MENU

Radisson Blu Rabattkoder och REA

Giltiga och aktuella Radisson Blu rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Boka i förväg och spara 20% hos Radisson Blu

Visa rabatt

Spara 25% på 350 hotell med Radisson Blu

Visa rabatt

Spara upp till 10% mer hos Radisson Blu

Visa rabatt

Stanna 3 nätter med Radisson Blu och få 15% rabatt

Visa rabatt

Få hotellkedjor är lika ikoniska som Radisson Blu. På över 380 platser världen över kan du bo på ett hotell med lika mycket personlighet som gästerna de huserar. Radisson Blu har lyckats skapa en livfull atmosfär med lika delar elegans och enkelhet. Med design i världsklass vill man skapa spännande och innovativa miljöer. Radisson Blu strävar efter att involvera dig som gäst genom ett helhetsutbud av faciliteter och tjänster såsom snabbt och tillförlitligt wifi. På Saleduck samlar vi ständigt Radisson Blu kampanjpriser och andra erbjudanden från hotellkedjan. Ta vägen förbi oss och hitta de bästa priserna på boende!

Radisson Blu - hotell i världsklass

Radisson Blu är en global hotellkedja representerad på alla kontinenter, från Australien i öst till Chile i väst. Välj bland mängder av hotell på heta destinationer såsom Amsterdam, Edinburgh, Paris eller Dubai. Ända sedan 1960 grundades vad som idag benämns som Radisson Blu, och grundtanken har varit densamma från starten - att förse sina gäster med högkvalitativa boenden på attraktiva platser. Idag finns det omkring 380 hotell - opererande och under uppbyggnad - på jordens alla håll och kanter. Letar du efter hotell inom Sverige har Radisson Blu ett stort utbud av hotell i Uppsala, Malmö, Waterfront och Riverside i Göteborg. Det är också ett bra alternativ om du letar hotell nära Arlanda eller nära centralstationen i Stockholm.

Konferens, möten och event med Radisson Blu

Varje möte har potentialen att skapa en ny historia. Radisson hjälper dig att berätta din historia. Oavsett din agenda eller din målsättning hjälper Radisson Blus erfarna team att skapa en atmosfär du önskar på över 280 platser runtom i världen. Personalen finns till för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Du samlar också poäng med ditt medlemskap i Club Carlson på alla dina möten och event du bokar med Radisson. Radisson jobbar alltid mot 100% kundnöjdhet och gör sitt bästa för att din upplevelse ska bli den bästa möjliga när du bor med Radisson Blu.

Radisson Blu presentkort - för dig som vill skämma bort någon

Spa i Irland, shopping i Paris eller storstadsvimmel i London? Ge bort ett presentkort från Radisson Blu till någon som verkligen förtjänar det! Att ge bort ett presentkort från Radisson Blu innebär att du ger någon möjligheten att själv välja sin hotellbokning. Det kan användas på omkring 300 hotell i 42 länder - däribland Bulgarien, Frankrike, Grekland och Förenade Arabemiraten - och gäller i upp till två år.

#Bluview - upptäck vyer i världsklass

Från vita stränder och milslånga horisonter ut i ett öppet blå hav till skylines i världsmetropoler. #Bluview erbjuder ikoniska, oförglömliga vyer i världsklass. Dessa rum är inte bara avsedda för att sova, Radisson Blu vill att du ska kunna njuta av utsikten på hotellrummet.

Billigare boende med Radisson Blu rabattkod

Vi är glada att du letar boende på Radisson Blu via Saleduck. Vi erbjuder nämligen kontinuerligt ännu bättre priser på boenden runt om i världen. Har vi ingen rabattkod för tillfället är du välkommen tillbaka ett annat tillfälle och sannolikheten är stor att vi då fått in en kampanj eller rabattkod.