MENU

MrJet rabatt och REA

Giltiga och aktuella MrJet rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Sista minuten- och paketresor till bästa pris hos MrJet.se!

Visa rabatt

Rabatterade resor och grymma priser flyg och hotell på MrJet.se!

Visa rabatt

MrJet erbjuder fina rabatter på din nästa billiga resa!

Visa rabatt

Mrjet och Mrjet.se är en av Nordens största online resebyråer. Företaget erbjuder flera olika alternativ och tjänster för svenska resenärer. Ett stort urval av hotellvistelser, flygresor, biluthyrning och semesterpaket går alla att hitta till ett rabatterat pris. På mrjet.se finner du en användarvänlig sökmotor som gör det enkelt för dig att vara din egen reseexpert. Du kan enkelt klicka dig vidare och boka hotell och hyrbil eller sätta ihop din egen semester helt efter egna önskemål.

Med hjälp av företagets resegaranti kan du också känna dig trygg dig trygg när du bokar ett hotellrum eller en flygning. Saleduck.se vill att du som ska resa med MrJet ska kunna göra detta med rabatt. Vi vill ha lyckliga shoppare på nätet och därför kan du hämta nästa rabattkod för ditt hotell här hos oss. Här har du fler tips för dig som vill hitta en billig resa;

- Erbjudanden: Du kommer antagligen inte att hitta flygresor och flygbiljetter billigare någon annanstans än under företagets sida för erbjudanden. Det är här du ska hålla utkik om du vill köpa en riktigt bra deal och det finns erbjudande till de mest populära semesterorterna!

- Kampanj: under utvalda perioder och för specifika destinationer kan du fynda billiga resor. När MrJet marknadsför en ny kampanj så gör vi vad vi kan för att hjälpa dig att upptäcka den.

- Lågpriskalendern: Vissa dagar, veckor och helger under året är det mindre efterfrågan på när det kommer till flyg och hotell. Det är då du som konsument har möjlighet att hitta en prisvärd resa till London, New York eller Amsterdam.

- Paketresor: bland Mrjets paketresor kan du kombinera på flera olika vis. För din nästa resa till Barcelona, Istanbul, Danmark eller Bangkok kan du kombinera flyg + hotell, flyg + hyrbil, hotell + hyrbil eller flyg + hotell + hyrbil.

- Sista Minuten: När en destination har platser kvar nära inpå avfärd kan resenärer som är ute efter att köpa en resa med rabatt göra bra fynd. Framför allt för den som söker sol och värme men inte är lika noggrann med vart resan går, är detta en stor möjlighet till rabatt.

- App: ladda ner MrJets app för att få tillgång till erbjudanden som inte alltid visas på hemsidan. Här kan du boka ditt nästa flyg, hotell eller både och direkt i mobilen. Det går också att besöka m.mrjet.se för samma möjlighet. I appen kan du också läsa en specifik recension eller review. Kolla även in MrJet se shop airsearch. Om du är student, glöm då inte att hålla utkik efter studentrabatt!

Kontakt

När det kommer till resor är kundtjänst och bra kundservice en viktig funktion. Det är hit du vänder dig, exempelvis med hjälp av telefon och telefonnummer, för att få hjälp med frågor kring bagage, avbeställningsskydd, incheckning, självriskeliminering, reseförsäkring, handbagage, avbokning och betalning.

MrJet Sverige

Sverige är en stor marknad för MrJet då resor med flyg och hotell är mycket populärt bland svenskar. Företagets verksamhet, med kontor i Stockholm, har fått fina omdömen och recensioner från allt ifrån Flashback till unika resenärer. Mer info kan också hittas på wikipedia där du kan läsa om möjligheterna till weekend, multistop, tävling och rewards.

50% rabatt på hundratals hotell under MrJet Black Friday REA!

Visa rabatt

10% rabatt på alla destinationer hos MrJet!

Öppna rabattkod!

300 kr rabatt när du bokar flyg + hotell med MrJet!

Öppna rabattkod!