MENU

Lion Alpin rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Lion Alpin rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Ta med familjen eller kompisarna på skidresa i Alperna med Lion Alpin

Tillsammans med Lion Alpin kan du åka på en skidresa till Alperna. Lion Alpin har funnits sedan 80-talet och det är idag ett mycket populärt resebolag bland skandinaver. Med hjälp av företaget kan du boka paketresor för familjer, grupper och par till Alperna i Italien, Österrike och Schweiz. De har många olika resmål att välja mellan och du kan åka till platser som Wagrain, Schladming, Zell am See, Saalbach, Bad Gasten, Obertauern, St Anton, Zauchensee, Alba, Campitello, Canazei, Livigno och Laax. Du kan resa både sista minuten om du får ett plötsligt sug efter alpint eller välja att boka din resa långt i förväg under till exempel nyår, sportlov eller påsklov. Har du barn är det inga problem för du kan även åka till Alperna med barn. Här på Saleduck hittar du aktuella erbjudanden och rabatter som du kan använda när du bokar en resa på Lion Alpin. Besök oss gärna för att hålla koll på vilka erbjudanden som är aktuella just nu!

Bo på Lion Alpins egna hotell

Om du planerat åka på skidresa till Österrike har du möjlighet att bo på Lion Alpins hotell. Det finns många fördelar med att bo på företagets egna hotell och du får nära till lift, en stor frukostbuffé, gratis trådlöst Internet, bastu, middag med 3 rätter och många andra fördelar. Är du under 15 år får du dessutom rabatt på ditt boende.

Res till Alperna med sista minuten

Letar du efter ett riktigt bra erbjudande för din nästa resa till Alperna eller har du helt enkelt drabbats av ett plötsligt sug efter backarna? Då kan du kolla in fliken för sista minuten på Lion Alpins hemsida och se om de har någon attraktiv resa som du kan ge dig ut på inom kort! Med Lion Alpins resor kan du flyga från Arlanda i Stockholm, Landvetter i Göteborg eller Kastrup i Köpenhamn. Du kan också välja att åka buss ner till Alperna om du vill spara pengar eller att stå för din egen resa och köra ner själv för extra flexibilitet.

Åk på skidresa under påsk, nyår eller sportlov

Ett perfekt sätt att fira påsk eller nyår på tillsammans med familj, partnern eller kompisar är att åka på en fartfyllt resa till Alperna i Österrike, Italien eller Schweiz. Ett annat populärt tillfälle att åka på en skidresa på är under sportlovet och på Lion Alpin hittar du massor av olika resor och erbjudanden under våra svenska helger och festdagar.

Är du ny på det här med skidåkning?

På Lion Alpin erbjuder de förutom transport, liftkort och boende även skidskola och skidhyra. Du kan hyra skidor billigt under så många dagar som du själv önskar och du kan även skriva in dig för en kurs hos några av Lion Alpins duktiga instruktörer. Skidskolan gäller för både snowboard och skidor och du kan gå en kurs både som barn och som vuxen. Man behöver inte vara ett proffs för att uppskatta att åka skidor i Alperna, och du kan få mycket hjälp.