MENU

Scandjet rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Scandjet rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Hitta billiga resor sista minuten på REA online hos Scandjet!

Hitta deals på billiga resor till Kroatien att boka online hos Scandjet

Prenumerera på nyhetsbrevet online hos Scandjet och få deals till din inkorg

Hos Scandjet kan du hitta ett stort utbud av olika typer ut av resor till destinationer som Kroatien eller Sicilien och populära platser som Zadar och Split. Möjligheterna är många och du kan sedan utforma din resa som du själv vill. På företagets hemsida finns många olika bra deals som gör att du kan boka ditt flyg eller flyg och hotell till ett otroligt lågt pris. De erbjuder också olika typer ut av resor med teman som träningsresor eller golfresor som du kan åka på. Ett annat populärt alternativ är hälsoresan. Är det dags att ge sig ut på nästa äventyr? Klicka dig in till Scandjet via någon promotion och upptäck alla erbjudanden!

Scandjet deals för att spara pengar på din resa

På företagets hemsida finns ett otroligt stort sortiment av billiga resor som du kan boka. Under kategorin för fyndlåda samlas nämligen olika billiga flyg eller hotell som du kan boka med REA och på så vis spara mycket pengar. Där hittar du nämligen sista minuten och andra resor till till exempel Rovinj eller andra orter.

Res till Kroatien eller Sicilien

Känner du för att resa till Sicilien eller upptäcka Kroatien och dess stränder? Då blir du inte besviken hos Scandjet. Avresa sker från till exempel Kristianstad Airport eller Kristianstad flygplats samt på en del andra svenska flygplatser som Arlanda och Landvetter. Du hittar all information om parkering, handbagage och så vidare som du kan tänkas behöva veta på respektive flygplats eller Scandjets hemsida.

Städer som Split eller Zadar sista minuten

Under kategorin för fyndlåda finns alla resor som är på utförsäljning och som du kan passa på att boka extra billigt sista minuten. Varför vänta om det finns pengar att spara och du vill ge dig iväg söderut? Boka din biljett idag och åk på ett äventyr vid Medelhavet.

Prenumerera på Scandjets nyhetsbrev

Vill du få alla olika deals och erbjudanden skickade till din inkorg? Då kan du göra det genom att bli prenumerant på företagets intressanta nyhetsbrev. Som prenumerant får du många olika fördelar som till exempel att du blir först med att hålla koll på när ett nytt bra deal dyker upp och när du kan spara pengar. Du blir prenumerant väldigt enkelt genom att klicka dig vidare in till Scandjet och skriva in din adress i rutan för nyhetsbrev på företagets hemsida.

Golfresor, träningsresor, buss till Ullared

Scandjet är även kända för sina resor som de anordnar med olika teman. Vad de erbjuder är till exempel golfresa, dansresa, träningsresa, shoppingresa till Ullared samt olika typer ut av kurser. För den som gillar att själv bestämma kan man välja att arrangera sin egen gruppresa med hjälp av Scandjet. Välkommen in till reseföretaget och upptäck deras utbud av billiga flyg och hotell!