgången

Spara 290 kr på köp av paketresor över 3742 kr med Expedia


Läs mer »

Med denna rabattkod från Expedia så kan du köpa nya resor till värmen under sommaren och spara pengar på din paketresa. Du kan köpa både flyg och hotell genom företaget och du får ett bättre pris med detta erbjudanden. Köp din charter eller resa online och spara dessutom extra pengar genom att boka i sista minuten. Trevlig resa!

Utgången
Expedia
REA
Utgången

Hitta alla billiga vårerbjudanden hos Expedia och spara pengar på hotell och resepaket!


Läs mer »

Under kategorin för erbjudande online hos Expedia hittar du massor av olika billiga erbjudanden för dig som vill boka sommarens resa. Klicka dig vidare till sidan och kolla in alla låga specialpriser!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Expedia
REA
Utgången

72 timmars REA hos Expedia med upp till 25% rabatt på din bokning!


Läs mer »

Just nu är det 72 timmars REA hos Expedia! Det betyder att du just nu kan spara upp till 25% av dina bokningar. Passa på att fynda din billiga semester!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Expedia
Hotell rabatt
Utgången

Boka ditt hotell till Oktoberfest redan idag och spara pengar med Expedia rabatt!


Läs mer »

Oktoberfest är en av höstens mest populära tillfällen att ta sig till södra Tyskland och München. För att inte du ska gå miste om denna festlighet så passar du på att boka ditt boende redan nu. Med detta erbjudanden får du rabatt på boende och hotell och du kan vara glad för att du var ute i god tid när alla andra letar rabatter på dyra lägenheter och vandrarhem!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Expedia
40%
Utgången

Stor REA hos Expedia med upp till 40% rabatt på hotell över hela världen!


Läs mer »

Just nu startar Expedias stora hotellREA. Där kan du hitta olika erbjudanden på hotell världen över och som du kan boka med upp till 40% rabatt! Rean gäller fram till den 26 september men du kan boka på resor som är fram till 6 november! Planera höstens resa nu och spara mycket pengar.

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Expedia
Utförsäljning resor
Utgången

REA hos Expedia med rabatter på hotell för nästa weekend


Läs mer »

Det är alltid kul när det är utförsäljning på resor online. Detta innebär att Expedia nu erbjuder dig låga priser under 72 timmar med sin REA. Passa på att boka en billig resa online!

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Expedia
Billiga hotell
Utgången

Boka din egen resa genom Expedia och spara 35% på hotell med rabatt


Läs mer »

Sommaren går in i fas 2 och det innebär bättre rabatter och erbjudanden för dig som vill ha en prisvärd resa till värmen. Det finns alltid ett bra erbjudande för dig som vill resa billigt. Surfa in på expedia.se och välj någon av alla de platser som finn tillgängliga för dig. Hotell, flyg, semesterhus, erbjudanden, weekend eller vad det nu kan tänkas vara finns allt till bra pris här. Boka en sista minuten och spara pengar på dina resor online.

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Expedia
Hyrbil rabatt
Utgången

REA på hyrbil när du bokar med hjälp av Expedia


Läs mer »

När du väl har nått din destination så passar det perfekt att hyra en bil så att du kan ta dig runt på egen hand. Du får nu bra rabatter på din bil när du bokar med Expedia via detta erbjudande.

Visa rabatt!
Värt att testa
Utgången
Expedia
Norrsken
Utgången

Billiga resor och erbjudanden för Norrsken hos Expedia


Läs mer »

Du som alltid har drömt om att få se norrsken kan nu göra det med ett bra erbjudande från Expedia och företagets grymma sökmotor. Du hittar flyg, boende, hotell och hyrbil som löser alla dina problem. Var din egen resebyrå och boka nästa äventyr idag!

Visa rabatt!
Värt att testa

.

