Annonsörs upplysning

ONLY coupon code

only.com/se/sv

Rabattkod ONLY - Mars 2023 i Sverige

10% ONLY rabattkod

Använd rabattkod der Populär 1

Som ny kund sparar du 10% med rabattkod ONLY

Använd rabattkod und

10% rabatt ONLY kampanjkod

Använd rabattkod der

ONLY fri frakt vid köp över 229 kr

Visa rabatt

Upp till 60% rabatt ONLY kläder och accessoarer

Visa rabatt

Du får nu ONLY klänningar från 199 kr

Visa rabatt

Köp ONLY maternity kläder och kollektion från 129 kr

Visa rabatt

Köp ONLY tröjor och andra plagg från 99 kr

Visa rabatt

Shoppa ONLY rea och få upp till 70% rabatt

Visa rabatt

Så använder du en kupong på Only

Only är det internationella märket som slagit stort i Sverige. Tusentals kvinnor bär dagligen plagg från Only och det finns alltid något snyggt att hitta i deras butik online. Oavsett om du är ute efter kläder till vardags eller till fest, mammakläder eller träningskläder eller varför inte något snyggt till barnen, så finns det här.

  1. Saleduck har ett bra samarbete med Only vilket resulterar i rabattkoder som vi kan erbjuda våra besökare. För att vara säker på att du skriver in koden på rätt sätt så se till att kopiera den från vår hemsida.

  2. Gå in på Onlys butik online och leta upp de kläder som du är sugen på att köpa. Välj storlekar och färger, sen lägger du till  de plagg du vill ha i kundvagnen.

  3. När du har lagt till allt du vill köpa så klickar du på varukorgssymbolen uppe till höger på skärmen.

  4. Nu kommer du till en sida där de varor du valt summeras. Kontrollera att du fått med dig allt och gör de ändringar du vill göra.

  5. Till höger på skärmen, under platsen där summan för varorna presenteras, där finns texten “Jag vill använda en kampanjkod.”. Klicka på denna. En ruta där man kan klistra in koden syns nu.

  6. Klistra in koden och tryck “Fortsätt”, Rabatten dras nu på totalsumman.

only kupong.png 

Internationellt märke

Only är ett internationellt märke och det märks i deras utbud. De säljer kläder som de genom erfarenhet vet att kvinnor över hela världen kan känna sig bekväma i. Det är snygga kläder av bra kvalitet, precis vad man är ute efter!

Stort utbud

I sin butik har man ett stort utbud av kläder i olika former, färger och storlekar. Man an passa på att handla kläder till sina barn. Eller varför inte titta in bland kläderna som går under namnet Carmakoma. I den kategorin hittar man kläder för kvinnor med kurvor. Det finns även en speciell kategori för träningskläder.

Snygga mammakläder

Att köpa mammakläder kan kännas hopplöst. Ofta är det inte speciellt snygga kläder och det syns att det är specialkläder. Det är ingenting man önskar när man tänker på mammakläder. Only har en kategori med mammakläder som både är bekväma, funktionella och snygga. Det är inte direkt den vanligaste kombinationen.

Reaavdelning

På Onlys hemsida så finns det en speciell avdelning för kläder det är rea på. Det är definitivt värt att titta in där när man handlar på deras hemsida. Du hittar alla möjliga sorters plagg där från butikens alla avdelningar och kategorier. Vem uppskattar inte att spara en slant och göra ett riktigt fint fynd när man handlar kläder?

Fina rabatter

I och med Saleducks samarbete med Only så kan vi alltid erbjuda finns rabatter i deras butik på nätet. Det är värt att kolla vad vi ha för rabatter i samband med att du handlar dina kläder i deras butik. Att kunna få en fin rabatt blir de flesta glada av!

