Stipendium

Årliga stipendium.png

 

Vårt uppdrag är att hjälpa konsumenter spara pengar när de handlar på nätet. Genom Saleducks online plattform för rabattkoder och deals erbjuder vi marknadens bästa rabatter tillvälkända lokala och internationella webbutiker. Vi älskar e-handel och vill skapa den bästa möjliga erfarenheten för konsumenter på nätet. Det spelar ingen roll om du vill fynda produkter och tjänster inom mode, resor, sport, elektronik eller skönhet, vi vi guidar dig till en REA eller deal som passar dig!

 

Saleduck består av ett ungt internationellt team baserat i Amsterdam. Efter att ha hjälpt tusentals konsumenter att spara pengar på nätet vill vi nu sträcka ut en hjälpande hand till studenter. Saleducks årliga stipendium kommer att ge unga talanger möjligheten till praktisk erfarenhet inom online marknadsföring genom en betald praktikplats samt ett stipendium på €3,000.00. Vår förhoppning är att utveckla nästa generation av online marknadsförare. Om du vill bli en del av den entreprenöriella atmosfären i europas snabbast växande företag för rabatter och erbjudanden, fortsätt läs!

Vad?

Saleducks internship för online marketing sträcker sig mellan 3 - 6 månader med flexibla startdatum mellan Januari och Augusti, 2017. Praktikplatsen inkluderar ett stipendium på €3,000.00 plus ett bidrag på €350.00/månad. Du kommer att arbeta från vårt huvudkontor i Amsterdam, Nederländerna.

Vi kommer att förse dig med gedigen träning, insikter och tillgång till rätt marknadsföringsverktyg för att du ska få ut det mesta av din praktik hos oss. I din position som online marketeer kommer du att hjälpa till med hemsidans långsiktiga tillväxt, lägga till deals och rabattkoder på vår plattform, organisera kampanjer (SEO), ansvara för sociala medier och blogg, skapa texter och innehåll, analysera data och optimera web samt sociala kanaler.

  

Öppet för anmälan: NU
Sista ansökningsdag: November 1, 2017

Vinnare utses: November 10, 2017

Hur du ansöker

Klicka på länken för att få tillgång till vårt case och instruktioner för hur du göra din ansökan. Notera att din ansökan ska innehålla presentation av ditt case, CV, registreringsbevis för inskrivning och önskade start- och slutdatum.  

CASE ANSÖKAN + INSTRUKTIONER

Villkor

 

 • Sökande måste tillgodose bevis på registrering i program eller kurs hos ett svenskt/utländskt universitet eller högskola.

 • Sökande kan inte vara examinerad när de startar praktiken.

 • Sökande måste vara över 20 år och EU-medborgare för att kunna ansöka.

 • Ansökan är öppen för alla studenter på universitet och högskolor inom EU.
 • Ansökningar som skickas in efter sista ansökningsdatum (1/11-2016) kommer inte att tas i beaktning.  

 • Det finns inga kostnader förknippade med ansökan.

 • Anställda hos Saleduck och deras familjer kan inte ansökan om stipendiumet.

 • Personliga uppgifter och dokument kommer inte att delas med tredje part utan tillåtelse från sökande.

 • Ett stipendium (€3,000.00) och en praktikplats (3-6 månder), vilken inkluderar €350.00/månad, kommer att tilldelas (vänligen notera att det månatliga bidraget om €350.00 är att betrakta som inkomst av tjänst och skatt tillkommer).

 • Plagiat kommer direkt innebära att sökande exkluderas från detta traineeprogram.

 • Ansökningar kommer inte heller att omarbetas, kopieras eller användas och den sökande äger oinskränkt copyright till sin inskickade ansökan.
 • Detta utbildningsstipendium delas ut till en student baserat på meriter samt motiveringen i ansökan.

Vilka är Saleduck?

 

Vårt uppdrag är att hjälpa konsumenter till ett lägre pris när de e-handlar. Saleducks plattform för rabattkoder, rea och deals erbjuder rabatter till välkända etablerade och internationella webbutiker. Vi älskar e-commerce och vill skapa den bästa möjliga upplevelsen för konsumenter på nätet. Oavsett om du vill göra ett klipp på skor, kläder, inredning, mat, smink eller datorer ger vi dig de lägsta priserna med hjälp av våra bästa kampanjer, studentrabatter och rabattkuponger.

 

VI ser fram emot din ansökan.png

Vi har en vinnare!
 
Vi tackar er alla för ert intresse för Saleducks årliga stipendium 2016. Efter att ha mottagit hundratals ansökningar och efter noggrann utläggning har vi nu utsett en vinnare. Vi är glada att erbjuda den här möjligheten till en lycklig student som valdes av en jury baserat på kvalité av case, referenser och betyg.
 
Om du har ansökt till Saleducks stipendium och inte mottagit något mail från oss rekommenderar vi dig att delta igen nästa runda.
 

*På grund av rättigheter gällande tredje part har vi inte tillåtelse att publicera personlig information eller dokument från vinnaren utan tillåtelse.