Expedia

www.expedia.se

6
Giltiga rabatter
18
Placerade rabatter

Katrin

Trendspanare

Expedia är ditt första val när du behöver en bra överblick inför din resa och är en online specialist på billiga resor. Hos Expedia SE kan du hitta bra erbjudande för semestern oavsett vart du vill åka eller vilken tidpunkt det gäller under året. Med hjälp av Expedia och företagets sökmotor kan du hitta;

 • Hotell, ett stort utbud och nätverk av hotellerbjudsvia expedia.com eller expedia.se. Under utvalda perioder finns det rabattkoder att tillgå för att du som kund ska kunna få det där lilla extra. Du hittar allt från bed and breakfast till mer etablerade hotellkedjor som Hoxton Hotel vilket innebär att du löpande har möjlighet att hitta bra deals eller kampanjer. Vad sägs om till exempel en sista minuten weekend eller billiga all inclusive resor?

 • Flyg är en av Expedia mest populära tjänster att köpa. Det finns inga begränsningar för vart i världen du kan ta dig. Kanske blir det USA, London, Thailand eller Mexico eller Kap Verde resor nästa gång? Sista minuten resor eller sista minuten flyg är alltid värt att hålla utkik efter för den som vill ha rabatt. Vi på Saleduck kommer att lansera voucher och rabattkod för den som vill få ett bra pris via Expedia hotell eller Expedia flyg.

 • Med hjälp av hyrbil kan du enkelt ta dig runt på semestern. Varför inte boka ett Expedia flyg till New York och köra hela vägen ner till Florida och checka in på Key West Hotels? Glöm inte heller att skaffa försäkring när du hyr bil för att slippa eventuella problem, en s.k. car rental insurance.

 • Flyg och hotell som kombination är också en bra idé för den som vill boka ett paket. Den här typen av komboresor finns ofta tillgängliga för både sista minuten och all inclusive resor. Är ni ett par och vill hitta en rabattkod eller reser du ensam med studentrabatt? Det finns något här för alla oavsett om du söker en rabattkod med Expedia Mecenat eller kupongkod för Expedia Hotels.

 • Cruises har länge varit populärt på Expedia SE. Kanske är det för att det passar så bra för par? Kryssningar utgår från flera destinationer världen över. Därmed kan du kombinera både hotell och flyg för att sedan på börja din kryssning. Inte sällan utgår kryssningarna från New York, USA, London & Brighton, England eller Caribbean och Key West.

Expedia app för att boka smidigt

Expedia har utvecklat en egen app som går bra att använda för bokning av resor och för att nyttja rabatt, promotion, deals eller kuponger. Här kan du ta del av reviews, få kontakt med företaget och hitta flyg, hotell eller nästa resa till Thailand. Utöver deras app finns exempelvis också Expedia partner central där företaget kan sköta sin samarbeten med flights och hotels samt affiliate. Med Expedia travel får du den information du behöver, du kan även söka efter vouchers för att hitta rätt rabattkupong och deals till din nästa resa. Håll då utkik efter exempelvis 15% rabatt eller en fast summa på 40 eller 50.

SE inom Sverige

Expedia.se är en välkänd sida i Sverige för bokning av resor med flyg och hotell. Sverige är inte Expedias största marknad men har expanderat kraftigt både här och i andra länder som US, UK och CA .

Omdöme, erfarenheter och nummer

För att få den bästa upplevelse kan du också läsa recensioner och omdömen på Expedia. Har du frågor eller behöver hjälp med exempelvis betalning eller avbokning kan du vända dig till företagets kundtjänst för kontakt och som nås per telefon. Expedia telefonnummer hittar du både i app och på hemsida. På så vis får du bästa möjliga kundservice. När du rest med Expedia så glöm inte att recensera ditt hotell i Stockholm, hotell i Göteborg eller liknande.

Expedia.com internationellt

Expedia.com är bolagets huvuddomän och den generella sidan för företagets världsomspännande verksamhet. För att hitta mer specifika rabatter eller rabattkoder för olika länder går det också att besöka respektive lands sida; Expedia.ca är motsvarande sida för Kanada, Expedia.it är sidan för den italienska verksamheten, Expedia.co.uk gäller för Storbritannien. Lycka till med att hitta dina bästa deals här på Saleduck.

Beställ nu på Expedia

Vad värderar du Expedia med?

Tack så mycket för din värdering Expedia

5.0 stjärnrankning baserat på 13 röster
Du värderade %1$s med %2$s stjärnor
 • Öppettider
 • måndag - fredag
 • 08.00 - 18.00
 • lördag - söndag
 • 09.00 - 17.00
 • Telefon
 • 08-51 76 13 78

Expedia rabattkod forum