MENU

Interflora rabattkod och REA

Giltiga och aktuella Interflora rabattkoder Juni 2017 i Sverige

Prenumerera på nyhetsbrevet hos Interflora och få tillgång till rabatter, nyheter och erbjudanden

Erbjudanden på blombud till mors dag, studenten, alla hjärtans dag med mera med Interflora!

Gå med i Interfloras kundklubb och få 5% rabatt på alla dina beställningar!

Hos Interflora kan du köpa och skicka blommor med blombud oavsett var du befinner dig i Sverige. Interflora.se har blomma för många olika tillfällen och du kan hitta den rätta buketten eller blomman för tillfällen som till exempel mors dag, examen eller studenten, födelsedag, begravning eller kondoleans med mera. Via sidan kan du också välja att skicka choklad som följer med din blomma och som säkert gör mottagaren riktigt glad! När du skickar blommor online med blomsterbud kan du använda dig ut av en rabattkod för att spara pengar på att beställa blommor men du kan också hålla utkik efter en kampanj eller ett erbjudande på butikens sida.

Rabattkod Interflora

När du beställer blommor till begravning, födelsedag, mors dag eller något annat glatt eller ledsamt tillfälle kan du använda dig ut av en Interflora rabattkod för att spara pengar. Att använda en rabattkod är enkelt och allt du behöver göra är att hitta en lämplig kod som du vill använda och sedan kopiera den och klistra in den i rutan för rabattkod online i kassan. Här på Saleduck kan du hitta många olika rabatter, rabattkoder och erbjudanden till några av Sveriges populäraste butiker och tjänster online och däribland Interflora så besök gärna oss innan du beställer dina blommor för att se om vi kan hjälpa dig att spara pengar.

Skicka blommor billigt från ett blombud via nätet

Att skicka en blomma via Interflora är otroligt smidigt och du kan enkelt välja ut den bukett eller annan blomma som du vill ha och sedan dröjer det inte länge innan den dyker upp hemma hos den som ska få den. Om du beställer före kl 13 på vardagar eller före kl 11 på lördagar kommer din bukett nämligen att levereras samma dag vilket betyder att det är en perfekt present om man till exempel är ute i sista minuten eller om man helt enkelt måste skicka en present snabbt!

Stort utbud av blommor och buketter

Hos Interflora finns många olika typer av buketter som du kan välja bland. På butikens hemsida kan du till exempel hitta rosor, krukväxter, färdiga paket, begravningsblommor och mycket, mycket mer. En blomma är en bra present som kan glädja många och det är en bra sak att ge bort till någon som till exempel redan har det allra mesta. Det är framförallt också väldigt roligt att bli överraskad av ett blombud som dyker upp hemma vid dörren!

Bli medlem i Flower Club hos Interflora

För att spara pengar när du handlar blommor med mera hos Interflora kan du välja att gå med i butikens kundklubb Flower Club. Som prenumerant för du alltid 5% rabatt på din beställning och du får även tillgång till olika andra rabatter och erbjudanden genom butikens nyhetsbrev!