MENU

SnappCar Voucher och REA

Giltiga och aktuella SnappCar rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Deal på billig hyrbil i Stockholm och andra orter i Sverige

Visa rabatt

Bra deals för dig som vill hyra en bil billigt hos SnappCar

Visa rabatt

Gratis medlemsskap hos SnappCar och tjäna pengar på din bil

Visa rabatt

Hyrbilar till låga priser nära dig med SnappCar

Visa rabatt

Upp till 50% rabatt på hyrbil med SnappCar

Visa rabatt

SnappCar är lösningen för dig som gärna vill eller behöver hyra en bil men gärna gör det lite billigare samtidigt som du tänker på miljön. Då det finns många bilar som står oanvända de flesta timmarna varje dygn så kan du passa på att hyra bil billigt av någon i ditt närområde. Detta innebär stora ekonomiska fördelar och är en mycket bra idé för att minska påfrestningarna på miljön. Nu kan du med hjälp av Saleduck.se hyra en bil ännu billigare genom att hålla utkik efter en voucher eller erbjudande hos Snappcar.se. Spara pengar och hjälp miljön idag genom att boka en bil genom företagets hemsida. Du får rabatt30-50% när du väljer denna bildelningstjänst.

Hyra begagnade bilar

Beroende på vart du befinner dig och vilka preferenser du har så finns det olika utbud. Passa på att hyra en Volvo v70, Volvo XC60, Volvo V50, BMW elbil eller någon annan av företagets begagnade bilar. Det finns en rad olika typer och är du i behov av något större finns det även minibuss och lastbil för dig på företagets hemsida www.sanppcar.se. Detta är ett bra substitut för dig som är van vid att hyra bil via statoil biluthyrning eller andra hyrfirmor som oftast kostar lite mer. Det är också perfekt för dig som vill hyra bil Stockholm eller på någon annan ort med billig bilhyra.

Hur fungerar konceptet?

Det börjar med att du surfar in på SnappCars platform. Här kan du hitta en bil i närheten genom att fylla i ditt postnummer eller relevant ort. Med detta som sökkriterie kan du se vilket utbud som finns i ditt närområdet eller där du planerar att vara. På så vis blir det enkelt att hyra bil i Göteborg, hitta din bil i Malmö eller boka nästa hyrbil i Stockholm.

Skicka en förfrågan till bilägaren

När du väl har hittat den bil du önskar hyra skickar du en hyresförfrågan till bilägaren. Så fort bilägaren har accepterat din förfrågan kan du betala och hämta upp bilen. Se till att välja rätt datum och var ute i god tid då det kan finnas konkurrens om en minibuss, lastbil eller hyrbil.

Fördelar med att dela en bil från SnappCar

Efter det att du klickat på fliken för registrera och fyllt i dina uppgifter kan du logga in och få en översikt av dina hyrbilar. Företaget har en heltäckande försäkring vilket gör att du kan känna dig trygg om olyckan är framme. Detta gäller även passagerarna i bilen. Företaget kontrollerar samtliga användare och säkerhetsstället att det är pålitligt för dig som vill sök på fordon och hyra transport. Som att inte detta vore nog får du också vägassistans och jour dygnet runt med hjälp av bolagets supportteam. Denna kundtjänst hjälper dig med potentiella frågor eller en ersättningsbil så att du kan fortsätta din resa utan besvär. Hitta en bil eller dela en bil redan idag!

200 kr rabatt på hyrbil med SnappCar

Öppna rabattkod!