Handla din ONLY bikini med 20% rabatt

Erbjudande: Badkläder, skor & accessoarer
Din fördel: 20% rabatt
Beställ nu: Följ länken
Visa rabatt

Andra söker också efter

Vi erbjuder konstant nya rabattkoder, och uppdaterar alltid de nyaste. Håll koll på våra hemsidor och sätt på notifikationerna så ser du de bästa erbjudandena.
Vi har samlat ihop åt dig de bästa 9 aktuella och unika rabattkupongerna.
Genom att trycka på den gula rutan bredvid rabattkoden ser du kupongens innehåll. Kom ihåg att klistra in den innan betalning.
Du kan själv välja hur din beställning levereras, till ett upphämtningsställe eller hem till dig. Alla alternativ finns samlade på butikens hemsida
På butikens egna hemsidor hittar du ONLY kontakt och tillhörande uppgifter.
4.8 Stjärnor / 133 Röster

Only är ett internationellt modemärke som levererar coola och snygga kläder till svenska kvinnor. De har en rad olika kategorier och det går alltid att hitta något man vill ha i deras utbud. Det kan ibland vara stressigt att gå i klädbutiker. Fördelen med Onlys butik är att den är online. Finns det något mer avslappnat än att shoppa från soffan?

Finfina rabatter

Genom att Only samarbetar med oss på Saleduck så kan vi erbjuda fina rabatter i deras butik. Det kan handla om specifika rabatter i vissa avdelningar eller kategorier. Men det kan även vara rabatter på hela köp. Det är definitivt värt omvägen förbi vår sida för att kolla vilka rabatter som passar just ditt köp.

Se till att kopiera koderna du vill använda så att de blir tillagda på rätt sätt på Onlys hemsida.

Carmakoma

Kvinnors kroppar skiljer sig åt, alla ser inte ut på samma sätt och på något sätt är det väl för väl. Detta speglar sig även i Onlys kollektioner. För att förenkla för de kvinnor som är lite mer kurviga så har man en kollektion som är lätt att hitta på hemsidan. Denna kollektion heter Carmakoma och innehåller mängder med riktigt snygga kläder.

Hållbarthet

Only arbetar för att alla deras kläder ska tillverkas av stora delar hållbart material inom ett par år. Det är en ambitiös plan som tar avsteg i deras kollektion Only Life. Där använder man så stora delar återvunnet och hållbart material som möjligt.

Alla måste ta sitt ansvar för att vi ska kunna ha det så bra som möjligt i framtiden. Only visar här att man är beredd att ta stora steg och på kort tid.

Mammakläder

Alla som varit i situationen där man har behövt handla mamma kläder känner till de besvikelser det kan ge upphov till. Det är ofta rätt fula kläder som bara har en funktion. På Only känner man till det här problemet och har därför lanserat en egen linje med mammakläder.

Man har tänkt till när man designat kläderna och sett till att kläderna dels sitter bekvämt på mammakroppen. Men även att de är snygga och får en att känna sig fin.

Träningskläder och barnkläder

Utöver sitt ordinarie sortiment så har man gott om träningskläder online. Det är funktionella och snygga kläder som gör din träning lite lättare. At ha fel kläder när man tränar kan vara obekvämt och man kommer lätt ur sitt flow.

Samma tänk har man när det kommer till de barnkläder man säljer. Det ska vara kläder som ser bra ut och barnet trivs i. För att barnet ska trivas så måste kläderna vara bekväma och tålas att leka i.

Avdelning för rea

På Onlys hemsida så är det möjligt att fynda. I Deras avdelnings för kläder på rea så hittar man mammakläder, träningskläder, jeans, skor, ja kläder ur alla deras kategorier. Det är ett bra tillfälle att hitta någonting med nedsatt pris.

Bra kundtjänst

Via butiken så kan man kontakta deras kundtjänst enkelt. Snabbast går det om man vänder sig till deras chatt. Då får man direkt kontakt med en erfaren medarbetare som kan svara på de frågor man har. Ett annat alternativ är att skicka ett mail till dem.