MENU

Scandlines rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Scandlines rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Deals på färja Helsingborg Helsingör online i butiken hos Scandlines

Visa rabatt

Åk till Tyskland över dagen med Scandlines och shoppa billiga varor på BorderShop

Visa rabatt

Shoppa billiga varor som vin, öl, tobak, parfym och godis ombord på Scandlines färjor

Visa rabatt

Ta färja till Tyskland eller Danmark med Scandlines

Visa rabatt

På Scandlines hittar du ett utbud av färjor mellan Skandinavien och Tyskland. Färjorna avgår från Helsingborg och tar dig hela vägen till Danmark och Tyskland och hamnar som Helsingör, Rödby, Gedser, Puttgarden och Rostock. Om du är ute efter en trevlig semester med bil är en resa med en av Scandlines färjor ett smidigt alternativ för dig. Att resa med färja är både billigt och effektivt och du tar dig ut i Europa snabbt. På Scandlines färjor finns både shopping och aktiviteter och även en restaurang för den som vill överraska sitt sällskap med en mysig kväll på Östersjön mellan Helsingborg och Helsingör. Man måste nämligen inte åka på semester, man kan även åka fram och tillbaka en tur för att ha det trevligt med sitt sällskap eller shoppa till havs. Scandlines shop har även produkter och erbjudanden till billiga priser så att du kan fynda rejält. För att få ner ditt pris på biljett och mat kan du använda en rabattkod när du bokar din resa på Scandlines.se. På så vis kan du även ta del av unika deals och få ut det mesta av din resa. Boka din nästa färja till Tyskland eller färja till Danmark!

Rabatt på Scandlines resor

Innan du ska resa med Scandlines kan det vara bra att ta reda på vilka olika rabatter och erbjudandekoder som finns tillgängliga här på Saleduck.se. Det kan också vara bra att kolla in Scandlines egen hemsida och se vilka kampanjer som ligger ute just nu. På så sätt kan du kanske lyckas få billigare biljettpriser eller upptäcka andra erbjudanden att nyttja under din resa mellan Helsingborg Helsingör, Gedser Rostock eller Rödby Puttgarden.

Färja till Tyskland och Danmark

Vad företaget erbjuder är en unik resa med färjor mellan Sverige, Danmark och Tyskland. Vare sig du är på väg på semester eller bara vill njuta av en tid till havs är Scandlines ett smidigt och bra alternativ.

Shopping hos företagets bordershop

Ombord på Scandlines båtar finns en shop där du kan handla billiga varor från kända varumärken. Shoppen erbjuder allt ifrån öl, vin och tobak till godis, mat och parfym till låga priser. Vad sägs om att ta en tur ut med Scandlines färja och shoppa loss på varor att ta med dig hem. Mer information om speciella rabatter och varor hittar du på www.scandlines.se. Där kan du också se vilka regler som gäller när du köper varor till sjöss i ett annat land.

Kundtjänst för att få hjälp

Om du behöver komma i kontakt med Scandlines angående din bokning eller om du har andra frågor som rör färjorna, resmålen, shoppen eller restaurangen kan du enkelt höra av dig till Scandlines kundtjänst via e-mail eller telefon. De har öppet under alla helgfria vardagar och kan svara på allt som du kan tänkas undra. De jobbar hårt för att göra din resa så trevlig som möjligt och för att finnas till för sina resenärer. Annan information som tidtabell, meny och prislista finns att hitta på www.scandlines.se.