MENU

Venere rabattkupong och REA

Giltiga och aktuella Venere rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Erbjudanden på hotell och resor med > 50% rabatt hos Venere

Hitta ditt nästa deal på hotell i Helsingborg med Venere

Prenumerera på nyhetsbrevet hos Venere och få speciella erbjudanden på hotell till din inkorg

Deals på hotell på populära resmål online hos Venere!

Venere är en tjänst där du kan boka hotell och boka lägenhet enkelt och smidigt! Du kan alltså söka på din destination och få olika erbjudanden på boende på ditt resmål och välja bland hundratals olika alternativ som passar dig. De har även många olika typer ut av rabatt och REA för dig som tycker om att spara pengar på din resa och som vill hitta ett extra billigt boende. Du kan också enkelt hitta omdöme på alla hotell för att se vad andra har tyckt om platsen. När du bokar en resa sista minuten eller i god tid innan kan du också använda dig ut av en Venere rabattkupong eller rabattkod för att få rabatt på din bokning.

Boka hotell med rabatt hos Venere

Hos Venere hittar du många olika typer ut av erbjudande eller kampanj som gör att du kan boka ditt hotellrum till utförsäljning. Under kategorin för hotellerbjudanden kan du hitta deals till massor av olika populära destinationer som du kan spara mycket pengar på. Det kan till exempel vara hotell som Marina plaza Helsingborg eller Stora hotellet Jönköping eller andra boenden runt om i världen.

Boka med rabattkupong eller rabattkod

När du bokar ett hotell, bed and breakfast eller en lägenhet med hjälp av Veneres stora portal kan du även använda dig ut av en kampanjkod för att få en lägre kostnad. Du tar helt enkelt en aktuell kod som du vill använda och sedan klistrar du in den i rutan för koder i kassan hos företaget. Då dras automatiskt ett pris av direkt och du kan spara till exempel 10%, 20% eller liknande på ditt köp.

Prenumerera på företagets nyhetsbrev

Vill du se till att inte missa ett deal eller en ny voucher? Genom att prenumerera på företagets nyhetsbrev kan du få alla erbjudanden direkt till din inkorg och få inspiration till din nästa resa. Allt som du behöver göra är att gå in på Venere.com och registrera dig med din e-postadress och sedan är det klart! Det kostar såklart ingenting och du får många olika fördelar.

Kontakta kundtjänst hos Venere

Behöver du komma i kontakt med företaget och har du några frågor angående din bokning? Då kan du kontakta dem via deras kundservice. De finns tillgängliga antingen via telefon eller e-mail och du behöver bara logga in på din inloggning och ditt konto för att nå dem.

Boka online din lägenhet eller hotell

Med hjälp av företagets portal är det riktigt enkelt att hitta de bästa priserna på hotell och lägenhet. Du behöver bara söka på ditt boende och sedan får du olika erbjudanden på alternativ som passar dig. Du kan hitta hotell med pool, hotell centralt och hotell i alla prisklasser. Välkommen in till Venere!

Venere rabattkod som ger 15% på resor och erbjudanden

Öppna rabattkod!

Venere rabattkupong med 8% rabatt på hotell i Sverige

Öppna rabattkod!

10% rabatt på din bokning hos Venere med den här rabattkoden

Öppna rabattkod!

Blixtrea hos Venere.com med upp till 50% rabatt på hotell runt om i världen

Visa rabatt

Rabatt med upp till 40% REA på hotellbokning hos Venere

Visa rabatt