MENU

Swiss Clinic rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Swiss Clinic rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Swiss Clinic rabattkod som ger dig 10% rabatt på beställningen

Öppna rabattkod!

Få erbjudanden och rabatter genom Swiss Clinics nyhetsbrev

Visa rabatt

Deals på produkter som Swiss whitening, Swiss lashes och Swiss diet

Visa rabatt

Få fri frakt på din beställning från Swiss Clinic

Visa rabatt

Swiss Clinic är butiken som har massor av olika bra deals på produkter inom skönhet och hälsa. Där hittar du behandlingar som till exempel Swiss whitening, Swiss lashes, Swiss diet och Swiss skin roller. När du handlar från butiken kan du använda en rabattkod för att få rabatt på din beställning men du kan såklart också kolla in några av alla erbjudanden som butiken erbjuder på sidan. Där finns nämligen många kampanjer för dig som vill känna dig fräsch, snygg och frisk!

Swiss Clinic rabattkod

I butiken online hos Swiss Clinic kan du få rabatt på din beställning väldigt enkelt genom att använda dig ut av en kampanjkod. Det som du gör är helt enkelt att du hittar en aktuell kod som du vill använda och sedan klistrar du in den i den lilla rutan för rabattkoder som du hittar i butikens kassa. Med en kampanjkod eller voucher som det också kallas kan du spara mycket pengar och du slipper att betala mer än du nödvändigt måste.

Fri frakt på köpet

När du gör en beställning online hos Swiss Clinic har du alltid fri frakt på din beställning. Det betyder att du kan beställa hem vad du vill från butiken och du behöver inte betala något för din leverans. Till exempel kan du beställa produkter som Skin renewal eller Swiss eyes och du betalar bara det som din vara kostar.

Prenumerera på deras nyhetsbrev

Om du vill få olika erbjudanden som rabatter och deals skickade till inkorgen ska du se till att bli prenumerant på företagets nyhetsbrev. Som prenumerant får du tillgång till alla butikens kampanjer och du kan enkelt hålla koll på alla nyheter som rör företaget. Du blir prenumerant genom att registrera dig i rutan för nyhetsbrev i webbutiken. Du kan såklart ta tillbaka detta när du vill.

Kontakta kuntjänst för support

Om du vill ha hjälp med något eller om du har några frågor som rör produkten, beställning, betalning eller liknande ska du vända dig till företagets kundsupport. De finns där för dig under alla veckans vardagar och alltså mellan måndag till fredag klockan 9 till 17.

Presentkort

Om du letar efter en bra present kan du också köpa ett presentkort till butiken. Det är en perfekt present eftersom att mottagaren då själv får välja vad han eller hon vill köpa samtidigt som att det är en väldigt fin gåva. Du hittar presentkort i webshoppen.

Erbjudanden och deals

Förutom rabattkoder erbjuder Swiss Clinic ett stort utbud av olika produkter som du kan handla till utförsäljning. Det betyder att du kan hitta flera bra erbjudanden på hemsidan som gör att du kan passa på att fynda billigare. Välkommen in till Swiss Clinic och upptäck deras olika erbjudanden på produkter inom hälsa och skönhet!

500 kr rabattkod hos Swiss Clinic

Öppna rabattkod!

Ytterligare 100 kr rabattkod hos Swiss Clinic

Öppna rabattkod!

[200 kr rabattkod hos Swiss Clinic

Öppna rabattkod!

Lanseringserbjudande: 200 kr rabatt på hudvårdsprodukter från Swiss Clinic

Öppna rabattkod!

Rabattkod - Spar 20% på lyxig hudvård

Öppna rabattkod!